Som en inte längre tar för givet.

(null)

För varje dag händer det saker i naturen, runt omkring oss. Träden här får lite mer blommor och blir starkare i färgen från dag till annan.
Dofterna kommer lite här och där från blommande buskar. Som balsam för ögon och själ.

(null)

Hade premiär igår kväll, för middag hos mor och far. Inte varit där sedan i mars förra året, utan antingen stått utanför huset eller utanför dörren för att prata en stund. 
Men nu blev vi bjudna på fantastisk mat, mycket prat och en härlig stund! Sambon kunde hjälpa dem med en hylla som för längesedan skulle hängts upp, och lite datorfix hann han också med. 

(null)

Så otroligt värdefullt att kunna göra något sånt, som en inte längre tar för givet.

Det där livet, som är så skört. 
För åtta år sen idag låg pappa på sjukhus i Berlin efter att ha fått en hjärtinfarkt. Som tur var så var de på bussresa, hade satt sig på bussen när han plötsligt fick otroligt ont på överarmarnas baksidor. Mamma skrek till chauffören och de tog ut pappa på trottoaren, där han vit som ett lakan låg utan att vara medveten. Min stackars mamma trodde då att det nästan inte fanns något hopp. Men på tio minuter var det fullt blås med ambulans till sjukhus för operation. Dagen efter pratade jag med en pigg pappa som längtade hem, och som kände sig piggare än på länge.
Tack livet, stjärnorna, moder jord!!
För att min pappa fick komma hem och fortsätta.
För att det inte var dags ännu, utan han kunde få fortsätta leva och fira livet.
Så otroligt stort!

(null)

Blev i eftermiddags så galet trött, och illamående. Fick lägga mig en stund. Lade ner jobbet, helt enkelt, och gick och lade mig med filt över mig. Efter en stund körde jag ett bra styrkepass och tog mig också en kraftpromenad vilket kändes skönt. 
Känns bättre nu, efter träning och dusch, även om jag fortfarande är trött. 
Kan hända hjälper en kväll med bok, och tidigt i säng.

Kramar ❤️ Johanna

Kommentarer:

1 Maria Jonsson :

skriven

Vilken fin blogg du har 🌸

Svar: Tack snälla 🌸
Johanna Roth

Kommentera här: