0 Läs mer >>
(null)

Vi är verkligen bortskämda i vårt kollektiv, som anlitar en fantastisk trädgårdsmästare. Hon kan verkligen sin sak, om vad som trivs var, hur en kan få det att blomma i vartannat i en plantering och hur de mår bäst. 
Älskar vår trädgård, den är undanskymd men så välkomnande, just nu galet fin med alla blommor men alltid trevlig med sina olika sociala ytor. Det är inte många kvadratmeter men de nyttjas väl, och det gillar jag.
Att bara sitta där och njuta är som en smekning!

(null)

Prydnadsapeln blommar så vackert, intensiv men kort period. 

(null)

Vet inte vad det är för söta blommor i dessa, någon som vet? 

(null)

(null)

Afrikansk lilja fick det bli i stora tunnorna, så fina. 

(null)

Själv har jag busat lite, klippt mig superkort och blonderat. Och jag gillar’t mycket! Känner mig lite som när jag var 26 och började läsa till sjuksköterska. Då var jag illblond och illkorthårig. 

Blir ingen träning idag.
Behöver gojsa in mig, så satte mig på balkongen efter jobbet. Blir lite matfix, läsning och kanske ett avsnitt av barnmorskorna på East end ikväll. Lagom asocialt efter supersocial dag igår, med jobb, besök hos min pappa och mamma och sen direkt till krogen för pensionsavtackning för vännen Lotta.
Då behöver jag bubblan idag.

Imorgon blir det halvdagsjobb, träning och så middag hos mor o far. Födelsedagsmiddag då min käre far fyllde 83 bast igår! Det ska vi ju fira! Ser fram emot det.

Kram ❤️ Johanna 

Bubblan.

0 Läs mer >>
(null)

Otroligt vackert även denna dag…
Går nästan inte att ta in. Vill stanna tiden, vara kvar här i denna verklighet.
Bortom all världens oroligheter.
Bara vila i dofterna, färgerna av maj.
Njuta av värmen, solen, att sitta ute.
Och ljuset. Det är kanske det bästa. Ljuset tidigt på morgonen till sent på kvällen.

(null)

Trädgården börjar bli sitt bästa jag, som att den vaknat till nytt liv. Den känns välkomnande, som att den längtar efter sittningar med vänner. 

(null)

Trummen är också väldigt fint.
Skönt att med lurar i öronen gå snabbt, lyssna, svettas. Fylla på energi.

(null)

Önskar att värmen fortsätter.
Tänk om den kunde värma snedtänkta huvuden, som bara vill ont. 

Den smeker nog de flesta själar väldigt väl, den efterlängtade våren eller försommaren.
Den gör de flesta av oss väldigt gott.
Gäller att njuta, ta vara på. Att se.

Kram ❤️ Joey

Värma snedtänkta huvu...

0 Läs mer >>
(null)

Äntligen blommar prydnadsapeln i trädgården.,,också det magi, lika välkomnande varje år. Denna årstid är ju helt fantastisk! 

(null)

Haft en bra dag, trots lite eftersläpning med sömnen så flöt det på med lite sidospår som det alltid blir. Inget är statiskt tack och lov, det hade passat mig dåligt och gjort mig rastlös.

Var på gymmet efter jobbet, väldigt skönt. Kunde köra lite djupare knäböj utan att knät gick och dog. Hoppas det är samma känsla imorgon!

(null)

Utanför vår ytterdörr börjar det hända saker! Tulpaner och ormbunkar börjar visa sig. Ljuvligt, så ljuvligt.

(null)

Läst boken Svänan- de fattigas kungarike, efter att ha fått lite mer historia igår. Roligare att läsa när kopplingen finns, och när vi gick stigarna. Där de kämpat så för att få behålla sina torp och för att leva dag för dag. Läst om släktingen Tilda, som var kusin till min gammelmormors mors make Johannes. Hon sågs som stor och stark och tillförlitlig som jordemor, alltså den som hjälpte barn i trakten till världen. Visste inte att vi hade någon i släkten som på något sätt haft en dragning åt vårdande yrken. 

(null)

Ska börja läsa ny bok, Bali, bullar och bröllop av Tove Höglund. Följer henne på instagram så fick tipset därifrån. Hon skriver mycket om adhd på insta så det var därför jag började följa henne. Hoppas på skön läsning.

