0 Läs mer >>
(null)

Ännu en promenad i vår fina stad, med fina planteringar, vackra träd och färger. Oftast blir det runt sex-sju km i snabbt tempo. Det är liksom det kropp och knopp tycks kräva för att återhämta sig. Så får det alltså vara. 

(null)

Det är verkligen fantastiskt vackert när hösten får vara så här, med hög luft som det krispar i. Som ger mycket syre till lungsen. 

(null)

Det är nåt visst med ljuset här. Över fältet mot domkyrkans spiror.  Som på landet nästan.

(null)

Gamla kvarteren där min älskade unge och jag gick varje dag till skolan och från skolan. Lilla parken intill vårt hus. 

(null)

Det är en knäpp tid vi lever i.
Stök med jobb med att få till operationerna som vi vill, på grund av olika omständigheter. Framför allt som coronan gjort att vi ligger superback....det krävs kaffe och goda kollegor, ett gott skratt, fina samtal, hejarop och att en får säga fula ord emellanåt. Det hjälper i oredan, att få ordning på dagarna. Ett litet bryt och så går det bättre igen.

Kram och god natt ❤️
Joey

Ett litet bryt innan ...

0 Läs mer >>
(null)

Denna plattan fick jag upp ögonen för som nybliven tonåring, och jag älskade den. Det var väl så att en var antingen Noice-fan eller Gyllene Tider på nåt sätt och jag gillade Noice. Tyckte de var lite råare, lite punkigare med lite mer intensiv energi. Älskar fortfarande I natt är hela staden vår framför allt, som en partylåt att bara studsa till...en fantastisk energi tycker jag! Vilka av dem gillade ni mest, och varför?

Har just sett dokumentären på svtplay om Noice, och fick höra och se klipp från konserter och även historien om medlemmarna. En både kul, galen och djupt tragisk historia. En timmas nostalgi var det, oavsett.

(null)

Då vännen kört förbi och dömt ut tidigaregjorda dörrkransen så bytte hon ut den. Vilken service och vilken kärlek! Så fin med vacker grön mossa. Tack! 

(null)

Det har varit en full dag (ni fattar) även denna dag men det har ändå känts som att det har varit under kontroll. Det är skönt och jag håller tummarna för lite mer av den känslan. Arbetsro. Det behöver vi, trots vårdskuld och corona. Det behövs emellanåt för att energin ska kunna fyllas på och bibehållas lite längre. 
Tacksam för den där känslan.

Kramen!
Joey❤️

Noice eller Gyllene T...

0 Läs mer >>
(null)

En tröttmorgon, som kan vara förklarligt efter gårdagen men ändå inte. Dricker aldrig mycket, inte heller igår. Ändå obenägen att stiga ur sängen. Tog på mig träningskläder, åt frukost och tog sen en kraftpromenad på sju kilometer ändå. Skönt, benen gick av sig själva liksom medan jag ibland stannade till för att fota det fina jag möttes av. 

(null)

Är trött även efter promenaden.
Sitter nu på balkongen i ljummen septemberdag och njuter. Tanken är att duscha men väntar nog lite. Är låg och trött, gråtmild. En sån dag.  Som en får ha, vaggas av. För att det blir bäst så.

(null)

Ont i kroppen även om andra akupunkturen i fredags gjorde det bättre. Vågade inte gå till gymmet och köra utan det fick bli promenad och liiiite hantlar hemma. Känner dock att axlar och nacke inte alls gillar det just nu. Försöker lyssna.

 Värms av sol och bästa Helen Sjöholms nya platta. Nyskrivet material som hon verkligen sjunger på sitt sätt, med sin känsla. Älskar svenska texter. Och med hennes röst....så välbehövligt idag. Som en omfamning. En mjuk, vaggande omfamning.

(null)

Fick vackra blommor igår. 
Ljuvliga buketter...som det också värmer, glädjer. 

(null)

Färger smeker också själen, på sitt sätt.
Som ljungen på balkongen.  Gräsmattan utanför köksfönstret. Kuddarna, filtarna och färgerna jag själv bär. Materialet. Det får nog bli klänning idag, i mjukt icke åtsittande material. Jag behöver luft omkring mig.
Ja, en sån dag.
En tillåtande söndag med inga måste alls.

Kramar Joey❤️

En sån dag.

0 Läs mer >>
(null)

Torgdag och inköp av lite Ljung. 
Pelargonerna har gjort sitt även om de faktiskt fortfarande blommade. Bladen var gula och spretiga så de flesta av dem fick tyvärr sluta sina dagar i soporna.

