0 Läs mer >>
(null)

Det blev lite annorlunda mot vad jag tänkte.
Bestämde mig för att det fick bli ännu en vilodag. Att faktiskt inte jobba hemma för att jag kan, utan vila för att jag kan. 
Varit och testat mig, för att veta även om jag tror att det är en tillfällig försämring av min astma. För att det blir så då och då, och för att det just nu slår ut miljoner träd och blommor utanför huset (ändå absolut bästa årstiden!). I morgon är en annan dag! Då önskar jag att lungs och magkatarr har skärpt till sig under natten. 

(null)

Fick ett väldigt roligt, omskakande, chockande, underbart mail idag! Som gav mig hög puls av skräckblandad förtjusning. Låter det gojsa till sig i mitt huvud, ska svara och be om mer information innan jag berättar. Men...det kommer...!
(null)

(null)

Läst ut Bränn alla mina brev idag av Alex Schulman. Otroligt välskriven, stark berättelse om hur en ilska kan gå i arv och varför. Hur en kan gå vidare därifrån, med ett annat förhållningssätt för att ta hand om sig själv och de sina. Började i boken Glöm mig, av samma författare. Det som slår mig är det där medberoendet, den där känsligheten över stämningar och hur han i boken försöka förekomma, förhindra situationer som kanske kommer att uppstå. En klart igenkänningsbar bok som beskrivs liksom vackert ändå. Inte händelserna i sig, men språket är vackert. Kanske är det det som gör att det känns så mycket. 

Kram och fin valborg!
Här blir nog hämtpizza och film, istället för verandahäng med våra vänner.
Som sagt. 
Imorgon är en annan dag.

❤️

För att jag kan.

0 Läs mer >>
(null)

Min kropp och knopp fick vila även denna dag. Ställde klockan som vanligt och steg upp och duschade, åt frukost men kände då att en dag till skulle vara bra för att återhämta mig. 
Det fick bli så. Varit ute i trädgården och fotat lite, snart blommar Prydnadsapeln! 

(null)

Grannen har projekt miniväxthus med örter och tomater, hoppas på god tillväxt och rikedom av solvarma tomater. En sådan lyx!
Kollade på Hjälp! Vi har köpt en bondgård igår. Blir onekligen inspirerad och imponerad av deras driv och energi, och jag tänker ju ibland att en skulle göra sådär. Bosätta sig på landet, gå all in med odling och leva mer jordnära. Sen tänker jag att jag skulle nog inte stå ut så länge med det. Men kanske, när vi köper nåt fint på Österlen som nästan penchos...då...!

(null)

(null)

Läst ut femte och sista delen om familjen Neshov. Har lite sorg över att den nu är slut, som det lätt blir av bra böcker där en följer några personer över tid. 
Började i Alex Schulmans Bränn alla mina brev, som också direkt fångade mig. Han skriver verkligen otroligt bra om sin inte helt okomplicerade barndom och dess påverkan genom livet. 

Tänkte laga lite mat, blir kycklingfiléer stekta i smör, vitlök, timjan, salt och svartpeppar. Gör en liten dressing på citron, olja, honung och kryddor och häller över och in i ugnen. Till det blir det potatismos. Jag tror att magen vill äta riktigt, och jag tror att jag behöver det. 
Sedan tror jag att jag, imorgon, så smått är redo för världen igen. 

Kram ❤️ Johanna


Smått redo för världe...

0 Läs mer >>
(null)

Snart blir det fint i trädgården, när fikusen börjar blomma, tulpanerna poppar upp och allt annat som ska grönska. Citron- och olivträdet är redan redo, så fina.

(null)

Varit hemma idag. Kände mig skum igår, illamående och trött. Sov tills klockan ringde men kände att nej, det är vila som gäller för att få väck illamåendet. Sov sammanlagt tolv timmar. Det är en del som oroar just nu, och som sätter sig i nacke, axlar och mage. Som vanligt. Ska mest acceptera och börja vila i det som är, inse att det ordnar sig. Det gör ju oftast det ändå!

(null)

Vackra blommor livar upp.
Nya säsongen av Handmaids tale gör det kanske inte, men oj vad efterlängtad. En riktigt skrämmande men bra serie, tycker jag.
Har också sett en dokumentär om huden och vilken effekt olika föryngringskrämer har på huden. Väldigt intressant, även om jag inte blev förvånad av resultatet.