Kram ❤️ Joey

Stor och stark jordem...

0 Läs mer >>
(null)

Idag blev det vandring i kungariket Svänan, som berättar om mitt ursprung på min mammas sida. 
Efter party igår var det tur att det var eftermiddags-sysselsättning och inte tidigt i morse, då hade det varit tungt. Nu var det liksom högtidligt och fint.
Vädret var himmelskt, omgivningarna helt fantastiskt fina men oj, vilken fattigdom de levde i min mormorsmormorsmorföräldrar. 
En förstår ju varför många flydde till Amerika när en ser all sten…så förföriskt vackra men så  oländig mark att odla på mellan dessa bumlingar. 

(null)

Här är en av guiderna, Anders, som är gift med min mors kusin. Han har skrivit två böcker om Svänan, tillsammans med medförfattare och besitter otrolig kunskap om bygden och de som levde där.

(null)

Mycket husgrunder står kvar från dessa torp och backstugor, även efter jordkulor. 
Människor som flyttade härifrån på grund av fattigdom kom ofta ändå tillbaka. De måste ju hjälpt varandra, försökt se efter varandra som gjorde att det ändå var bättre än nya platser tänker jag. 

(null)

Johannes Lööf, min mormors morfar kom härifrån denna vackra plats. Han gifte sig med Johanna som blev min namne, och fler släktingar än så har bott här och gjort det bästa för att klara livet genom att arbeta hårt från tidig ålder.

(null)

(null)

Här är min kära mamma med kusin Meta.
Det har varit en fin dag, fint att göra en sådan här vandring med mamma och släkt. Nu ska jag läsa i den senaste boken igen när jag har platserna i huvudet och även vissa namn, som på en kusin till mina förfäder som jag inte vetat om. Det gör historien mer verklig. Suget efter min egen historia mer påtaglig.

(null)

Avslutade dagen med apelsinkyckling och The dropout, de två sista avsnitten. Den är så obehaglig men så bra.

Helgen sprang iväg men jag tar med mig den in i måndagen och ny vecka. Det blir bra!

Kram Joey ❤️

Historien blir mer ve...

0 Läs mer >>
(null)

Idag blev det förfest här, efter slö morgon och brunch. Halv ett kom det tio personer för bubbelintag och snacks med snack innan det var dags för storfest på konserthuset. 
Min kära sambo är med i en gubbklubb, eller en förening, som bjuder in respektive emellanåt. Idag var det då dags för ett mer sällsynt event med 275 gäster, spex, god mat, sång och prat. 

(null)

Här är finaste Tessan, jag, min blivande make, bonussvärdottern Kamilla och äldsta bonussonen Dennis. Inte ofta vi samlas i den här utstyrseln!

(null)

Kamilla, Tessan, Suz och Hedvig.
Kul att samla båda nya och gamla bekantskaper, som får lära känna varandra. 

Efter en hel dag i klackar kan jag nästan inte säga hur skönt det var att ta på sig ett par skechers på hemvägen och att nu får släppa loss mina små fossingar….jisses Amalia!!

Hoppas på en god natt, efter annorlunda dag.
Imorgon blir det en återhämtningsförmiddag och på eftermiddagen ska mor min och jag på släktvandring i Mohedaskogarna någonstans. Vi ska alltså höra om hur våra förfäder levde och hade det generationer före oss. Ska bli spännande!

Nu blir det lite läsning innan det är dags att slå igen de grågröna.

Kram❤️ Joey

En annorlunda dag.

1 Läs mer >>
(null)

Skulle igår varit på AW men behövde ut.
Ut i skogen, i naturens ljud. Utan podd, utan musik. Utan prat. Behövde samla ihop mig, fyllas på. Har ändå blivit klokare med åren, att jag lyssnar inåt, på vad jag behöver. Och ibland får jag då tacka nej till saker för att tacka ja till mig själv.

(null)

Bokskogen är just nu så otroligt fin!
Den välkomnar, omsluter och erbjuder en slags frihet som inte något annat lyckas med.
Har ett speciellt ställe jag ska gå till någon dag för att fundera över ytterligare vy för fotografering. Vill ju gärna ha bokskog som bakgrund, liksom blommor…natur av olika slag.