(null)

Denna trälådan fick jag med massa ljuvliga färska örter av mina kolllegor för några år sen, den gör sig bra här på balkongen.

(null)

(null)

Suttit och läst romanen igen, skickat den på remiss för genomläsning, reflektioner och konstruktiv kritik. Den ska stötas och blötas. 
Gjort synopsis på en ny berättelse som började spiras för ett tag sen. Får bli nästa projekt.

Dukat för vänner ikväll, känns högtidligt och helt fantastiskt i dessa tider!
Vänner! Här! Inomhus!
Så klart med avstånd mellan de som vanligen inte bor ihop, men ändå. Så gott att få ses som normala människor i en ännu inte normal tid. Längtar efter det normala, så väldigt mycket. Inte efter stressen över att tiden ska nyttjas så mycket som möjligt utan efter att ses normalt. Göra det en vill utan superplanering och riskbedömning.
Tänk....!

(null)

Nu ska jag riva ost till hemgjorda pizzorna medan jag inväntar vännerna!

Tjolahopp❤️
/Johanna

Högtidligt och helt f...

0 Läs mer >>
(null)

Lönnlöv i starka färger fick bli lite fredagspiff. Plockade på promenaden efter jobbet efter en bra dag. Ingen ilska idag, full rulle men ändå fått jobba på. Inga nya beslut som toppstyrt hur mitt arbete ska skötas utan har fått vara ifred, i ro och fått göra det jag ska. Det är såååå skönt!

(null)

Det är häftigt med de vackra färgerna ute. Som en explosion i sprakeri...det ordet. Sprakeri. Det är rätt bra!

(null)

(null)

Äntligen hann jag till Smokepit1 för lunchintag. Fredag och fint väder och matintag med vännerna Conny och Niklas. Så gott och så fint att få se dem in action liksom. Som ett perfekt team, som verkligen är värda allt gott i livet. Har ni möjlighet så ta en tur till grusplanen bakom Fort Knox och ät en långkoks-snabbserverad lunch och njut!

(null)

Mannen har rensat lådhurtsar, suttit och moraliskt stöttat och sagt "släng" till det mesta han hållit upp samtidigt som jag lyssnat och tittat på en fantastisk konsert. Lisa Nilsson och Nisse Landgren med storband musicerade på Berwaldhallen...fantastisk glädje och känsla! Satan i gatan vad jag längtar efter live-musik!!! Låt oss få uppleva det snart, vi behöver det. Våra själar, hjärnor, hela vårt system måste ha pulsen, rytmen, orden, känsla som bara musiken kan ge. 

Helen Sjöholm har förresten släppt ny musik idag - den ska jag grotta ner mig i i morgon. 

Kram och god fredag!
❤️
Joey

Sprakeri och musik.

0 Läs mer >>
(null)

Hösten har kommit till trädgården, blåbärsbusken är magiskt vacker med sina röda färger. Som jag behöver färgpalett, musik, ord, bra poddar som ventil nu. Som påfyllning. 

(null)

Långpromenad på nästan sju kilometer, i underbar luft med P3 dokumentär om Livets ord. Om en varit i frikyrkosvängen är den riktigt intressant, igenkänningsfaktorn är hög om det ofria, det tvingande i det dagliga livet. Om en inte varit i det kan en nog tycka att den är intressant men det blir långt ifrån ens eget perspektiv. 

Blev serverad fantastisk mat av grannen ikväll när det var hockeydags. Vänner i trädgården, god mat och dryck...ja men då gillar jag också hockey!

(null)

Peter i sitt esse.
Pilgrimsmusslor och oxfilé, bakad potatis, grillad sparris och tomat....tjoho så gott.
Istället för hockey blev det för mig ett efterlängtat frisörbesök till samma salong jag brukar gå men hos annan frissa då min var sjuk. Blev bra ändå, och en mysig stund. Tur med återbud även om jag saknade min "vanliga" frisör som jag känner så väl efter många år. Det finns nåt skönt och behagligt, liksom tryggt i det.

(null)

I morgon ska jag försöka hålla mig lugn på jobbet. Andas. Ta hjälp av musik och tanke.
Inte koka över, eller ha känslorna utanpå.
Det är en annan dag, och värre än idag kan det knappast bli. 

Kvällen blev dock riktigt go denna dag, så ljuvlig avslutning på dagen.
Dessutom ligger nu min pärla, min gyllene man bredvid mig. Det ni!

