0 Läs mer >>
(null)

Stannade vid Brahe hus på väg upp till Stockholm. Perfekt litet break med bensträckare, frisk luft och vacker vy.
Ett stopp på Max i Nyköping fick det bli också för att klara oss till kvällens besök på Made in sweden.
Gick väldigt bra att köra, bra flyt i trafiken och bra väder, och det bästa av allt: eminent sällskap!

(null)

(null)

(null)

Kaffe och muffins gillades av alla, så även av Edith. Papper med muffins smakade kanske allra bäst.

(null)

Efter en fruktansvärd natt med rossellungor och obefintlig sömn, massa inhalationer och uppesittning så kom vi i alla fall iväg till Täby. Vi hade siktet inställt på Titanic the artifact exhibition, och hämtade upp Tessan på vägen. En riktigt fin och stark utställning, en fin dag som nu landat i soffhäng efter en matbit. 
(null)

Taggade på utställning och med boarding pass som passagerare. Ingen av oss fyra män på passagerarlistan överlevde, utan stod med bland döda i första klass.

(null)

Faktiskt på riktigt ledsamt att känna sig som jag gjorde i natt. Som att 2018 kommer tillbaka som en käftsmäll där jag låter som en storrökare och där luften inte räcker till. Vill INTE. Har varit bra så länge ändå, trots lite perioder så har det ändå inte blivit rossel liksom, men nu svajar hoppet lite.
Hoppas att det vänder snart…har varit i dalande sedan mitten av augusti och förkylningen för tre veckor sedan puttade mig lite över kanten. Tungt onekligen. 
Det har varit så underbart att få känna mig som en nästan normalt fungerande människa!

(null)

Får se hur kvällen blir. Kanske en bit mat ute, ett glas vin men tidig kväll för min del. Med förhoppning om vila och sömn i natt.

Härligt att vara här ändå. Dagen har varit bra, kul med biltur i vackraste huvudstaden med fina människor. Soldis, arton grader och lediga dagar. Så bra ändå!

Kram ❤️ Joey

Nu svajar hoppet lite...

0 Läs mer >>
(null)

Spelar Lars Winnerbäcks nya, i sängen en sovmorgon som denna. 
Den fångar mig, musiken. Svenska texter om livets betraktelser, det sätter an en ton. En skön ton. Kommer att lyssna mer.
Kanske i bilen idag, när dottern och jag rullar mot Stockholm.

(null)

En helg i huvudstaden för att bara hänga, gå runt och njuta av livet och av umgänge med brorsan. God mat, ett glas vin, och en utställning om Titanic som min älskade, nördiga unge snokat reda på. Blir bra!

(null)

Har längtat efter en sådan här helg.
Musik, prat i bilen och att bara vara med den jag burit under mitt hjärta. 

Dags att stiga upp, ta en dusch och en kaffe.
Bädda säng och tömma sopor, innan avfärd. Maken är iväg på annat håll med vännen Niklas. På väg till Munster i Tyskland för träff med vänner, också i nördarnas tecken eftersom vänskapen är sprungen ur ett spel i cybern. Häftigt ändå, det där nörderiet.

Kram ❤️ Joey

När vi rullar mot Sto...

0 Läs mer >>
(null)

Suttit hemma och jobbat, och ändrat om i patientbroschyrerna. Påbörjade för någon vecka sedan och blev idag klar med alla sex, utifrån det vi beslutade förra veckan. Någon profession som ska kolla över sin del, som jag inte äger också, sedan ett nytt möte för beslut om okej eller ifall fler ändringar behövs. Älskar det! Tycker det är så kul att sitta med sådant! Kände mig tillfreds efter jobbslut.

(null)

(null)

Fick besök av lillbonus som nu håller på att tömma sitt rum, som hon inte bott i sedan förra sommaren. Mysigt att sitta och snacka med henne en stund, höra om hennes planer i livet, om plugg, häst, samboliv och hemmafix.

Rummet hon haft har delats av med en vägg till mitt musikrum/kontor, så nu är planen att den ska rivas för att bli ännu ett stort sällskapsrum med piano, CD- och vinylhyllor, mer väggfast bokhylla, väggfasta sittbänkar under fönstren och, förutom piano och gitarrer som tillhör rummet, ska där bli ett biljardbord. Mannen ska fixa till ytterligare med musikanläggningen, och en tjock och fet matta ska ordnas och…så klart…nya tapeter!!