(null)

Det är här jag suttit mestadels idag.
Vilat. Återhämtat mig. Andats.
Med hopp om en bra natt och en stark morgon!

Kram ❤️ Johanna

Acceptera och vila.

1 Läs mer >>
(null)

För varje dag händer det saker i naturen, runt omkring oss. Träden här får lite mer blommor och blir starkare i färgen från dag till annan.
Dofterna kommer lite här och där från blommande buskar. Som balsam för ögon och själ.

(null)

Hade premiär igår kväll, för middag hos mor och far. Inte varit där sedan i mars förra året, utan antingen stått utanför huset eller utanför dörren för att prata en stund. 
Men nu blev vi bjudna på fantastisk mat, mycket prat och en härlig stund! Sambon kunde hjälpa dem med en hylla som för längesedan skulle hängts upp, och lite datorfix hann han också med. 

(null)

Så otroligt värdefullt att kunna göra något sånt, som en inte längre tar för givet.

Det där livet, som är så skört. 
För åtta år sen idag låg pappa på sjukhus i Berlin efter att ha fått en hjärtinfarkt. Som tur var så var de på bussresa, hade satt sig på bussen när han plötsligt fick otroligt ont på överarmarnas baksidor. Mamma skrek till chauffören och de tog ut pappa på trottoaren, där han vit som ett lakan låg utan att vara medveten. Min stackars mamma trodde då att det nästan inte fanns något hopp. Men på tio minuter var det fullt blås med ambulans till sjukhus för operation. Dagen efter pratade jag med en pigg pappa som längtade hem, och som kände sig piggare än på länge.
Tack livet, stjärnorna, moder jord!!
För att min pappa fick komma hem och fortsätta.
För att det inte var dags ännu, utan han kunde få fortsätta leva och fira livet.
Så otroligt stort!

(null)

Blev i eftermiddags så galet trött, och illamående. Fick lägga mig en stund. Lade ner jobbet, helt enkelt, och gick och lade mig med filt över mig. Efter en stund körde jag ett bra styrkepass och tog mig också en kraftpromenad vilket kändes skönt. 
Känns bättre nu, efter träning och dusch, även om jag fortfarande är trött. 
Kan hända hjälper en kväll med bok, och tidigt i säng.

Kramar ❤️ Johanna

Som en inte längre ta...

0 Läs mer >>
(null)

En våreld som fått tokryck och tror sig vara en klätterväxt...men så välkommen med små fina blommor och liv!

En otroligt skön morgon, efter god sömn. Låg kvar länge och slumrade, läste. Har blivit bättre på det, att ligga kvar en stund och möta dagen. Liksom få vakna helt innan uppstigning. Körde ett bra styrkepass efter kaffet, med lite nya övningar som jag hämtat från kontot @shapeuup.se 
Kul med ny inspiration, med målet att få starkare kropp för mindre problem med smärta och skador, starkare lungor och bättre skelett. Det får mig att må så bra!

(null)

Blir en promenad senare också. Ska efter onlinebeställning av mat och andrakaffet läsa en stund i den fjärde boken i serien av Anne B. Ragde. 
Fick, underbart nog, presentkort på massa pengar i födelsedagspresent...! Köpte några böcker häromdagen, bland annat Alex Schulmans Bränn alla mina brev och Glöm mig. Har alltid många böcker på vänt, så att jag inte står boklös men har svårt att "hia" mig  att införskaffa nya. Nåja. Det är en av mina laster.

(null)

Sitter här i gungstolen, med Isabella Lundgren i den fantastiska anläggningen, och njuter söndag. Så jäkla skönt!

(null)

Hoppas att ni också njuter söndag, med vad ni än hittar på. Det gäller att hitta de där guldkornen, som får en att må extra bra. Samla på sig dem, fylla depåerna.

Kram ❤️ Joey

En av mina laster.

0 Läs mer >>
(null)

 Nu spricker det ut överallt, av färger och dofter. 
För en stund känns det som att det inte finns något fult eller jobbigt i världen som hotar vår existens. Tänker att just det är så viktigt, att se till att mata sig mer med det som ger kraft. Att inte insupa mer information om världsläget än hjärnan och själen klarar av. Nyheter kan läsas på många sätt men jag tror att det bästa en kan göra är att läsa mer pålitlig media med riktiga källor. Att inte vältra sig i det en läser. Kan absolut vara svårt att avgränsa men om en ska få plats med det som ger energi behöver vi nog det. 
Det är bra att hitta något en brinner för, kämpar emot eller för - men även där behöver en avgränsa sig ibland. För att hitta kraften och fylla på.