Kram ❤️ Johanna

Nåt skönt och behagli...

0 Läs mer >>
(null)

Behövde lite skönhet och glitter idag, för att känna att det liksom pågår ett liv där utanför jobbet. En runda på stan för väskinköp (då min nuvarande gick och dog), ny sminknecessär (den gamla fick min älskade unge i flytten) och så blev det glasnudelsallad från OAS. Det och ett glas rödtjut. Som för övrigt också inhandlades idag. Ett, för mig, nytt ekologiskt vin. Inte så dumt, kanske något strävt och inte så chokladigt som jag gillar men inte ont!

(null)

Oas är väldigt hemtrevligt tycker jag, med sin sköna inredning och fina färger. Konstigt att inte min egen unge jobbar där nu, men förhoppningsvis har hon snart ett jobb i nya staden Malmö. Håller tummar och tår.

(null)

(null)

Nya väskan.
Doftar ljuvligt av läder. Köpte den på Hugo Muhrs, en riktig väskaffär som också har plånböcker och handskar men mest väskor. Gillar specialbutiker som liksom tillhandahåller det de tänkt, utan utsvävningar och lockelser åt alla håll. Dessutom doftar det magiskt...gå dit och sniffa lite vettja!
 
(null)

Stänger datorn för nu.
Läst igenom igen. Skickat till få utvalda, för att få konstruktiv kritik. Vet att dottern är min mest ärliga kritiker, det är bra och det är läskigt. Fått tips på förlag, och läst lite i tidningen Skriva på Readly (väldigt bra tidning) för tips och tricks. 

(null)

Klockan 06:50 i morse tog jag denna bild. Älskar min skinnkavaj! Perfekt för höstdagar när luften är hög och fin.

Nu blir det lite läsning i nya boken av Nina Wähä, Testamente. Efter bara några sidor känner jag att yes, detta blir nog bra!

Kramen Joey ❤️

Sniffa lite vettja!

0 Läs mer >>
(null)

Ibland krampar musklerna fullkomligt ihop. Blir som stenar under huden och smärtan och stelheten är ett faktum. Kände igår att det var på väg, efter träningspasset då jag nog körde lite för mycket. Tack och lov finns bästa akupunktören på jobbet..! Det absolut enda som riktigt funkar även om det gör djävulskt ont både under tiden och efteråt. Trösten är att det imorgon blir bättre och det är värt allt!
På fredag kör vi en match till då hon inte vågade ta mer idag.

Sitter nu här, i musikrummet, med värmedyna över axlar och nacke och med Alvedon i kroppen. Väntar på lite bättre tider, helt enkelt.

(null)

På jobbet var det mycket även idag. Det är så det är nu, men jag har nog hållit mig lite lugnare i själen ändå. Igår kände jag mig arg, frustrerad över alla dem vi inte kan hjälpa just nu. Det är ett läge som ingen rår för, då coronan ödelade det mesta av tänkt och lagd planering.

Längtar så innerligt efter att virushelvetet ska vara förvisat till underjorden. Tänk att få umgås igen, krama och hålla om, klappa på axeln och vara nära. Inte gå zick Zack på trottoarer och i affärer utan bete sig som en normal människa.  Och jag längtar hädiskt mycket efter en kösituation som är hanterbar, där patienter kan få operationstid inom nästan önskad tid...! Vilken härlig dröm!

Just nu drömmer jag om mer värmedyna och ytterligare Alvedon om en stund.
Det är rimligt.

Kramen Joey❤️

På fredag en ny match...

0 Läs mer >>
(null)

Fick en alldeles ljuvlig höstkrans på vår dörr. Vild & vacker! Så härligt att komma hem till det efter lång arbetsdag och ett träningspass.
Tack vännen som kom med den❤️

(null)

Stretch efter träning, så skönt och viktigt för min stela och onda kropp. Vet inte om det direkt hjälper men det känns bra att dra lite i musklerna.
Berättade väl om att jag hoppades få vara med i en studie om att få b12-injektioner för fibromyalgin? Men inte heller denna gång platsade jag då proverna var lite i underkant. Då var det inte meningen tänker jag, men nog hade det varit lite spännande att få se vad som hände. Om smärtorna skulle minska. 
Nåja. Jag fortsätter träna, promenera, gosa med golfbollen och få akupunktur och massage när det är som värst. Det går ju det också!

(null)

Tog en liten andningspaus här efter träning. 
Det är lite som stretch för hjärnan. 

❤️
Kram Joey

Stretch för hjärnan.