Har så klart börjat kolla, vill att det ska gå ihop med vardagsrummet i färgton för att kännas harmoniskt och varmt. Leker med projektet i huvudet och ska sedan upp till Växjö Färg och Tapet för att se de jag helst vill IRL. För att känna in. Känna på. Hänga upp förslagen på dörren så mannen också får känna in lite. 
Det kommer att bli ett härligt rum när det blir klart! Kul!

Nuvarande gästrum kommer att bli mitt kontor, så skrivbordet och farmor Majas gamla skänk ska in dit. Ska klura lite men det blir ett bra rum - för både mig, dottern när hon kommer hem och övriga nattgäster. Vi har lite extrasängar att placera på andra ställen i lägenheten om det skulle behövas också, då det finns både hjärte- och stjärterum här!

(null)

Tog ett styrkepass på gymmet, ännu ingen konditionsträning beroende på förkylningen. Hoppas snart att det vänder, fick kapitulera och påbörja cortisonkur idag efter inrådan av vårdcentralen. Varit där och donat med ett ont öra och diskuterat måendet just nu.
Träningen fyller dock sin funktion, kändes skön och bra - för kropp och kanske framför allt knopp!

(null)

Idag har jag och maken varit gifta i 4 månader, vi har bott i vårt hus med kollektivgrannarna i 9 år, Patrik fått goda besked om sin sedan länge bortlånade sommarbil som det nu finns en lösning med, och annat som är viktigt har idag klubbats igenom. 
Mannen fick feeling, var så glad och nöjd så det blev en spontanmiddag på Izakaya moshi - en riktigt bra, trevlig och mysig krog cirka 400 meter från oss. Så gott!

(null)

Sitter dock uppe sedan några timmar. Med halsbränna. Försökt anpassa höj- och sänkbara sängen men efter lång tid kände jag mig då rastlös så då är fåtöljen enda stället. Novalucol, fåtölj och bok får bli sällskapet en stund tills kroppen kan gå ner i viloläge igen.

Nåja. Sovit väldigt bra några nätter så en ska inte klaga!

Kram ❤️ Johanna 

Projekt och ett bra d...

0 Läs mer >>
(null)

En dimmig, trolsk morgon men lite varmare än igår morse. Vackert så det förslår. Kan bara tänka  hur vackert dimman sänker sig över ängarna i stugan, på landet-landet. Brukar vara hädiskt fint.

(null)

En lunch med kära Sanne på stan, godaste sushin i stada med en högst gravid kvinna. Så söt är hon med sin lilla telning där innanför. Så magiskt det är, det där med nytt litet liv. Hur det bara kan funka! Fem veckor till nedsläpp om allt sker enligt kalendern.

(null)

Var på vårdcentralen efter jobbet, med dels mitt trilskande öra och dels för att få kolla infektionsprover med tanke på klenlungor.
Under 5, och således inga basselusker utan virus som invaderat dem. Så mediciner som vanligt plus cortisonkur. Igen. Nåja. Det får vara så, vill bli kry och pigg nu tack!

Gick till Keun Joo och träffade vännen Susanne. Käkade gott, pratade en massage livet, saknad över de som lämnat, om de en har omkring sig, om samhället och det vi tycker felar. Fina timmar och mätt mage och superosug att träna efteråt. 
Så nej, det blev inte gymmet efteråt.
Det blev hem till maken, fixa naglarna och få lite massage av bästa massagebandet. Så skönt!

(null)

(null)

Blir tidigt i säng även ikväll, fortsatt så trött på kvällarna och har sovit som en sten i flera nätter. Det är ju bra och läkande tänker jag, så det är bara att följa kroppens signaler.

Kram ❤️ Johanna 

Följa signalerna.

0 Läs mer >>
(null)

Igår en runda här efter jobb.
Idag en tur på annat håll, med finaste Isabella. Hon kunde vara min dotter, men känns som en vän fastän mycket yngre. En klok och bra människa som ger energi att se. Nu har hon också fått ynnesten att bli mamma till en fin liten kille…så gullig så en smälter fullständigt. 
En skön runda, i hög luft, medan gossen sov sött. Livets underfundigheter, glädjeämnen och också en del av dess mindre sköna bitar avhandlades. 
Fick en fin, alldeles odödlig bukett med bästa blommorna som nu står i en vas och ser malliga ut!

(null)

(null)

Känner mig så trött på min förkylning som liksom inte försvinner. Seg i lungsen och raspig i rören med bihålor som låter som att någon pratar i en plåttunna…
Det räcker väl nu?! 