(null)

Mitt i pannkaksfix efter promenaden igår kom lillbonus hem med skadat knä, sparkad av en häst. Flera timmar på röntgen och akuten med det sköna resultatet: inga frakturer, ingen menisk- eller korsbandsskada som det verkar. Vila, högläge och en liten bit tålamod gäller. Hemma vid halv ett i natt gjorde att tröttheten låg som en våt filt över mig idag.
Skönt med halvdag.
Fredag.
Ledig eftermiddag och kväll. 
Fixat matinköp, uppackning, tvätt.
Nu blir det inte många knop. Gäller att ladda för lång dag imorgon, med förmingel och finfest på lokal.

(null)

Får bli sista avsnittet av The dropout, en serie om Elisabeth Holmes som skapar sig en karriär på lögner. Om den perfekta medicinska uppfinningen, där en droppe blod ska ge 200 analyser. Serien skapar kramp i bröstkorgen då hon är som en sektledare som driver företaget med järnhand, med metoder som isolering av de anställda, där det råder strikt sekretess och där ledaren är gud. Fullkomligt vidrigt om hur folk låter sig förledas och helt gå i hennes koppel. Holmes är otroligt bra gestaltad av Amanda Seyfried. Obehagligt bra.

Sedan blir det potatisgratäng och lövbiff. 
Och en stilla kväll med mannen i mitt liv.

Kram❤️ Joey

Att tacka nej och obe...

0 Läs mer >>
(null)

Silverpäronträdet är i full blom, från att igår bara haft outslagna knoppar.
Det går i racerfart just nu, allt spricker ut i blom som ett uppdämt behov efter ide. 
Gäller att inte missa det som händer nu, utan ta in allt, se allt. Njuta av tiden, för just nu är det magi. 

(null)

De här har slagit ut på en dag, på väg till jobbet. Överallt händer det, och allt pockar på uppmärksamhet. 

Lyssnade på podden Nyfiken på med Kristin Kaspersen, där hon intervjuade en Karoline Pettersson som är någon slags coach i livsstil. Kan ju låta banalt men när en hört hennes berättelse är det allt annat än just det.
Hon berättar om att hon för tre år sedan höll på att dö, efter att hon på okänt sätt fått i sig en bakterie i blodet och utvecklat en sepsis.  på bara några timmar hamnade hon på intensiven i kamp om sitt liv. 
Och just den där ödmjukheten som kom efteråt berättade hon om, hur hon ville suga in allt och leva sitt liv - inte bara vara vid liv.

Ibland behövs så lite för att känna lycka, tänker jag. Det finns så mycket omkring oss som är vackert och bra, oavsett, om vi bara lyfter blicken lite, lite. 

(null)

Som en hemgjord pyttipanna av rester och lite nytt, det är hur rätt som helst.
Och ett träningspass efter jobbet, som kändes väldigt skönt så här dagen efter massage. Mindre stel i kroppen ger onekligen skönare, och roligare träning.

(null)

Hade en bra dag på jobbet.
En skön kväll med sambon och vännen Göran, sittandes i mellanrummet för lite snack och en kaffe. Så bra, i sin sköna enkelhet.

Kram ❤️ Joey

Att inte missa.

0 Läs mer >>
(null)

Nu börjar det spira i trädgården och jag älskar det! Det där när det dyker upp nytt för nästan varje dag. En knopp här, ett grönt litet nybörjarblad där…en sådan ljuvlig tid vi är i nu - naturen är som en explosion av färg och liv. 
Lungsen mår väl sådär av det, men ändå så värt. Mer medicin åt folket, eller i alla fall mig, helt enkelt.

(null)

Sköningar ovanpå garaget!

(null)

Balkongblommor. Glad att jag satte dessa. Brukar vänta tills pelargondags men hade verkligen inte lust eller tålamod i år, att vänta så länge. Det gör mig glad att se blommor, och jag hinner ju med att njuta även av dessa pre-pelargon.

(null)

Varit på brandutbildning i förmiddags. 
Det tog emot innan, tycker det är påfrestande att samlas med ett gäng okända och tussas ihop. Idag var det kort praktisk genomgång, utan gruppindelning så det var smidigt. Och det behövs! Skönt att veta att oavsett brandsläckare så funkar det till allt. Brandfilt till kök är fiffigt, för att inte skvätta ner hela köket, annars funkar släckare. Tänker att det är en bra present att köpa faktiskt, till ens ungdomar! Nästa gång det är utbildning då blir det lite mer vånda, med scenarier och så. Ogillar’t men gör det ju såklart. 
Och efteråt brukar det kännas bra, när en blivit en smula klokare.

Nu väntar snart massage…jisses vad skönt det ska bli!

God kväll❤️
Joey

Efteråt brukar det kä...

0 Läs mer >>
(null)

Idag en betydligt piggare dag, med gymträning på morgonen och en långpromenad i eftermiddag. Underbart!
Lyssnat på poddar, Inte min morsa, Wahlgren och Wistam och så Fannys Förebilder, och ett avsnitt med Irina Pozar - ett väldigt bra sådant om #metoo. Om att det faktiskt lett till att det diskuteras om var gränser går, om att vi behöver stödja varandra, tro på berättelserna och motverka de krafter som vill förminska. 

(null)

Väldigt skönt promenadväder idag, lagomvarmt liksom.
Tog en sväng med sommarbilen till Ingelstad, nedcabbat med scarves runt halsen (scaffs uttalade min farmor Maja det så det tänker jag alltid). Mats skulle kolla ett intermittent knasfel, med sin kunskap om elgrejs i bilar.
En kaffe och pratstund, en sittpaus i solen på trappan. Lola fanns där men ändå inte. Aldrig mer i fysisk person. Men ändå…hennes ande kändes på något sätt. I den där solen. I minnena, där på gatan, i huset bredvid där vi hängt så mycket. 
Som jag hoppas att du ser din familj, finns där hos dem på något sätt. Vakar över dem.

(null)

(null)

Kollar Suffragetterna igen.
En otroligt bra film, som alla borde se. Om en kamp för det som borde vara självklart överallt. Men som åter är aktuell på många ställen runtom vår värld. Inskränkningar av kvinnors fri- och rättigheter, förlorandet att bestämma över sina egna kroppar, och hur liv ska levas. Så otroligt sjukt. 

Och dessa kvinnors kamp, utan dem hade ingenting hänt. Då hade världen stått stilla helt.

❤️

Utan dem hade inget h...

0 Läs mer >>
(null)

Idag blir det en stillsam dag, efter plock, städ och kaffe på stan.
Fest med bästaste kollegorna igår. Alla var inte med men de flesta, som njöt av kvantumbuffé, god dryck, musikquiz och tokdans. Shit vad det är roligt med hemmafest som blir till dans i köket! 
Jag är så glad för dessa människor, som alltid är i sitt bästa jag när det är fest - och liksom bjuder till och skapar en go stund. Tack!

(null)

Här är Malin, Maggan och Anitha.

(null)

Mimmi är lekledare med roligt musikquiz!

(null)

Jennifer, Carina, Josefine och Maria.

(null)

Josefine och jag.

(null)

Yvonne, Emma och Jennifer.

(null)

Närmsta kollegan Malin med min käre sambo (blivande make ju!! Shit, det låter stort!)

(null)

Mitt under festen dök den beställda kostymen upp. Provade den idag och kände direkt att japp! Den är min och den gillar jag! Älskar kostym, med sneakers, dr Martens och ibland med klack till. Beroende på tillfälle och humör och inte minst - kroppens kondition gällande ont. Finns inget värre för den än high heels men ibland är det ju kul så jag vill ändå - en stund i alla fall. 

Nu är det fåtöljläge.
Läsning i boken Där vassen viker av Linda Edgarssen. Bara läst cirka femtio sidor men gillar stämningen, berättelsen. Om torpardottern Hilda som kommer till sin faster för att hjälpa till på hennes gård. Ser fram emot fortsättningen, som ska utvecklas till en kärlekshistoria som utspelas under sent 1800-tal.

Kram ❤️ Joey

Idag en stilla dag.

0 Läs mer >>
(null)

De flesta som känner mig, eller läser min blogg, vet att jag inte är särskilt troende. 
Jag är inte ateist, tror på kraften i moder jord, kanske på stjärnornas övervakande blick. Eller ja, nåt sådant lite flummigt finns ibland i mitt sinne, och ibland är jag mer pragmatisk och tänker att nej, det finns inget högre ändå. Vi skapar vårt eget liv, och det kan vara gott nog.

(null)

Jag vill nog säga att tron på livet och de där kickarna en ibland vill åt, den kommer till mig i musiken. Där finner jag min tro på att det kan bli bättre, det finns en tröst och definitivt en enorm glädje att ta till sig.
Som igår, väl laddade med bästa grannarna i vårt lilla huskollektiv, när vi fick avnjuta livemusik med Mando Diao. Satan i gatan så underbart! Begåvade musiker, avspänd stämning och vackra texter av Fröding och Boye tonsatta med svensk vemod och raspigaste rösten. Underbart!
Då blev jag lite religiös för en stund!

(null)

(null)

(null)

Njöt mat och dryck på signatur innan konsert, ett av de bättre ställena i stan tycker jag!

En ljuvlig kväll, på alla sätt.
Idag är det fredag och jobb,, och sedan uppladdning inför kvällens fest med kollegorna.

Kram ❤️ Joey

Lite religiös för en ...

0 Läs mer >>
(null)

Har nog aldrig haft en bukett så länge! Stått sedan 19 april, har tagit bort en ros som gav upp annars är den lika fin. Måste varit kärlek i den!

(null)

I vår trädgård börjar det komma upp trevligheter, äntligen! En trädgård som är i vinteride är väl inte supervacker precis men nu går vi mot bättre tider. Gillar perioden där en upptäcker nya små växter för varje dag, när trädgården ändrar utseende mest hela tiden.

(null)

Hälsade på mamma och pappa i eftermiddag, även där är det vackert nu.
Fint att sitta på deras balkong och snicksnacka en stund innan promenad till gymmet.

Tänkt en del. På att jag, efter min älskade unges diagnos, liksom tillåtit mig själv att bli mer av mitt jag. Att jag hittat den där delen av mig som jag gömt undan, av år av redighet. På något sätt har år av kaos tidigare gjort att jag liksom var tvungen att hålla ihop ännu mer, varit mer fyrkantig och mer ordentlig än jag egentligen varit. Framförallt under många år när min dotter och killarna var små. Har pendlat så mycket i livet, mellan ena sidan till den andra, från svart till vitt och norr och söder. För att få någon ordning på något alls så skapade jag ordning på ytan, utan att mitt inre hängde med alltid. 
Ordningsam är jag, och har fortsatt att vara för att jag trivs bäst då. Gillar planering, även om spontana infall också funkar. Mitt inre är ganska spattigt, hjärnan spinner mycket och ger mig sällan ro så då är ordning omkring bra. 
Men min hjärna får spinna, jag får pendla mellan lågt och högt, lugn och icke lugn, stilla stund i soffan till tokdans och högsång i köket. Allt är okej, allt får plats. Jag behöver inte hålla inne något i hur jag nu lever. Får vara liten och ansvarsfull, stor och lekfull, allt i ett. 
Kan ta en diskussion ena stunden och i nästa krypa in i min älsklings armhåla.

Men ibland känner jag själv att jag blir för mycket, avbryter för lätt, låter för mycket, är för osamlad. Då blir det jobbigt, då får jag dåligt samvete för att jag kanske gick på för hårt, sa för vasst, blev otrevlig. Jag som många år maskerade allt det, höll inne med och var hellre tyst, bet ihop. 
Men jag ger mig den friheten nu, att det är okej ändå att vara alla sidor även om det ibland kostar på. Även om det ibland passar bättre att hålla igen, åtminstone stundvis. 
Får lära mig på nytt, känns det som, även om den största lärdomen är att jag är fri att vara precis den jag föddes till.
Rätt härligt ändå!

(null)

Kram ❤️ Johanna 

Mer av mitt jag.

0 Läs mer >>
(null)

I mina gamla hoods är det också galet vackert!
Många bra minnen från gamla norr, med dess prunkande gårdar fyllda med barn, människor som solar och grillar. Så även idag. Fotboll på en gård, små barn som nyss lärt sig cykla, familjer som sitter vid lekplatsen medan barnen klättrar och leker. 
Och så blommande träden, gröna gräsmattor i liksom full galopp. Ljuvligt, så ljuvligt!

Gick en kraftpromenad efter jobb och matinköp. Vaknade stel som en pinne idag, ont överallt. Tänkte att det ju inte kan bli värre, så det blev en runda på nästan nio kilometer. Nåja. Vi får se vad morgondagen säger om detta. 

(null)

Sushi till lunch, i solen med kollegan och vännen Sanne. Som tradition bjuder vi varann på lunch när vi fyller år, och idag fick jag infria min lunch! Så mysigt att njuta en stund utanför jobbet, i gott sällskap.

(null)

Stjärnan Sanne!

(null)

Nu blir det värmedyna en stund, för att ge kroppen lite cirkulation och återhämtning.
Längtar efter akupunktur av den stjärna som jobbade på sjukhuset förut. Helt oslagbar på att ta hand om mina muskelkramper. Ont gjorde det men shit vad bra! Nu får stockholmarna njuta av hennes kunskaper istället. Hoppas de möter henne med den oerhörda respekt hon förtjänar!

(null)

Människor omkring mig har varit hos en kiropraktiker som verkar kunna sin sak. När de utvärderat sina besök där och de känner att det hjälpt och inneburit en vändning, då ska jag ge det ett försök. Är alltid skeptisk tills en ser resultat, eller om det låter för bra, men om det sker en varaktig förbättring så kan det vara värt ett försök även för denna knas-lekamen.

Nu återuppvärmning av vetekudden!

Kram ❤️ Johanna

Kan vara värt ett för...

0 Läs mer >>
(null)

Tog mig en promenad efter gympass. Liksom för fint för att låta bli. En sådan tur att jag gjorde det, och valde den väg jag gjorde! Träffade kollegor från avdelningen, som jag stod och pratade med en bra stund. Gav extra energi på den något kyliga runda jag gav mig ut på.

Men oj, så vackert det är i Linnéparken! Helt klart en vacker plats för fotografering, både en vanlig måndag och också vid bröllopsfoto. Dags att reka nu under maj, var det bäst ska ske. Finns många vackra platser, men i mitt huvud har jag framför allt tre jag ska kolla in lite extra.

(null)

De som planerar och planterar i vår stad är galet duktiga! Alltid fint i rondeller, på gator och torg och som här - i parken vid vår Domkyrka. 

(null)

Kändes bra att jobba idag, som att jag var välladdad efter extra ledig dag i helgen. 
Skönt när en känner efter och vet vad kropp och knopp behöver. Att en inte bara kör på då utan tillåter vila, och att ta för sig av dagarna i den takt som funkar. 

Dagen började lite kaotiskt men det blev bra sedan, fick mycket gjort i lagom tempo.

(null)

Gjorde en väldigt god grönsakssoppa ikväll som jag nu avnjutit med en klick creme fraiche. Gillar soppa, och variationsmöjligheterna. Bra middag som inte gör en sprängmätt.

Ska påbörja ny bok som jag fick av mina kära föräldrar häromdagen, spontant efter att mor min läst om debutromanen av Linda Edgarsson. 

Kram och godkväll!

Joey ❤️

Dags att reka.

0 Läs mer >>
(null)

Känner att helgen gett mig ro, lust, återhämtning, lek och vila - som jag önskade. En bra mix av sovmorgnar, lugnfrukost, träning och socialisering.

Igår kväll gick vi till Sláinte, en ny irländsk pub i stan, med vännerna Niklas och Connie. Drack öl, åt gott och hade några sköna timmar med dessa härligheter. 

(null)

Häftig toa på Slainté, mörkgrönt kakel och så denna glad-tapet!

(null)

Lyssnade på vårsånger när jag fixade mig idag, härligt med bekanta, vackert "sjungda" vårkörer. 
Som ett bra sätt att vakna upp till.

(null)

Var vid växjöloppet ett par timmar, kollade starter och såg när Leia sprang tidningslöpet. 

(null)

Yngste bonussonen Dante sprang 2.1 mil på 1:30! Sjukt bra jobbat! Kul att se starter och mål. Blir alltid imponerad av styrkan. 

(null)

Idag firar mannen och jag 12-årig dag. Den 1 maj 2010 stack jag hem till honom för första riktiga dejten, och det är det datumet som blivit vårt. Så glad för det! Tänk så lätt det kan vara att hänga med någon så länge!
Pratade om det i sängen idag, att vi är bra på att ge varandra luft, eget utrymme. Och vi litar på varandra, vilket gör att det där utrymmet kan fyllas med det som en själv gillar. Och det i sin tur gör att energin och kraften kommer relationen till godo, att vi sedan gillar att hitta på saker ihop. 
Vi är bra ihop, vi två, så är det bara!

Nu blir det läsning och vila.
Sedan torskrygg och stomp.
En bra söndag!

Kram ❤️ Joey

Så är det bara.