0 Läs mer >>
(null)

Det finns något vackert över de skaviga platserna, lite bortglömda och oordningssamma. Som om tiden fått stå stilla en stund, i väntan på bättre tider. Eller för att orken försvann, livet kom emellan.

(null)

(null)

Mitt i stan finns det gamla, som uthusen som står kvar. Vissa vägar har mer av det där, och de ger en annan ro, ett annat lugn.

(null)

Hade velat gå i vår stad samma år som vårt hus byggdes. För drygt hundra år sedan när det nästan bara var åkrar utanför stadskärnan. På väg mot de äldsta gymnasieskolorna som idag nästan får anses ligga i centrum, var det då bara åkrar. Grusvägar. Hundra år, mer än ett helt liv men ändå inte jättelänge. Förändringen har dock gått med raketfart. Att få ha gått där ändå, på grusvägarna och sen kommit tillbaka till nu. Vad hade en tagit med sig? Vad hade en velat ha kvar av det gamla och av det nya? 
Hur hade vi tänkt?

(null)

Att hänga här, just nu, 2020 är fint. 
I en park nära oss, med äldste bonussonen och hans familj, i ljuvligt septemberväder.

(null)

Äppelkaka bakad av denna härliga böna!
Gossen Lukas föredrar dock annat att äta.

(null)

Dagen har varit otroligt skön.
Långpromenad, funderingar, telefonsamtal och mänskliga möten, läsning av romanen, lite ändringar. Och ännu mer funderingar. Nya uppslag, och skrivsug. Söndagsmiddag med mannen och spontanhäng med Lillbonus och hennes vänner...tack söndag, du var bra!

Kramen ❤️ Johanna

Vad hade en velat ha ...

0 Läs mer >>
(null)

En skön förmiddag i trädgården med mor och far idag. Nästan som sommar på dagtid även om det, när solen går ner, blir kyligt. 
Suttit på balkongen och läst, njutit dagen. Läst lite till i mitt manus, min roman...korrekturläst lite och funderat lite. 

(null)

Vår trädgård är som en häftig djungel just nu, gillar det här gräset, vad det nu kan heta...? 

(null)

Ikväll blev det en tur till Wille, min äldsta bonusdotterns kille, som fyller 25. Han och kompisen Måsen firade ihop, så där var lekar, dricka och fika fram tills jag åkte. Valde hemfärd tidigare då jag valde att vara rädd om mina lungor, och låta dem må som de gjort senaste 1.5 året. Men vi höll oss ute i några timmar så det blev ändå lite firande från min sida också. Onekligen perfekt timing med vädret!

(null)

Här satt jag alltså idag. I värmande, ljuvlig sol. Läser Anna Fredrikssons Avskedsfesten men fastnar inte riktigt i den. Väljer att göra annat hellre än att läsa men den är inte så dålig så att jag vill lägga ner den heller. Blev så glad i de första böckerna av henne, tyckte verkligen om de flesta två i en serie av tre. Gillade berättelsen, den beskrivna miljön, flytet i språket, funderingarna och mötena. Tycker att det inte riktigt finns allt detta i de andra utan de blir lite mer på ytan på nåt sätt.
Så är det ibland. Det kan också vara mitt eget humör, min stämning som gör att upplevelsen blir annorlunda men nja, de är nog inte lika bra. Nästa bok jag läser önskar jag flyt, hunger efter att läsa och ovilja att lägga den ifrån mig. Det finns nästan inget bättre!

Kram och go lördagskväll❤️
Johanna

Nästan inget bättre!

0 Läs mer >>
(null)

Ikväll blev det pizza från lokala pizzerian, Bara pizza, som har goda pizzor. Vi har ännu en kvarterspizzeria men där handlar jag inte sen ett par år tillbaka. Just idag var det perfekt att vi hade ytterligare en nära oss.

(null)

(null)

Gatan där pizzerian ligger har de senaste åren poppat upp med hus, som svampar ur marken. Gillar verkligen det, med icke linjära linjer bara och olika färger, smakfulla fasader och mysigt torg. Det behövdes verkligen då det varit en grusparkering över i stort sett hela högra sidan. Vilket lyft!

(null)

Hade bestämt mig för hemmajobb idag eftersom jag ändå skulle till röntgen. Det blev dock inget med cortison på röntgen då jag vaknade med huvudvärk. Förmodligen spänningshuvudvärk efter veckan, för det har blivit bättre och bättre. Hemmajobb blev det dock halvdag, fick en hel del gjort i lugn och ro och utan störningsmoment. Lite jazz, lite kaffe. 