(null)

Betydligt kallare morgon så idag åkte skinnpajen på. Det är väl dags för det helt enkelt. Med tanke på en alldeles ljuvlig september ska en nog vara glad för att det dröjt ändå. För en som gillar värme alla dagar i veckan så behöver jag en liten påminnelse, om att det ändå varit ovanligt bra, ovanligt länge.

Kram ❤️ Joey

Fin och alldeles odöd...

0 Läs mer >>
(null)

 Sov som en stock från tidig fredagkväll, så vaknade 06. Låg kvar länge, åt frukost sent och bara njöt av morgonens stillhet.
En fika på stan med mor och far blev det, i vacker höstdag utomhus på stamhaket.  Så underbart med ljummen höstdag ändå!

(null)

Tog en promenad, pratade med vännen vars liv just nu är likt en undandragen matta. Där hopp fanns, jobb påbörjats och normalisering var på gång efter en lång period av kamp, behandling och oro. Nu ska helvetet gås igenom igen. Oron på något sätt tas om hand, och samtidigt ska livet fortgå på något sätt. 
Det går inte att beskriva. Blir arg och ledsen, tycker att det borde få vara nog, att det borde vara över. 
Livet. Så vackert och ibland så fruktansvärt skört och fult. 
Stjärnor, moder Jord….vaka och ge styrka. Jag ber er.

(null)

Mitt i allt ses vi med vänner på galej, på restaurangen Galai. Fick det som bröllopspresent av lite fler men det var vi som kunde nu. Trevlig kväll, med god mat och dryck, prat och skratt. Jag prövade en whiskey sour för första gången, och tyckte den var god! Fräsch och syrlig.

Tidig kväll ändå.
Känns som att min kropp behöver så lång tid att läka ut en vanlig förkylning. Är rätt trött, behöver mycket sömn.
Två veckor nu, men känner mig fortfarande infekterad i både bihålor och lungs, men ändå pigg i kroppen. Det tar nog ett par veckor till innan jag är helt hundra.

Nu kaffe och rostad macka innan ett styrkepass på gymmet. Och en efterföljande promenad i begynnande höstväder.
En lugn söndag är tanken!

Kram ❤️ Johanna 

En lugn söndag.

0 Läs mer >>
(null)

Ibland är livet sjukt.
Mellan glädje och sorg, ljust och mörker. 
Som en bergbana, som går i normaltempo tills första backen och sedan i en jäkla fart. Svårt att hänga med, tankarna som ett virrvarr och huvudet upp och ner.
När en tror att livet liksom kan få tuffa på, i den vanliga lunken så slår det till. 

Tänker på Freddie Wadlings text, i Nu lyfter vi från marken:
"Och just som man har vant sig, just som man trott man lärt sig Slår det till Just som man slappnar av, försiktigt slappnar av, slår släggan till När man med säkerhet i steget, tar steget ut på nåt som inte bär Man tror att man är säker men säker blir nåt man aldrig är"

(null)

Livet, det där enda, värdefulla och så ofta så fint och bra på olika sätt, kan ibland verkligen visa upp ett fult ansikte. Låta oss gå balansgång,  för att vi inte ska känna oss för säkra. 
Vi vet ju att det är skört.
Att ingenting är för evigt eller kan tas för givet. Men ändå. Så fucking meningslöst med sjukdom och lidande, med rädslor och ångest som griper tag i strupen, i bröstet och viftar med sin svarta flagga. För att hota oss där vi står, mitt i livet.

Det är bara så sjukt, så vidrigt. 
En människa som redan haft sin beskärda del av tuffa saker, kan hon inte få skonas? Kan det inte få vara nog? 
Hallå livet, gudar, stjärnor och moder jord…
Vaka över henne, över vägen som hon måste gå. Igen. 

Ge kraft, styrka och ett stort jävla fuck you-finger i luften till det som nu bråkar i kroppen!!

(null)

Kram ❤️ Johanna 

Ett stort jävla fuck ...

0 Läs mer >>
(null)

När maken och vännen Niklas kollar på hockey sätter jag mig här, i mellanrummet. Ett skönt, lugnt rum mitt i allt liksom. I vanliga fall är det en musikanläggning i bokhyllan (äppellådorna) och en högtalare bakom vänster fåtölj. De är på reparationsvift och anländer snart igen. Då kan maskerna få sällskap av lite Bo Kaspers kanske!

