2 Läs mer >>
  

Har lite bilder på hyfsat nybildade Väderlek....:-)
Eminenta musiker som Jocke o Eka är en ynnest att få sjunga med, så är det verkligen. Ibland väldigt svårt, ibland lätt, och när känslan, timing och nerven känns - då är det i alla fall väldigt bra för min själ. Det ger energi, och jag hoppas att jag även får ut den så att ni som lyssnar får ta del av den. Det är min önskan att kunna förmedla något med det jag gör. Ge lite tröst, lite fniss, glädje...nåt som berör!

Musiken, sången ligger mig varmt om hjärtat. Har gjort länge, så länge jag kan minnas egentligen har jag hållt på med musik i någon form. I många år med gruppen Aprilväder, som i höst blev Väderlek då konstellationen förändrades och livet gick vidare.

Vi leker med musiken. Skapar om låtarna vi gillar på vårt sätt. Och jag är glad att jag vågar!

Vår första spelning som Väderlek sker på Café Fontaine (IOGT/NTO) 21 nov, kl 15. Brukar vara sköna spelningar där, lätt stämning, med en kopp kaffe medan man lyssnar. Ingen entré utan pengar lämnas i hatten:-). Det ska bli spännande, och jag är sugen på att stå på scen igen. Jo, jag är nervös...men också oerhört sugen på att få göra det som är så otroligt underbart jäkla skitskoj!!!

27 nov kl 13 har vi spelning nr 2, på Emigrantinstitutet som Smålands museum anordnar i samband med Julmarknaden. Tidigare har alltid konserterna hållits i orgelsalen (världens vackraste konsertlokal enligt mig) men i år är det alltså ändrat. Lite synd, eftersom stämningen i orgelsalen är speciell. Hoppas dock på god härlig, lite julstämning även påp Emigrantinstitutet. Det ska vi göra vårt absolut bästa för att skapa♥!

Spännande, nytt, läskigt, underbart...och yes! Snart är det dags att få komma ut med det jag har inom mig!

Pussens <3!

Johanna

Väderlek

0 Läs mer >>
Vill bara önska er en skön och bra, god, trevlig och upplevelserik vecka!
Ta hand om varandra, om er själva, ät gott, drick gott, var lagom hälsosam och fånga dagen!!!!

Vi hörs när vi åter är i Sverige...hoppas på goa bilder som speglar veckan:-)

Kraaaaaam♥!!!

Johanna

God vecka till Er!

0 Läs mer >>
 Måmå, oppa Boje o Frida

 Dolares och pass:-)

Uppe with the tupp även idag...
Beställt apoteksvaror, kollat studenternas USB - deras dagbok, förberett kaffe för dagens examinationer och slutbedömningar, fixa schema och skickat ut för terminens sista studenter för att inte ligga efter p g a resan, bokat in praktikant, haft goda bedömningar.
Gett feedback i god anda, känner jag själv. De har fått med sig det de behöver för att arbeta vidare med. Och de är godkända:-)
En av de har jag erbjudit arbete på 19 till våren, känns kul när någon växer som en galet, gödselvattnad planta sedan sparken i baken i halvtid. Underbart att se när människor vågar ta för sig, vågar blomma ut och bli det de faktiskt är ämnade att vara!!!
Och de är nöjda med 0ss på 19, med vår stämning, högt i taket, galna humor och härliga gäng. Också helt underbart!

Gick strax före två för att hämta Frida, och lyda doktorns råd om vila litegrann åtminstone... (jag vet, jag är så HIMLA duktig;p)
Har packat och satt Fridis i packningsarbete. Tagit fram dollarn och passen, laddare och kamera...bilder kommer efter hemgång - it´s at plomise!!!! 11,2 kg väger nu min väska, Fridis knappt 5 kg....hur bra som helst ju!

Fikagäster som själva tar med fikabröd e inte dumt...mormor Maria och morfar Boje har varit här med mazariner (jag höll mig dock till en bit mörk, underbart mumsig chokladbit) och fick lite kaffe i gengäld. De lämnade en fin plånbok till Fridis med lite dollar att shoppa för...och små söta reseförpackningar med tvål och shampo. TACK gulliga ni♥!!!!! Tack för att ni finns och är dem ni är, LOVE you!