Och så har jag suttit några timmar och läst igenom det jag skrivit. Sedan förra sommaren har jag skrivit, ibland mer, ibland mindre. Och nu är den nog klar. Har fått äran att få den läst och bedömd av en människa som jag litar på. Dels för att han kan ordet, berättelsen, rytmen i det som ska sägas, för att han är professionell i sitt tyckande, konstruktiv, och dels för att han visat sig vara en mycket fin person. Med bra värderingar och med en värme som han gärna förmedlar. Är otroligt tacksam att ha fått den läst, och är rörd och peppad, chockad över uppmuntran. 

Så frågan är om det är dags att försöka flyga ändå...? Försöka pröva vingarna istället för att bara spara ner den på hårddisken för min egen skull. Pratat med min kloka unge som absolut tycker att jag ska flyga. Att konst ägs av den som berättar och ingen annan oavsett ämne. Att jag alltid ska flyga, våga. Mannen min peppar, närmsta vännerna och även de som inte läst en rad likaså. 
Tack kära ni för ert stöd! 

Nu hänger vi i soffan, efter pizza och ett glas vin. Efter prat om dagen, om funderingarna den gett. Om spänning och lite nya vägar, om festligheter och musik. Inte dumt alls.

Kram ❤️ Joey

Dags att flyga ändå.....

0 Läs mer >>
(null)

Det börjar bli vackra färger ute. Som en palett åt den rosa-orange-röda skalan blandat med, fortfarande, väldigt klara gröna. Ljuvligt vackert som ger energi.

(null)

Känt att sista tidens jobb bitvis är övermäktigt faktiskt. Arbetet i sig är otroligt roligt, att pussla ihop för bästa lösningen för just den patienten jag har där och då, att liksom göra det individanpassat i den mån det ändå funkar. Men det är mycket funderingar på alla som står i kön, hur vi ska kunna erbjuda operation inom hyfsat rimlig tid och utan för mycket lidande. Många ringer och undrar ju nu när det är deras tur, fastän väntan verkligen är orimligt lång på grund av uppskjutna operationer i samband med corona. 
De allra flesta är så fina och gulliga trots att de får tråkiga besked om ännu lite mer väntan. Det är ju trösten och glädjen, att ha kommunikationen med patienterna. Att få gensvar och feedback och när en lyckas hitta operationstiden som är så efterlängtad...då är det fint!

Fick lite tips av världens bästa chef idag, för att hantera när det kör ihop sig för mycket. För att både jag och kollegan ska hålla ihop över tid. Det blir nog bra. Vänlighet mot sig själv ska inte underskattas!

(null)

Att träna, eller ta en långpromenad är att vara vänlig mot sig själv efter jobbet. 
Behöver det för att ladda ur och om.
Gick förbi mor och far för att kolla läget, stod utanför dörren och pratade en stund.

(null)

Pratade en liten stund med denna glada böna också. Känns fint att höra rösten, medan hon och sambon gick på promenad till vinylbutiken i närheten. Planerade kvällens besök av kompisar som också flyttat ner. 
Tack Moder Jord. Det är bra för en mammas hjärta att höra sin unge må väl.

(null)

Imorgon ska jag jobba hemifrån en del, och också få en ny cortisonspruta i min knashöft. Vet att dygnet som följer inte blir så kul men ser fram emot förbättring om någon vecka!

Nu blir det lax i ugn med solrosfrö- och parmesantäcke samt blomkålsris. 

Kram ❤️ Johanna 

Bra för en mammas hjä...

0 Läs mer >>
(null)

Vilken ljuvlig kväll!
Mitten av september och luften är ljum, vinden stilla och himlen magisk. En stund här är som bomull för själen efter jobbdagen, efter provtagning inför eventuell studiedeltagande och så mathämt på maxi.
Fortfarande är blommorna levande. Inte så pigga men blommar ändå om igen. 

(null)

Fick hem nytt överkast också, för att boa lite till i min älskade unges rum. För att få liv och kärlek och känslan av ombonat liksom. 
Det är faktiskt ett väldigt vilsamt rum. Tänker att farmor Maja kanske fortfarande är där och smeker täcket fastän Frida inte är kvar. Kanske är hon också i Malmö och ger en klapp på hennes kind när hon sover. Där var så mycket kärlek i den kvinnan. Så mycket omsorg. Jag kommer nog att sakna henne hela mitt liv, och också minnas med ömhet. 