(null)

Satt här en stund efter jobb och träning. Tog in ljuset som flödade in, alldeles ljuvligt dag som jag förstått det. 
Gick en liten runda i sakta mak efter träningen för att insupa vädret och värmen.

(null)

Vågade inte köra kondition idag heller,  bara löpband som lite uppvärmning. Vill inte ha bakslag vilket jag har fått erfara några gånger efter sjuka, så det blev enbart styrka Ingen toksvettprocess på crosstrainern. Otroligt skönt att träna, att ändå ta i och använda kroppen. Känns som snällt, som len honung för att komma igång med. På söndag kanske jag känner mig helt hundra, vem vet? När jag gör det så blir det svettopass i alla fall. 
Känner ändå att jag blivit liiiiite klok med åren, att vänta in lite tills kroppen säger "nu så"! 
En svår resa onekligen, grymt svår. 
En lär så länge en lever, eller i alla fall så länge en vill.

Kram ❤️ Johanna

En svår resa.

0 Läs mer >>
(null)

Skiftningarna mellan älskvärd och kall går på en sekund, så fort att det är omöjligt att hänga med. Ett skratt kan förbytas i skäll, eller en giftig kommentar och ryggen emot. En klapp kan bli som ett slag - fysiskt eller verbalt. Den som drabbas blir nedbruten, och osäker eftersom det gäller att hela tiden hålla sig på den tunna linjen. Den linjen där allt är lugnt, fastän det är omöjligt att förutsäga att den linjen som var igår håller även nästa dag. 
Bara att hoppas att det funkar ännu en dag, ännu en stund i alla fall innan nästa känsla av misslyckande kommer emot en.

Det är så bra spelat, av han som gör rollen av den nygifte maken. Makan spelas också bra, där osäkerheten syns som en liten skiftning i munnens rörelse och i blicken. Den berör och ger rysningar. 
Och när den är slut andas jag lite fortare, behöver titta på något snällt som veterinärprogram eller när hundägare och hundar får hjälp att bli lyckligare ihop.

Och så andas jag ner i magen igen, och ser min make bredvid mig. Ler i själen, ut i ögonen. Livet ändå!

(null)

En aw med svåger och svägerska på Galai, god mat och fin stund.
Promenad hem i skönt och lite höstlikt väder. Hand i hand med min människa.

(null)

Nu ska jag läsa i Daniel Mendozas andra bok. Poetiskt men nu för mycket för min smak. För mycket kringelikrokar och omskrivningar, för lite rakt på sak i sina romantiska utsvävningar. Det blir för mycket lulllull och för lite handling liksom. Men, har inte läst så långt i denna så kanske tar den sig.

Kram ❤️ Johanna 

Ler i själen.

0 Läs mer >>
(null)

Suttit med patientbroschyrer en stor del av dagen, för att revidera dem både för att göra de mer kortfattade men framförallt tydligare. Ett kul jobb som efter några timmar gjorde mig helt snurrig av alla ändringar och genomläsningar. Imorgon ska det gås igenom och bestämmas så att jag kan skrida till slutgiltiga verket. 

(null)

Tog ett styrkepass utan konditionsträning, och det var så skönt. Skönt att använda kroppen igen, gå igenom den och ge den lite utmaning efter en dryg veckas vila. 
Lär ha träningsvärk närmsta dagarna men så får det vara. 

(null)

I lunchpausen åkte jag och maken äntligen och hämtade den nyss komma servisen vi beställt. Vi önskade oss presentkort på cervera i bröllopspresent för att det skulle bli en ny matservis och nu är den här! Daga heter den och vi har den i färgerna horisont (typ duvblå) och sand. Blir lite som ett barn på julafton när vi köpt något fint, känns liksom lyxigt och fint att kunna göra det.

(null)

Vi kollar en ganska sjuk,  liksom obehaglig och skruvad serie på HBO NU, white lotus. Det handlar om människor som alla åker till Hawaii till hotellet med titelns namn, och de är alla lite skumma på olika sätt eller så är relationerna märkliga. Får rysningar av mannen i det nygifta paret som är där. Så manipulativ, så otäck som med ett leende och lågmäld aggressivitet styr sin fru och möjligen fler i sin omvärld. En förfärlig människa, otroligt skickligt spelad.

Kram ❤️ Johanna 

Som ett barn på julaf...

0 Läs mer >>
(null)

Skönt att ha jobbat idag. Att vara tillbaka till lite halvkaos och finna lösningar på problemen som hela tiden dyker upp. Att snacka med kollegan, övriga kollegor, få vara en del i något större - det är bra.
Kände mig rätt trött i eftermiddags men det släppte. Tog en paus och en glass. En bra liten stund, som fick energin åter.

(null)

Gick hem, bytte om och mötte vännen Annika med hund för en promenad. Blev en tur i bokhultets sköna omgivningar, luft och prat. Om det som för tillfället rör sig i våra huvuden. Stort och smått. 

(null)

Nu är jag trött, känns som ett dagsverke liksom. Ser Fröken Frimans krig för kanske tredje gången, men nu ligger bara tre avsnitt ute. Den är så jäkla bra! Se den om ni missat den! Den är en härlig beskrivning av när kvinnorna i Sverige försöker ta sig fram i yrkeslivet,  jobbar för jämställdhet och senare också röstar för kvinnlig rösträtt. Den borde visas på historielektionerna tänker jag!

Snart kommer mannen min hem från resa nummer två inom loppet av två veckor.
Kan bara anta att han är smått sliten men också nöjd över upplevelser.

Kram ❤️ Joey

Energin åter.

0 Läs mer >>
(null)

En välbehövlig vila har jag tagit mig denna helg, för att återhämta mig efter rossel och förkylning. Träffade mina päron igår annars jag hållit mig för mig själv hela dagarn, vilket behövdes. Tagit mig frisk luft, vilat, lagat mat, läst och kollat på serier. 

Idag känns det ytterligare lite bättre, låter som ett slajmo men känner mig mindre som en så det är ju bra. Har hugg i mitt öra som ett litet barn men det går väl över även det.

(null)

Tog mig en promenad runt söder, och det kändes okej. Ingen racerfart men ändå en promenad utan lungspatt eller übertrötthet efteråt…hurra!

Som att en är långt ute på landet här, där hästarna går fridfullt i sina hagar mitt i villaområdet. Älskar det! De där kontrasterna, från stans myller, restaurang, -torg och krogliv till detta. Även här i trädgården är det riktigt tyst just nu. En och annan bil kör förbi men annars lugnt. 

(null)

(null)

Älskar att sitta här när det är lite för hett på balkongen, och så är det idag faktiskt. Ska inte sitta i direkt solljus när jag tar antibiotikan. Får i alla fall vara lite klok.

(null)

Har diskat fläktfiltren, varit på Willys och lagat mat idag. Ganska lagom ändå. 
Nu blir det läsning och kanske en liten nap efter nötfärsbiff, spetskål och rostad potatis, sötpotatis och morot. Satt fint. 

Imorgon är planen jobb igen. 
Det blir bra! 
På ett annat sätt är det inte så dumt just precis nu, här i stolen i trädgården, men när jag väl är hundra frisk så skulle rastlösheten haffat mig som en orkan!

Kram ❤️ Joey

Haffat mig som en ork...

0 Läs mer >>
(null)

Fick vackraste buketten av mamma och pappa idag, så ljuvlig! Dessa blommor alltså! Och dessa föräldrar!
De kom på utomhusfika i trädgården i förmiddags, vilket kändes bra. Tror inte att jag smittar nu men känner mig som en infektionshärd liksom. Lilla mamma var också lite seg i lungsen så hon tyckte också att utefika var fint.
Så hög luft, helt underbart.

(null)

Hade sällskap av kollektivhundarna då matte var iväg på ärenden. Husse är med min käre make och kollar in Provence! 
Så gott att sitta på trappen och gosa - bästa stället i trädgården!

(null)

Tog en promenad till och från torget för inköp av höstblommor till balkongerna. Haft tomt länge nog och nu känns det ändå lite höstligt trots värmen. En annan luft dock. Klarare. Högre. Hoppas det kan få vara så ett tag!

(null)

Gillar de här med lite blandad färg? Det gör mig glad! 

(null)

Och de här sköningarna fick följa med.
Smyckar sin plats på balkongen!

(null)

Lite astrar fick följa med mig hem också. 

(null)

Även idag tog jag elcykeln och körde en runda, så väldigt bra hjälpmedel liksom. Att kunna ta sig ut i rörelse men utan att bli påverkad i andningen. De behöver just nu inte en ansträngning utan får vila lite. 
Är bättre, känner att det inte sitter fast i lungsen utan har lossnat - det är bra! 
Imorgon hoppas jag på att en promenad kommer att kännas fint. På tisdag hoppas jag kunna gå på gymmet igen och träna lite lätt. 
Men. En sak i taget! En dag i taget!
Min bästa gren…!