Pratat med min älskade Pärla som varit i Bryssel hela veckan, och kommer hem med flyg i morgon kväll kl 20. Lövlig att åter resa iväg kl 06.58 på lördag...? Men då  min vän, då är det semester!!!! Sol!!! Underbara ungar, förälskade vuxna och en hel veckas ledigt tillsammans! TACK bästaste du!!!!! LOVE♥!!! Dessutom firar vi ½-årsdag när vi är iväg. Inte så illa tajmat:-)

I morgon är det en liten jobbförmiddag för handledning av student, sen hemdags tidigare (men jag säger ju att jag e så himla duktig:-!!!). Sista check av packningen, samla resfebern i en hög och hämta Frida från skola, piano och dans för att sen landa hos Pärlan och hans glin....TJOHO!!!!

Pussens och kramens
Johanna

Fika med parantese...

0 Läs mer >>
 Vaxholmsvy

Somnade halv 9 igår kväll. Väldigt bra och välbehövligt antagligen.
Dock seg i min andning (har ni prövat att någon gång andas genom ett litet, smalt sugrör? Inte? Nå, pröva - så vet ni ungefär hur det känns) varför jag fick en ny tid till VC. Träffade samma dr som senast och han konstaterade icke vällåtande lungor. Ny antibiotika var förslaget - antaget!!! Ökad medicinering av astmamedel - redan antaget av mig själv. Sjukskrivning - ej antaget! Nu jäklar i havet ska jag bli kry!!! BASTA!

Jobbat, och handlett student idag. Reflekterat över vad som fungerat bra, och vad hon behöver arbeta vidare med. Ska handleda densamma på fredag så får vi se vad som hänt efter dagen och reflektionerna efter dagen.
Samtal med bashandledarna efter slutbedömningar och examinationer på T6 i morgon. Ska gå tidigare i morgon. Det har jag lovat mig själv, och doktorn på VC:-)

Framtidstankar virvlar nu runt i mitt huvud efter ett hyfsat väntat besked, men som ändå dragit ut en del på tiden. Nu är det verklighet. Och tankarna går till att kunna göra det så bra som möjligt, att planera och strukturera tiden så att vi blir så nöjda det går.
Jag har blivit mer spontan, mindre planerad och mindre kantig i mitt liv, min tillvaro, i mig själv senaste året. Och jag njuter verkligen av det!!!
För att kunna vara det, alltså spontan och mindre planerad, behövs ändå en viss frihet i tiden, en planeringsförmåga som ger utrymme för spontanitet. En del saker löser sig inte bara av sig själv, det behöver fixas till lite för att få flyt. Om ni förstår vad jag menar...min tanke är att saker är till för att lösas, utvägar finns, viljan finns och kärleken finns definitivt♥.
Kärleken till min fina dotter. Kärleken till min fina Pärla. Kärleken till vänner, familj och liv.


Är rädd om den. Kärleken. Det är det vackraste jag vet, och som faktiskt finns, och som kommit till mig...! Tack! Och återigen....hurra för mitt kaffe:-)!

Ett bad och bok med Skifs i bakgrunden nu blir hallon för själen. Eller balsam kanske....!

Lugn & Frid.

Johanna

De lungklenas före...

1 Läs mer >>
Tisdagen har förflutit bättre än väntat.
Jag är piggare än jag väntat mig. Underbart skönt. Varit hos Fridis papps med USB-kabel och snott åt mig en Fridakram (och min obligatoriska tinning-puss) och handlat en sväng på Kvantum...nu är det dator, bad och bok som gäller!

Var på jobbet strax före 7, haft slutbedömningar och examinationer med T4:or idag. Lite tufft, lite roligt, mycket feedback och reflekterande, en hel del spark i baken, lite ny planering för att få ihop livet, för att kunna få någon att knyta ihop säcken och visa framfötterna. Och jag tror att vi nådde en gemensam punkt, där det fanns förståelse för vad vi sett, vad vi tyckte skulle förbättras. Haft reflektion med handledare efter det, gjort schema till sista kullen studenter för terminen också eftersom det blir lite lidande annars nästa vecka...

Då, när jag tar den stora nyinköpta resväskan och åker till solen, värmen, nya upplevelser tillsammans med min älskelse, min Pärla och hans två goa brudar:-) Tjoho! Det är väl då mina krafter ska återkomma och jag ska bli pigg som en mört, eller hur?! Eller kanske det redan är på gång? Aloe vera, C-vitaminer och massor av grönsaker (äter jag förvisso alltid men ändå....)...det är grejer det!