(null)

(null)

Idag fick jag en dikt skickad till mig.
Från en f.d. Kollega från tiden på ett av stans äldreboende där jag jobbade i många år. Kollegan Ulla och jag brukade göra små installationer med vackra saker, kanske en liten bild, ett tänkvärt ord eller en dikt. Och denna skrev jag 1993 och var en del av dessa som installationer. Så fint att få💞!
Som hon skrev idag är det ändå så jag, som jag då tänkte 23 år gammal och som jag fortfarande tänker, 50 år gammal. 

(null)

En god kväll.
Käk på balkongen, småprat om dagen, om ett fantastiskt roligt mail (som jag ska berätta om en annan dag).

Lets Call It a day.

Kram❤️

Så mycket kärlek.

0 Läs mer >>
(null)

Sov gott, vaknade i ett ljummet och lite lågt tillstånd. Lät det va så. Vill inte motarbeta eller ändra det som känns. Jag vet att det kommer att kännas bättre, men just nu tycker jag att det är trist och tomt.
Det är också känslor som måste få plats. 

Ett träningspass efter jobbet var otroligt skönt. Att svettas ut, köra styrka och samtidigt försvinna in i en podd. 
Skönt att ställa om hjärnan genom fysisk aktivitet. Som lite control/alt/delete. För dagen podden Det mörka psyket. En riktigt intressant podd om olika tillstånd och hur de påverkar den sjuke och dennes omgivning. 

(null)

Sjukhusbyggnaderna är inte så vackra men träden emellan dem är det med sina starka färger. Fint att mötas av på väg till jobbet!

Det blir en stilla kväll.
Mörkret faller. 
Tänker på människorna på Lesbos, i Belarus. På grymheten de möts av, på det omänskliga att inte få hjälp. Att bli bortmotad på olika sätt, utsatta för övergrepp. Som om "de andra" vore de med rätt till platsen, att deras sanning liksom är den enda rätta. Må människorna på dessa platser mötas av förändring. Förbättring. Mänsklighet. Vilja att göra gott. 

Sett i perspektiv blir ens egna bekymmer små.
De känns inte mindre, men det finns alltid det som kunde varit värre.

❤️
/Joey 


Det som kunde varit v...

0 Läs mer >>
(null)

Idag var det tungt, så tungt. 
Min älskade Fridis och hennes Oscar kom med hem igår eftersom det skulle firas födelsedag. Vaknade upp här, och jag lämnade dem vid lunch hos hans föräldrar och sa hej då. Tåget skulle gå till nya hemstaden ikväll.

Vid farvälet där vid bilen brast det.
Så tungt att det kändes som att hjärtat skulle gå sönder. Jag är ju glad för deras skull men vilken sorg det ändå är, att eran av att ha sitt barn hemmaboende är över. Tiden är förbi.
Och det ska ju vara så, så klart. Det är ju också underbart att hon vill utforska, suga i sig och är hungrig på livet. Att hon är vuxen nu! Men ni som varit med om det, om separationen, ni förstår. 
Jag vet att det kommer att bli bra, sorgen och saknaden kommer att förvandlas till ett lugn och nyfikenhet på hennes nya liv även om jag alltid kommer att längta. Tills nästa möte.

(null)

När jag kramat om och pussat tinning åkte jag. Med tårarna rinnande utför kinderna. Torkade av dem innan matt-inköp på Stenbäcks. Behövde boa om rummet, som nu ekade tomt av icke-liv och inget fint kvar.
Lite teckningar, någon som Frida målat och även en oljemålning av henne, fick bli konstverken utöver tavlor. 

(null)

Blev fint ändå. Liksom lugnt.
Legat där en bra stund. Suttit på stolen. Tänkt och gråtit. Låtit det vara så. Låtit det få kännas.  Enda sättet att få ur mig det, komma vidare och framåt. Finna ro. Vet att det kommer att kännas bra igen. 
Men vet att gråten måste få komma ut.
Bara så kommer andra känslor få plats.

(null)

Älskar tavlan på min unge, och av min unge.
De andra är bilder tagna i Italien där vi var 2006, med min Fridis pappa och hennes bröder. Också vackra bilder.

(null)

En lång promenad på drygt sju kilometer har det också blivit. Så välbehövligt syre, som en läkande kraft. 

(null)

Det börjar bli höst.
Onekligen passande för mitt inre liv.
Men det kommer en sol även dessa dagar.

Kram❤️Johanna 

Bara så får andra kän...