(null)

Som det här...
Så otroligt vackert just nu, och tiden som är framför oss där det kommer att slå ut lite mer för varje dag. Älskar det!

(null)

Inte är de många men några knoppar på vår magnolia är det i alla fall! Snart kommer alla tulpanerna i sina vackra färger upp, prydnadsapeln och lavendeln...
Absolut bästa årstiden, tycker jag!

(null)

Idag hade vi mina föräldrar på fika inomhus!
Också en fantastisk sak! En gång innan sedan mars 2020 har vi setts inomhus, så det var en högtidens dag idag! De är nu fullvaccinerade, jag inväntar spruta nr två om några veckor och jag hoppas att mannen min snart får sin första shot - kanske slutet av maj om allt flyter på. Lite ljus i tunneln!

(null)

Snart kommer en liten goding till mig, och ska pröva att bada bubbelpool för första gången i hennes snart tre år långa liv. Spännande!

Njut er lördag!
Kram ❤️ Johanna


En behöver avgränsa s...

0 Läs mer >>
(null)

Idag fick själen lite balsam igen. Bonussonen Dante kom på kaffe, och jag blev uppvaktad med presenter! Fint och mysigt att snacka en stund, att få SE honom och gnugga armbågarna mot varandra lite...alltså, dessa knäppa tider! Som jag ogillar den! 
En får vara nöjd med det som är, och längta efter andra tider. Det gör jag verkligen. Längtar efter långkramar med alla mina barn, och nära och kära! 

(null)

Återigen är vi där, med rejäl ökning av covidpatienter på sjukhuset. Tar det aldrig slut? Varför förstår inte alla att detta virus är väldigt potent, att det slår likt en tärning. Vem som helst kan bli hur dålig som helst, medan andra klarar sig galant. Nyckfull vidrighet. 
Jag hoppas innerligt att alla som erbjuds i tur och ordning tar vaccinet. För att vi ska ha någon chans till normalisering så småningom. 
Det här kommer att hamna i historieböckerna, detta som jag inte haft en tanke på skulle hända. Hade gärna varit utan den erfarenheten.

(null)

Ska läsa ut tredje boken i serien av norska författaren, om Torunn som tagit över gård och skötsel av sin fars grisar efter hans självmord. Den är riktigt bra. Gillar det lite långsamma, det liksom skitiga i dem. Grislukt, nedgången gård och en slags råhet till flärdfulle farbrodern Erlend som lever lyxliv i Köpenhamn och som har romantiska drömmar om upprustning och renovering. 

(null)

Var förresten och köpte Alex Schulman’s Bränn alla mina brev och Skynda att älska. Föll för hans språk i Överlevarna. Blev förvånad själv då jag inte varit alls förtjust i honom som person, och hans snabba sätt att döma och utdela hugg. Men hans språk i bokform är fantastiskt, och han har ett djup som i alla fall inte jag förstått tidigare. Kul att bli överraskad!
Ser fram emot den läsningen.

Men först, om den lilla grisfarmen på landet.

❤️
kram Joey

Om en grisfarm.

0 Läs mer >>
(null)

Varje månad.
Varje månad dödas en kvinna i sitt hem, av sin partner eller närstående. Av sin sambo, make, exmake. Senaste månaden har fem kvinnor i vårt land dödats av någon i deras närhet.
Oftast i skymundan, i skydd av lägenhetens väggar, skymda fönster - för att ingen ska se. Vi vet inte vad som händer bakom dörrarna i vårt kvarter, eller i vårt trapphus. 
Men om vi hör saker som inte känns bra i magen, om vi ser någon som verkar rädd, tittar ner, inte vågar prata...då bör vi börja med att våga se dem. Då ska vi lita på den där magkänslan.
Ställa oss själva frågan "står allt verkligen rätt till". Om vi hör saker, som inte borde finnas, så bör vi förbereda oss, fråga oss själva "vad gör jag då".
Kanske vågar vi inte själv knacka på, men med grannens hjälp kanske vi vågar?
Kanske är vi själva hemma i huset förutom grannarna, kanske kan vi ringa polisen och berätta om att något känns fel, något hörs som om det händer något allvarligt bakom den stängda dörren.
Vi kan på dörren och gå därifrån. För att störa det som pågår. 

Hur tänker ni? Hur kan vi förbereda oss för att ha hjälpberedskap om det händer?
Vad kan vi göra om vi ser pågående misshandel utomhus? Kan vi skrika, prata högt i mobilen när vi ringer polisen? Finns det fler i närheten vi kan påkalla uppmärksamhet från, där vi kan övermanna personen eller skrika tillsammans...? 
Att inte våga ge sig på förövaren är inte konstigt, om en själv inte är tränad i kampsport eller är stor och stark. Men kanske kan något göras för att förhindra det som pågår? 

(null)

Det fyller mitt huvud. 
Hur rädda dessa kvinnor måste vara, hur medvetna om att allt kommer att bli värre om de hotar med att lämna. De är förmodligen redan så kontrollerade och nedtryckta att de inte heller tror sig kunna gå därifrån. De är kanske fastfrusna i sin situation ända tills någon eller något kan ge dem ett hopp - om de vågar visa en liten del av hur det faktiskt är. 
Och så tänker jag på hur otroligt små de där männen är, som slår. Som kryp. Som fruktansvärda kryp som försöker bita sig fast i någons liv genom kontroll.  

(null)

Kanske tycker vi inte att vi kan göra något alls, men det tror jag att vi kan. 
Fråga varandra hur vi mår, hur vi har det. Ser vi något som känns fel, så kan vi fråga vår kompis, grannen hur det upplever det. 
Ett litet frö kan börja gro, som blir till fler och ett beslut kan växa fram. Kanske behövs bara det lilla för att vi ska kunna ge hopp, och chans till ett annat liv för en medmänniska. 

(null)

Nu lyfter vi blicken.
Jag har bestämt mig. En enkel fråga, ibland ett vrål -kan göra skillnad.
Jag vill inte vara en liten lort, jag vill vara modig. För mina systrars skull, för mänsklighetens skull.

Har du bestämt dig?

❤️
Kram Johanna

Inte en liten lort.

0 Läs mer >>
(null)

Var långt borta någonstans, ingenstans.
Djupt ner, högt upp...
Inåt. Totalt avslappnad verkligen.
Så skönt efter dagen, med frustration ut i fingerspetsarna och mental trötthet.
Långa tag, bearbetning, eterisk olja.
Porlande vatten och tyst musik.
Så trött. Värmedyna efter te och macka.
Utmark på HBO.
Snart horisontalläge för denna människa.
För återhämtning. Vila. Tillåta mig just det. 
För att möta nästa dag. 

(null)

Kram Johanna ❤️

Långa tag och bearbet...

0 Läs mer >>
(null)

Jag fyller inte ens jämt, men är alldeles överväldigad av alla fina ord, glada tillrop, sång, sms och inlägg på sociala medier.
Att få fira ett år till gör mig ödmjuk, glad och väldigt tacksam. För livet, för min familj,  mina barn, vänner. Tack alla! Och tack till er som skänkt pengar till Kvinna till kvinna i samband med min dag!

(null)

Ord kan ibland smeka själen som sammet, som en ljum sommarvind mot kinden.
Som inlägg och blomsterbudet från min älskade unge och hennes sambo. Oj....!

(null)

Blir rörd och oändligt tacksam.
Läser det om och om igen. Och tänker...Wao! Tänk att jag faktiskt burit denna människa inom mig, och har fått ynnesten att ha varit hennes mamma i drygt 21 år. Tänk vad livet ibland vill oss väl!

(null)

Som skönt boende och goda grannar! Att ta en öl ute i trädgården, bara sitta och njuta av sol, småprat och vila....! 

(null)

Bubbel och god halloumiburgare från Shady burgers...mycket gott verkligen! Mätt som en plätt och lite susig i kupan blev en bra avslutning på dagen, med min fina sambo.

(null)

Livet. Tack!

Kramar Joey ❤️

Livet, tack!

0 Läs mer >>
(null)

Söndag och solsken, inga måsten. 
Ledig tid att ta in. Vaknade ganska tidigt men slöade, rester av god brunch till frulle. Matbeställning på nätet medan jag sippade på mitt kaffe.
Ett styrkepass, och en kraftpromenad runt Trummen, som jag inte gått runt det senaste året.  En fin runda, särskilt i solsken.
En svettig runda, som förhöjde njutningen.

(null)

Dusch och sen att sitta i solen, ta in den sköna dagen. Den begynnande våren. 
Fiskmåsarnas skri och småfågelkvitter.
Så otroligt skönt. 
Har bestämt mig för att inte uppröras över fiskmåsar denna vår, utan se dem som en del av våren. Av livet. Och faktiskt, de är inte heller lika intensiva över vårt hus denna vår. Hoppas att det håller i sig.

(null)

(null)

En skön dag, verkligen. 
En bra helg. Lite glada nyheter från FHM där de sagt att tre veckor efter första vaccinet kan vi ses inomhus med den närmsta "klicken". Och att den äldre generationen faktiskt kan träffa barn och barnbarn inomhus igen. Det förändrar ju liksom livet en del, att vi kan ses med mor och far inomhus...! Känns nästan overkligt . Vi har setts EN gång inomhus sedan mars förra året. Och många är de dagar och kvällar vi suttit påklädda med långfils, termobyxor, ollar och mössa och tänkt att "det är det nya normala".
Tänker också att mannen min och även brorsan snart kommer att få vaccin, om allt håller i sig med takten. 
Det är skönt. Hoppas det går fort så att även barnen får snart...längtar efter att krama ALLA dem.

(null)

(null)

(null)

Historien som Anne B Ragde skrivit, ger mig långt efter att läsa vidare. Att läsa om svinstall och uppfödning, om komplicerade relationer, och nyvunna reflektioner ger mycket att själv tänka på. Det är en av de bästa sakerna med läsning, att själv reflektera över livet liksom att för en stund få komma in i andras liv.

Kram ❤️ Johanna

Att få komma in i and...

0 Läs mer >>
(null)

Idag blev det brunch i uteköket när mor och far kom för lite födelsedagsfir.
Lite av varje på bordet, med mammas goda frusna dajmtårta som avslutning. Fick fina presenter lite i förtid också. 

(null)

(null)

(null)

En fantastisk dag blev det.
Fin förmiddag, långpromenad och så spontansnack med goda vänner i deras trädgård. I solen. Så svältfödd en är på sociala kontakter, och så skönt att bara stå sådär en stund. 
Pratat med vänner i telefon, ätit en god middag med mannen min. Ryggbiff, potatisgratäng med rödvinssås, ett glas rödtjut. Tända ljus och skön musik.

(null)

Jag vet inte om ni  hört Bianca Kronlöf läsa upp sitt brev till Soran Ismail. Om ni inte har det, så gör det. Det är starkt och tänkvärt, framförallt det hon säger om det så kallade "brödraskapet". Lyssna, och reflektera.
Över vad ni varit med om, var ni sett, hur det kan te sig. Och vad ni nästa gång ska säga, när det händer.
Mina reflektioner ska jag skriva om en annan dag.

Kram ❤️ Johanna 

Vad ni nästa gång ska...

0 Läs mer >>
(null)

Att en fredagkväll kunna ses på Villa och Trädgård deluxe är just lyx. För drygt 1 år sen något så självklart men nu mer av en sällsynt lyx. Ett par timmar gick fort, med samtal, skratt och allvar i en bra balans.  Efter knappt två timmar behövde jag hem till värmen! Sitter med filt och värmedyna nu för att få igång blodcirkulationen...men det var det värt!

(null)

Tog en tur till stan efter jobbet, köpte fin fredagsbukett. Hoppas innerligt att den håller mer än en vecka, då den var en luxuös ihopplockad fining. 

(null)

Ranunkel, stjärnflocka (tror jag den hette?) och så andra sorter som jag inte har någon koll på. Godis för ögat är det i alla fall.

(null)

Det känns sådär, den utveckling som liksom pyr, då större saker händer utan att någon egentligen förstår.
Det skapar andra skeenden lite här och var, som inte gynnar det stora hela. Det kokar under ytan, människor är trötta, utarbetade och väljer att gå. Att säga upp sig. Oerhörd kompetens riskerar att försvinna för all framtid, och de "nyare" förväntas bära hela bördan. I längden alldeles ohållbart. 
Det blir så, ledsamt nog, när människor inte känner sig uppskattade. Vilket nog är den känsla som är den mest ödesdigra för medarbetare. Om en vill driva något framåt gäller det att kunna motivera, inspirera och låta människor förstå att de är viktiga. 
Människor som känner sig motiverade och uppskattade gör ett bättre jobb, lyfter andra kollegor, driver verksamheten och är själva grunden för den. 
Kanske dags att i alla led börja tänka på det sättet...!

(null)

Nu börjar jag bli varm igen. Med linne, tröja, fleece, ulltröja och värmedyna samt filt på mig...värme är bra! 

God fredag vänner!
❤️
Johanna

Lyx och saker som pyr...

0 Läs mer >>
(null)

En paus i solen efter jobb, med bästa glassen. Då är det liksom vår. 
Så otroligt skönt, att få njuta en liten stund. Lyssna på fåglarna. Titta mig omkring, på trädgården som snart står i full blom. 
Längtar efter det, men vill samtidigt stanna tiden. Låta det börja knoppas, blomma långsamt. Låta tiden ticka lite tröttare så att vi får njuta av våren länge. 
Vill ju samtidigt att tiden ska gå fort så att vi kan leva nästan som vanligt. 
Men ändå.
Den här ljusa, ljuvliga årstiden...
När det dag för dag brister ut i först nynnande, sedan i full sång. 
Ljusgröna björkar, blommor, grönt gräs och en  nästan överväldigande bokskog.

(null)

Kram ❤️ Johanna

Nästan överväldigande...

0 Läs mer >>
(null)

Det finns vissa saker som gör hemmajobb okej ändå. Att välja CD eller vinylskiva från min samling och lyssna från en fantastisk anläggning. Även på låg volym är ljudet så bra! 

(null)

Att kunna gå och värma på värmekudde hela tiden, för att mjuka upp min stela lekamen är också en bra grej. Och så kaffet, förstås. Att kunna hämta en ordinär bryggkaffe eller välja en espresso efter maten, det är finfint. Förvisso så finns det nästan alltid kaffe på gång även på jobbet, men egengjort smakar ganska mycket bättre ändå.

(null)

Blev en väldig lyx idag, när min ömma moder kom förbi med nybakade, fantastiskt goda och fina små kakor...! Hur fint?! Tänk att få ha en så pigg mor, som i år faktiskt fyller 83, som raskt promenerar till mig för att leverera kakor. Jag är så bortskämd verkligen!
Fick bli en extrakaffe för att smaka på dessa juveler så klart.

(null)

Började läsa nr två i serien ikväll.
Den första blev riktigt bra efter nära hundra sidor, och därefter ville jag inte lägga ner boken. Så är det ibland, och nu vill jag ju få veta mer om personerna i berättelsen. Hur det går, hur de mår och utvecklas, vilka sorger och  glädjeämnen de kommer att möta. 
Språket är skönt, liksom lättläst som flyter på. Det är inte vackert som Karin Smirnoff’s otroliga uttryck, även om berättelserna påminner lite om varann.
Men en bok en vill fortsätta läsa är en bra bok ändå!

(null)

Pratade en lång stund med denna vackra böna ikväll, så härligt. Och så längtigt efter att ses. Vi hoppas på att fira jul-påsk-födelsedagar med brorsan, Fridis och föräldrar i mitten av maj. Då är de "klenaste" av oss vaccinerade, och då måste vi liksom ses igen. Har inte träffat brorsan sedan i augusti. Min dotter har jag ju träffat, där går liksom gränsen för min avhållsamhet. Men att få träffas alla kommer att kännas som den bästa presenten! Kommer att glädjas för mina föräldrars skull, det blir en härlig dag!

Kram ❤️ Johanna

Det blir en härlig da...

0 Läs mer >>
(null)

Gav mig vilodag från långpromenad idag, efter "ond" natt. Höften bad lite om vila, så jag gick och lånade böcker på bibblan istället. Började tydligen läsa en bok som ingår i en serie på fem böcker, varav jag har två. Resten gick inte införskaffa då två inte längre trycks på förlaget, så fick tips att kolla på stadsbiblioteket. Så nu har jag lånekort igen, det var ett tag sen. 
De har filmer för streaming också, i appen Cineasterna. Vi har lånat en del filmer där, de har riktigt bra utbud. Vilken fantastisk grej ändå, att en får titta gratis! 

(null)

Köpte nya blommor på hemväg, fick bli ljusrosa rosor idag. Det är ju också en väldigt vacker blomma. 
I min träningsvila fick det bli grötbullebak, så nu doftar här gott och magen är mätt efter intag av dessa godingar. 

(null)

Nu blir det bok då av Anne B Ragde, Berlinerpopplarna. Den första av fem. För mig är hockeyn i bakgrunden medan mannen ligger bredvid och tittar koncentrerat medan han stönar, hejar och är allmänt nervös! 

Kram och god kväll!
❤️

Gratis film och bullb...