Fått en rapport i vårdvetenskap i min hand i dag, tack Bettan! Ska ta mig an den vid tillfälle, tror att det är en spännande rapport som är skriven av en mycket duktig handledare!

Men nu mina vänner, är det ett sketavarmt bad som gäller med Yacoubians hus i handen.

Stor kram till er, och en särskilt stor till somliga som behöver det väldans väl♥!
Var rädda om er. Det finns sol bakom molnen, jag vet det!

/Johanna

Laddar...!

0 Läs mer >>
Tiden i går eftermiddag är ETT exempel på att fylla min tid med goda saker...♥
För att jag vill, mår bra och älskar dem som kom hit!

Tack för härligt besök mina goda bonussöner!
Körkortsklar är den store, gymnasiestartad är den "lille"...shit pommes frittes vad tiden går!!!


Kramisar
Johanna, för alltid " den elaka" :-)

Påfylld energi

0 Läs mer >>


Ibland undrar jag...
Måste man vara nära att själv mista sitt liv, eller vara med att någon annan gör det för att vakna till, vakna upp och prioritera det som vi egentligen uppskattar och värdesätter i livet?

Tiden är som den är. Vi har 24 per dygn till vårt förfogande. Inte så mycket att deala om. Men det vi fyller de 24 timmarna med varje dygn, kan vi styra över. Göra något åt.
När du blir stressad av att inte göra något, är det kanske dags att vakna till.
Att förstå att det är just då du behöver softa, bara vara. Vara latast i kommunen om du så vill, men att ta till dig vilan, att vara vara. För du kan vänja dig vid det, att inte alltid ha något för händerna. Att ibland lägga dig med en bok, sätta på din bästa musik, sätta dig i solen med en kopp kaffe och bara dra in doften från naturen, eller ta en promenad i solen, regnet och känn efter.

Ibland behöver vi säga nej till människor.
För att säga ja till oss själva.
För att ge oss själva tid att bara vara, samla energi och kraft för att en annan dag ha lusten att ses.
Det är inte att vara elak, det är att vara snäll mot sig själv.
För ibland behöver vi ladda batterierna utan att ständigt vara på språng.
Utan att ständigt vara duktiga.

Tiden och lusten kommer då att vilja säga ja till andra, och blir så mycket bättre när du själv laddat dig med det du älskar att göra.
Du blir en trevligare prick att vara med.
Och orkar ge mer av dig själv, om du själv är påfylld.

Styrka till dig!
Att säga JA till dig själv.

Pussens <3

Tid

0 Läs mer >>
 Alpenvy

 Skyttevy

 Vacker Londonring:-)
Efter mycket läsande, Spotifydiggande, kaffe....så tog jag mig en stilla promenad fram och tillbaka till kvartersbutiken för mjölkinköp. Passade på att ta med kameran för lite bilder. Lite dova, dystra men vackra färger ute i naturen allt.

Om en stund kommer Dante och hans lilla moder hit, ska införskaffa en styck österlott och dricka kaffe en stund♥!! Det ger nog energi!

Kram
Johanna

Hämtar kraft

2 Läs mer >>
Är liksom både glad, nöjd och irriterat förbannad idag...!

Jag är glad för att jag har fått tillbringa skön tid med min dotter och mannen i mitt liv i helgen, bara varit och tagit det lugnt. Fått vila, mys och skönt umgänge.

Är mindre glad över min hälsa.
Känner jag mig bättre, så där på riktigt....? Förkyld, fortfarande rätt seg i lungsen, trött som ett as...ja, ett undantag finns nog. Jag har inte ont i kroppen, ni vet så där feberont i knän och fingrar. Nä, det har jag inte. Och det är BRA!!!

För 4 veckor sen var jag på VC p g a lite småfeber som pågått 1 vecka, de tyckte då att feber kan man ha upp till 3 veckor utan att man gör nåt. Ta lite alvedon vettja! Vilket jag ju gjort...i onsdags var jag så på VC igen, och fick då antibiotika och ordinerad vila, C-vitamin och inget jobb!!
Om jag hade kunnat vara lite mer bestämd, förklarat mig bättre, varit mer bitchig så kanske jag fått antibiotika för 4 veckor sen och sluppit denna sega period av förväntan att snart blir det nog bättre....?!
Som en gammal tant, som säger att jo, det kanske är så....men jag är ju trött....jaha, jo, det kanske blir bättre....och inte orkar stå upp för sig själv - sån kände jag mig sist jag var hos doktorn. En känsla av att jag var i vägen. En besvärlig kund.

Och jag blir arg på mig själv! Hur jävla mesig får man bli? Hade det varit någon anhörig, eller Fridis så hade jag stått på mig, stridit och visat glöd ur ögonen för att få det dit jag velat. Men med mig själv? Hallå bomullsmänniska, mespropp, slajmhög....stå upp för dig själv. Säg vad du vill ha!!!!
Be framför allt inte om ursäkt för att du söker läkare...de är liksom till för det.

Om ingen klar förbättring tills imorgon....GRRRR....jag laddar redan idag:-)!

Önskar dig en god söndag.
I gummistövlar:-)!

Kram
Johanna

En sån mes!!!

0 Läs mer >>


Efter kvällsmys med pizza, idol, massage och en hel massa prat har jag sovit som en prinsessa...(jag vet, solly...hårdrockskonserten var ett faktum med en förkyld Johanna intill sig...reklameras till lungsjukas förening vid behov)!

En långmorgon med god äggröra, kaffe och goa barn blev ett par timmar på stan för att fixa ärenden samt en lunch med trevlig gammal lekkamrat till Pärlan. Sen var jag trött igen...
Lade mig efter att bytt lakan i sängarna, och läste ut min senaste bok och fortsatte läsa ny påbörjad bok i badkaret för att vila medan Frida haft Spotify instrumentalt på med sångtexter bredvid för att sjunga helt ljuvligt, underbart läkande för en trött mamma♥!!!

Det får vara en sån här slödag idag, ska fixa lite käk strax och lite efterrätt som Fridis älskar. Ni vet, bär med hacad vit choklad på som får in i ugnen en stund. Serveras med vaniljglass och kaffe of course:-)!
Vi intar soffläge även i kväll, fast med andra TV-program och nästan samma sällskap minus en flicka som är iväg hos kompis. Vila råder, återhämtning är min förhoppning och frisk känsla önskas tills måndag morgon.

Kramar
Joe

Lördagsslö

0 Läs mer >>
 Fridis & Dante

 Dante, Dennis o Ak

Måndag morgon.
En måndag med skön helg bakom mig, trots den vekling jag är:-)

Igår kom bonussönerna Dante och Dennis och deras ömma moder till Alpen för att inta fika, prata skit, fnissa och sälja Österlott! Vi ska nu vinna systemkamera eller resa, har vi bestämt:-)! I så fall vore det första gången jag vinner på lotteri, ser jag fram emot!!

Shit vad tiden går...
Kommer fortfarande så väl ihåg när jag träffade Dennis och Dante första gången, hur de fnissade över att vi var förälskade och Dante som var så himla klädmedveten sina knappt fyllda 4 år till trots. Vattenkamning, noga val av tröja inför dagisdagen och gärna olikfärgade strumpor eftersom det var snyggt enligt honom. Jo, jo!
Dennis var inte riktigt lika intresserad, tog på sig det man la fram bara det var mjuka kläder. Fy för jeans och annat stelt!
Och nu sitter de här, 16 och 19 år. Den äldste har precis tagit körkort som han stolt visar upp, den "lille" har nyss börjat gymnasiet. Och jag minns ju själv hur det var, gick på samma skola som Dante gör nu. Upplevde mycket kul där tack vare musiktillägg och goa människor!!! Resten kan diskuteras, men var nog ändå den perioden i mitt liv som jag tyckte det liksom blev ok att plugga. Tiden före dess var jag nog inte den mest engagerade eleven. Åtminstone inte vad det gäller att lära sig saker. Jag minns definitivt hur det var när jag tog körkort! Gick upp till mammas jobb och undrade om hon kunde ta bussen hem, för jag ville gärna låna hennes bil...stackars mamma!
Häftigt att åren går, att man nu sitter som vuxna människor och pratar, diskuterar och skojar. Tack goa ni för att ni finns♥!

Hemma från jobb idag också, ska ta det rysligt lugnt.
Ska bara ge mig ut på stan för att växla till mig dollar under dagen.
Läsning gäller. Yacoubians hus ligger nu på mitt nattygsbord, och verkar vara en intressant läsning.

Frida gick till sin pappa idag, känns tomt...vi har haft en bra och skön vecka.  
En kort vecka dock, då hon kommer redan på torsdag för att packa inför resan på lördag! Älskar dig gumman!

Kram
Johanna

Rekreation & bonusmys

0 Läs mer >>

Spotifylåtlistan med Meditationsmusik är för mig en god sak.
Hade den på nu, mediterat en stund och känner mig tårögd, påverkad men lugn i själen.
Saker händer under meditation och lugnet det ger.

Rosa ljus, röda rosor och en svart panter...en värld som utstrålar kärlek, ett stort hjärta på himmelen som ger starka känslor av att älska. Att finnas för mig själv, för mina vänner, för mina nära och kära. Att jag släppt in kärleken i mitt liv, vill den nog säga. Pantern smyger tyst, tar sen i och tar fart med sina muskulösa ben och springer på gräset mot det rosa ljuset och det röda hjärtat♥...

Frid i hjärta, själ och ande.
Jag är stark inom mig.
Inte längre rädd.
Jag vet att jag kan lita på mig själv, mina känslor, mitt inre.
Och att jag är den jag är.
Att det är ok.
Jag är nog en helt ok skapelse som har valt att leva mitt liv på det sätt jag nu lever det.
Valt att se det sköna så långt det går.
Valt att förhålla mig till det som sker, inte att vara ett offer för omständigheterna.

Tack för den känslan.
Tack för den upplevelsen.
Tack för lärdomen, livet!

Ljus till dig. Frid till din själ.

Kramar
Johanna
Meditation

0 Läs mer >>


Vilken trötthet i min lekamen och knopp idag när klockan ringde. Asade mig såklart upp, tog en dusch för att sen väcka älskelsen. Igår kände jag mig lite piggare, tyckte jag, men fick bakslag idag.
En väldigt skön sak med den här veckan är att jag fått goda morgnar med Frida, pratat en hel massa vid frukosten och hunnit avhandla de mesta av ämnen. Underbart!

Inget skrapande av bilrutor idag, körde i normal hastighet a la Johanna till skolan för avlämning av härlig tjej. Hem igen och lade mig direkt, sovit fram till nu - klockan är 10, och först nu avnjuter jag också min första kopp kaffe för dagen tillsammans med underbar choklad!!!! Tack Pitbull, du vet precis vad en klentarm som jag blir piggare av:-)!

Lyssnar just nu på KT Tunstall, fått till mig av Frida, och gillar det. En ung, lite kaxigt sjungande tjej. Skönt med lite uppstuds i juste proportioner!

Tänkte pigga på mig nu, läsa bok i sängen och lyssna god musik, fylla på min kaffekopp och mitt chokladintag...

Längtar så...Få vila hos, kramas av och njuta av att ha varann. Fredagsmys hos Pärlan är tanken, Pizza och Idol med tre härliga tjejer och att bara vara...! Ja tack ♥!

God dag till er.

Kramiz Johanna

Choklad & kaffe

4 Läs mer >>
 Från balkongen Pocketböcker:-)! Tjoho!

Typ tur att jag ska få lov att byta till vinterdäck idag, känns det som?! Lite småhalt att köra älskelsen till skolan faktiskt. Men alla verkade ta det osedvanligt lugnt och klokt, så även jag:-).

Ett fantastiskt ljus på himmelen är det i vinerskenet.
Kallt, klart, vackra färger, nästan  som om någon hade hällt ut olja på himlen. Lite tidig vinter kan tyckas, men vackert med snö är det ändock! Ljust och vackert vilket inte gör mig ett endaste dugg.
Tycker att hösten är vacker på många sätt, men just morgnarna är en plåga när man varje dag tror att "fuck, jag måste ställt klockan helt åt häcklefjäll!!! Den kan ju bara vara 04.00!!!!" Men varje morgon inser jag att, nä....suck...det är verkligen dags att stiga upp. Klockan är faktiskt halv 6, inte 4.
Det går åt fler koppar kaffe på höstmorgnarna/förmiddagarna för att få lite lust att liksom komma igång:-)

Nu har jag intagit min medicin, C-vitamin och första koppen kaffe.
Det är dags för en latte, en bok  och att lägga mig lite uppbullad i sängen för att vila lite. Låter som om någon trampat på en dammsugarslang och är tämlmigen tlött, så vila och medicin kanske inte var helt fel. Ok då....!
Skulle gått på party med mannen i mitt liv och hans kollega och hustru, men så blir det inte. Tant Johanna ska vila, kurera sig och bli pigg som en nötkärna i mitt nästa liv!! Eller framför allt ska jag kurera mig så att examinationer och slutbedömningar nästa vecka ska bli av, och att vi på lördag 06.58 sätter oss på tåget mot Köpenhamn, Canada och slutligen...Orlando....!!!

Ha en god vinterdag!

Kramar
Johanna

Vintervackert

0 Läs mer >>
Hm....kraftmedicin i form av antibiotika och ordinerad C-vitamin tillsammans med vila veckan ut....basta!
Men...jag har ett jobb att sköta, studenter att handleda och ha samtal med...har inte tid!
Och jo, jag vet precis vad du tänker....hade det varit jag så hade hon sagt samma sak som läkaren...bla bla:-)
Lättare att säga det till dig förstås, än till mig själv...!

Jag ska lyda. Jag vet att det är klokt med vila, vitaminer och sömn. Men just nu?!
Nåja, livet är som det är.

Och jag vilar mig frisk...!

Kramiz
Johanna

Satan i gatan!!!!

5 Läs mer >>


Man ska ha sina basselusker och virus och annan skit, så är det ju. Lite till mans får man stå ut med olika åkommor, en del större och en del mindre. En del så de baxnar, och tappar greppet för att hela livet, världsbilden och förutsättningarna förändras. En del bara så att de storknar emellanåt för att de vill känna sig lite piggare, lite längre perioder i sträck helt enkelt. Fast egentligen inte så mycket att gnälla över. Lite feber några veckor hit och dit, lite trötthet och förkylning. Det överlever man, det är inget farligt. Det bara tröttar en smula.

Tar mig en vilodag, för att se om det hjälper att inte gå till jobbet med Alvedon i kroppen. För att istället ge VC en ny chans, och för att samla meditationslugn och ge mig frid att vila.
Vilket är svårt, när jag har 6 studenter på avdelningen. Som jag skulle handleda två utav idag, en i morgon och en  på fredag plus nya examinationssamtal i morgon och på fredag. Men i morgon är en annan dag:-)! Då när hälsan hälsar på igen, tror jag....:-) Hoppas faktiskt på att få lite kraftfoder av något slag av farbror doktorn.

Såg en tänkvärd film igår. Änglavakt. Dukade upp Fridas favvomat; Chili con carne med en klick creme fraiche och satte i filmen. Vi blev båda gråtmilda över innehållet, värmen, trångsyntheten och omskakningen i filmen. Och att kärleken läker många sår. Pratade om min älskade farmor Maja efter filmen, och om andra som lämnat oss och livet. Och jo, det gör fortfarande ont att inte ha farmor här. Efter 7 år. Samtidigt som att känslan av att hon var en underbar person lever kvar, minnena av henne finns, bilder och hennes röst hörs i mitt huvud ibland. Det hade varit häftigt att få se henne och Frida ihop nu, när Frida är en stor tjej med andra tankar än för 7 år sen.
Saknaden över de som funnits får man leva med. Minnena får man samla och plocka fram, njuta av. Att man fått kärlek, fått ge kärlek är stort att bära med sig.

Och känslan efter filmen är återigen....TA VARA PÅ DET DU HAR. Du lever en gång. Hur länge vet ingen. Men njut, ta var på dagen, livet, kärleken, god mat, goda viner, gott kaffe, filmer, böcker, vänner, skratt och tårar. Lev fullt ut. Fäll ut dina vingar, släpp dig själv fri och låt dig flyga. En liten bit i taget för att få luft, glädje och en känsla av att livet bär dig♥.

Jag är så oerhört tacksam för att jag har världens finaste dotter. En klok och tänkande, underbar människa.
Jag är så oerhört tacksam för mina föräldrar, som alltid funnits och finns där för mig, som ställer upp i alla väder och som också är kloka, tänkande människor.
Jag är så himla tacksam för min gode bror, som jag gjort mycket kul med, pratat mycket med, förmodligen bråkat ovanligt lite med. Vet att han finns där, och längtar efter honom ofta. En klok och tämligen diplomatisk man!
Jag är verkligen tacksam för fina vänner, för min lilla "fru", för alla de goda vänner som jag vet finns och som ger mig kraft, energi och galna upptåg:-)!!
Är så galet tacksam till livet som låtit mig möta Patrik. Som är en riktig pärla, som låtit mig se vad kärlek är. Fått mig att känna det, kunna ge det och göra så att mina murar rivits. Som gjort att jag vågat fälla ut mina vingar, låta vinden bära mig och lära mig att verkligen njuta livet.

Lev livet nu. Det går inte i repris!

Stor & varm kram
Johanna

En hälsning till h...