Kram ❤️ Johanna 

Min bästa gren…!

0 Läs mer >>
(null)

Efter ett par timmars skithosta i natt , inhalationer och snorande somnade jag till slut, och sov oavbrutet till tidig morgon. Otroligt välbehövligt då nätterna varit rätt krångliga, lite för länge. Det känns som att antibiotika är det som behövs för att rensa ut det som legat och grott. 
Lets Hope att det imorgon känns betydligt bättre! 

(null)

Tack vare min piffiga elcykel tog jag mig en lång (för att vara jag, lång) cykeltur utan att anstränga mig. Full el och hög växel för att trampa mer lugnt. Så skönt ute, som hög luft och behaglig värme. Kändes nyttigt att få luft, både att andas in och för huden. Få känna vinden mot ansiktet.
Känna livet.

(null)

Orkat läsa en del idag, i ny bok av Daniel Mendoza. Poetiskt språk om ett gäng vänner som ses, och pratar om livet, om stället där han bor, om naturen och relationer. I gänget är det en ny kvinna med som med en gång dras till huvudpersonen, som också han dras till henne. Den är vackert skriven, om vänner som pratar öppet med varandra men som självklart  också bär på olika sorger och besvikelser. Ser fram emot att hänga med det där gänget i tre böcker framåt!

(null)

(null)

Lite småtrött har jag bland annat suttit i gungstolen, njutit av både Stevie Wonder och Edith Piaf. Alldeles ljuvligt! Somnade också en stund, vilket är en del av återhämtningen tänker jag. Tillåta sig. 

Kollar nu en dokumentärserie som heter wild wild country, om rörelsen Baghwan. Intressant och som vanligt skrämmande att höra om människor som hamnar i en sekt. Om hur, varför och när i livet liksom. Och om hur något som från början verkar som en mer eller mindre god tanke sedan skruvas till och blir ett spel med människor för att få makt.

Kram ❤️ Joey


Få känna vinden, live...

0 Läs mer >>
(null)

Färgglad bukett påminner om sedan.
När antibiotikan tagit död på alla basselusker och jag är pigg igen, och får lusten och energin tilllbaka på riktigt. Hoppat hit och dit i veckor nu så nu får det vara nog och vända.
Vill vara som glada blommorna!
Blir ju bra igen, men har dåligt tålamod. Som alltid. Vill ha min energi, mitt driv. Typ jättenu.

(null)

Suttit här typ hela dagen, sett klart en serie och är på god väg på en till. Orkar inte läsa idag, när förkylningen invaderat huvudet.
Ätit rester till lunch, som blev kvar sedan igår. Druckit massa vatten. Inhalerat och blåst. 
Njutit av en sol som flödat in genom fönstren.
Det ser piggt ut!

Ödets lågor, ett kostymdrama byggd på sann historia. Ser nog ett av de sista avsnitten nu.
Tack och lov för Netflix!

Kram ❤️ Joey

Vill jättenu.

0 Läs mer >>
(null)

Den är i annalkande, den där årstiden. Den som jag gillar när luften är hög och löven i starka färger, som en skön palett av glatt. 
Men det andra som kommer med den är inte något som eggar mig alls. Det mörka, det regniga, det ruskiga. 
Än så länge ser jag skiftningarna och också mörkret som smyger sig på. Än så länge är den förlåten, den annalkande hösten. 
Än så länge är det ljust när jag går till jobbet. Då intas ljuset en stund, och även på eftermiddagen. På kvällen är det mer som om någon drar ner rullgardinen vid åtta.
Men det är okej. Du är förlåten just nu.
Till och med helt okej.

(null)

Utanför jobbet blommar det så vackert.
Som en hälsning till den som kommer och går.
Jag hälsar tyst tillbaka och älskar dem, de färgstarka gladblommorna.

(null)

Passade på att gå när det infann sig ett lugn i eftermiddag efter hektiska dagar. 
Sitter i gungstolen och lyssnar på Etta James. Ska kanske blunda en liten stund.
Sömnen ligger efter och killet i bröstkorgen tröttnar. En liten stunds delete innan on-knappen sätts igång igen.

(null)

Ska laga middag till mig och maken, och ta vara på kvällen. Imorgon åker han iväg för några dagar igen!

Kram ❤️ Joey

Du är förlåten.