Att få komma in i andras liv.

(null)

Söndag och solsken, inga måsten. 
Ledig tid att ta in. Vaknade ganska tidigt men slöade, rester av god brunch till frulle. Matbeställning på nätet medan jag sippade på mitt kaffe.
Ett styrkepass, och en kraftpromenad runt Trummen, som jag inte gått runt det senaste året.  En fin runda, särskilt i solsken.
En svettig runda, som förhöjde njutningen.

(null)

Dusch och sen att sitta i solen, ta in den sköna dagen. Den begynnande våren. 
Fiskmåsarnas skri och småfågelkvitter.
Så otroligt skönt. 
Har bestämt mig för att inte uppröras över fiskmåsar denna vår, utan se dem som en del av våren. Av livet. Och faktiskt, de är inte heller lika intensiva över vårt hus denna vår. Hoppas att det håller i sig.

(null)

(null)

En skön dag, verkligen. 
En bra helg. Lite glada nyheter från FHM där de sagt att tre veckor efter första vaccinet kan vi ses inomhus med den närmsta "klicken". Och att den äldre generationen faktiskt kan träffa barn och barnbarn inomhus igen. Det förändrar ju liksom livet en del, att vi kan ses med mor och far inomhus...! Känns nästan overkligt . Vi har setts EN gång inomhus sedan mars förra året. Och många är de dagar och kvällar vi suttit påklädda med långfils, termobyxor, ollar och mössa och tänkt att "det är det nya normala".
Tänker också att mannen min och även brorsan snart kommer att få vaccin, om allt håller i sig med takten. 
Det är skönt. Hoppas det går fort så att även barnen får snart...längtar efter att krama ALLA dem.

(null)

(null)

(null)

Historien som Anne B Ragde skrivit, ger mig långt efter att läsa vidare. Att läsa om svinstall och uppfödning, om komplicerade relationer, och nyvunna reflektioner ger mycket att själv tänka på. Det är en av de bästa sakerna med läsning, att själv reflektera över livet liksom att för en stund få komma in i andras liv.

Kram ❤️ Johanna

Kommentera här: