0 Läs mer >>
(null)

Så firade vi då Fanny, äldsta bonusdottern, som fyllt 22 år. Lite sent men lika välment!
Och vilken kväll det blev!
Som om allt uppdämt behov av party rusade i blodet, på ett någorlunda safe sätt då det är människor som tillhör familjen. Som traditionen bjuder så får födelsedagsbarnet önska mat, så även denna gång. Då blev det "kött och potatis".  Ugnsstekt fläskfilé, rostade rotfrukter, haricot verts och broccoli med vitlökssmör, bearnaisesås och så min mammas goda, önskade tårta blev kvällens meny. 

(null)

(null)

Leken Sanning eller kånka som medförde klädbyte, målning av mustasch (det är precis vad ville ägnat sig åt här), fysiska utmaningar, nagellacksfix och diverse galenskaper. Många skratt blev det, och dans blev det också!
Som jag älskar att stuffa till musik med människor en vill ha nära. Hemmafest med dans är otroligt värdefullt och ger min själ en superboost.

(null)

Simon och Felicia, Fanny och Wille och min kära kärlek Patrik. Min äkta älskade unge och hennes sambo skulle varit med också, det hade varit det ultimata, men i dessa tider kan en inte få allt. Den tiden kommer, och satan i gatan vad jag längtar efter det!

(null)

Det är onekligen så att kroppen tog stryk av party och dans. Höften är allt annat än rolig, hade svårt att stiga ner på benet i morse. 
Men själen, den är yngre idag än på länge!

Nu har det "leat" till sig lite så nu kör vi söndag med äldste bonussonen och familj, och då blir det korvgrillning i trädgården. I solen!

Kramen!
❤️
/Joey

Hjärtat är ungt.

1 Läs mer >>
(null)

Palettblommor är ju för coola. Älskar färgen och att den ändras beroende på ljuset. 
Fick dem som små sticklingar, av en vän och kollega, för ett par år sedan.  De är liksom busiga och ståtliga samtidigt.

(null)

(null)

Slutade vid lunch idag, och åkte direkt till Smokepit1 och skulle köpa mat. Min önskade låt Think med Aretha spelades när jag kom och då var vinsten: maten! Hur piffigt? 
Otroligt gott med pulled pork sallad med barbeque beans, prova det vettja!

(null)

Satt här i lilla odlingshörnan i trädgården och njöt av sol, mat och fredag. 
Att njuta av de stunderna...att känna solen mot kinden...
Ser fram emot ett par lediga dagar, med sol, middag, promenader, utefika. 

(null)

Har lite att fundera på.
Det är alltid bra att göra när en är ledig, fundera över olika saker. Reflektera och gno runt det lite i skallen, och sen släppa för att ta in annat. Som att lediga dagar föder kreativitet och bättre flöde i funderingarna. 

Önskar er en god helg!

Kram ❤️ Johanna

Bättre flöde i funder...

0 Läs mer >>
(null)

Tittar i gamla album och gläds, blir nostalgisk, fnissig och vemodig - allt på samma gång. 
Tänker på Micke Gunnarssons text på insta (@mickegunnarsson), om curling. 
Att vi bör curla våra barn, att klangen det ordet fått är gravt missvisande.

(null)

Han skriver om att det tas upp som något fult att vilja skjutsa barnen till aktiviteter och drar parallellen till det en själv hört. Sagt av någon som förmodligen varit ganska bitter för att det inte var aktuellt med skjuts på hens tid. "På min tid fick en minsann gå ett par mil, i tofflor i smällkalla vintern". 
Jaha? Var det ett bra exempel? Var det så föräldrarna önskade? Kanske inte alls, men valet fanns kanske inte.

Jag tror att det är bra att vilja våra barn väl, att vi sopar framför stenen för att de största gruskornen ska försvinna, så stenen tar en bättre riktning. Men självklart hindrar inte det oss från att låta barnen försöka. De kan försöka klä sig själva, välja kläder efter eget huvud, ta på stövlarna på fel fot - är de nöjda så är det ett härligt steg i utvecklingen av självbestämmande och självbevarelsedrift. Självförtroendet och självkänslan vattnas, när de får och tillåts - och löser situationer i det dagliga livet.

Micke Gunnarsson säger det så bra.
Att vi som förälder inte får bli obstinata. Precis som vi hjälper damen över vägen, eller håller upp dörren för någon som bär tungt,  så vill vi ju göra det för våra barn. Han tar upp exemplet med en morgontrött tonåring, där han mer än gärna brer en macka till hen på morgonen. För att få dagen att börja bättre. Inte för att han måste, utan för att han vill.
Samma gjorde jag med min sjukt morgontrötta unge när hon kom till skolåldern (innan dess var hon snorpigg, alltid!). Jag klädde på henne i sängen, bredde en macka och halvt bar henne till bilen och satte mackan i näven på henne. Då hann hon vakna till, och började prata där i bilen och morgonen blev det bästa den kunde bli.

Han avslutar med ett fint citat:
(null)

(null)

Det måste väl ändå ge en grundtrygghet med tillåtande klimat, med lagom curling - att visa att en finns där, alltid. 
En släpper, fångar in, släpper och ökar friheten, pushar på, finns som famn när världen blir läskig.
Det ger starka barn, tror jag.
Tror det är dags att vända den negativa klangen i detta uttryck.
Vad tänker du?

❤️

Kram Joey

Curla mer!

0 Läs mer >>
(null)

Det är bara hundra år sedan kvinnor i Sverige för allmän rösträtt.
 Etthundraår. 
När min farmor föddes 1913 räknades alltså inte hennes mammas röst, och hade inte gjorts under hela hennes liv fram till 1921. Och alla kvinnor före henne, som inte räknades i samhällets egentliga mening. Det som räknades var att en var någons fru, men som utan det var utan värde. 

Det är inte längesedan.
Och ändå, för min och min mammas generation och självklart för generationer efter oss så känns det som tusen år. Som helt otänkbart. 
Utan alla starka, modiga kvinnor som stred målmedvetet för detta under många år, så hade det dröjt ännu längre - vem vet hur länge. Det krävs mod, envishet, en orubblig övertygelse och vilja för att förändra. 
Kan tänka det, vem hade jag varit. Hade jag gått främst i leden och velat förändra. Hade jag tagit min egen säkerhet före eller hade övertygelsen drivit mig hårt framåt? Hade jag slagits för att bryta ny mark?

Fröken Frimans krig är en alldeles utmärkt historielektion om detta, även om den är uppdiktad runt omkring. Fantastiska skådespelare som Sissela Kyle, Ulla Skog, Allan Svensson och många andra. De slogs och kämpade, slogs ner och reste sig. Tills de lyckades att övertyga både kvinnor och män om det enda vettiga, medan andra stred för motsatsen så klart.

Ni som inte sett den, den finns på SVT play. Se den och förundras och gläds över dessa segrar presenterade på ett väldigt fint sätt.
Jag måste nog se om den! Sjukt bra!

Kram ❤️ Johanna 

Etthundra år.

0 Läs mer >>
(null)

Som traditionen bjuder var vi på födelsedagslunch på Izakaya idag, då denna kära kollega fyllt år. Så mysigt att ibland ta sig utanför jobbet och käka, liksom mer avslappnat och lugnt.

(null)

Hemmakontoret får vänta denna veckan, då jag är på jobbet. Kollegan Malin har semester så då är jag på plats. Onekligen mer socialt och roligare att vara där, även om jag vant mig vid att jobba hemifrån det här året. 
Allting går ju. Det är verkligen något en tänkt många gånger sedan virushelvetet kom. 
Så mycket omställningar som till slut blir någon slags tillfällig normalitet. 
Vi är ändå rätt anpassningsbara, och lösningsfokuserade. För att göra det bästa av situationen, och hitta ljusglimtarna.

(null)

(null)

En lite sjuk arbetsdag, kände att ögonen gick runt i huvudet till slut efter att ha suttit med samma sak en lång stund. Men skönt när det var klart, och skönt att då bege mig till vännen Ulle för promenad i hennes hoods. Kul med nya promenadvägar, i ljuvlig kväll.

Kramen och god natt❤️
Johanna 

Göra det bästa.

0 Läs mer >>
(null)

Tulpaner som liksom är inne på sitt sista andetag, är exeptionellt vackra. När de öppnar sig som denna så liksom ropar de till oss...se! Se storheten, skönheten i moder natur, moder jord. Som att de vill få oss att stanna upp för en liten stund. Ta in och njuta. 
Detta var i morse, och när jag kom hem i eftermiddag hade kronbladen fallit.
Men jag såg, jag hann njuta av storheten ett ögonblick innan morgonkaffet.  

(null)

Solen utanför fönstret gjorde att jag längtade ut idag, kände värmen genom fönstret. Såg den blå himlen. Det bästa med dessa dagar är ju att ljuset är där när en går hem från jobbet också, så otroligt skönt! En sådan skillnad i påfyllning, när det är ljust morgon och kväll. 

(null)

Dags att lägga sig i skönaste sängen.
Så skönt att komma i säng tidigt och läsa en stund, för att få slappna av, få annat att tänka på. En historia att somna med. Vackra ord och meningar som kan dansa långsamt i sinnet, och forma nya idéer i mitt huvud. 

God natt ❤️
/Joey

Ett ögonblick innan m...

0 Läs mer >>
(null)

Sitter gott här, med en kaffe, efter långpromenad. Det känns som vår i luften ta mig tusan! Från fjorton minus till det här...tiden må vara ur led men visst är det skönt med lite begynnande värme och det ljus som blir. 

Fick äntligen besked på covidtest nr 2, och det var negativt...thank you! Så snuvan är nog vårsnuva och huvudvärken..tja, kanske ett mystifisiskt klimakteriesymtom. Vem vet? Verkar som att en ska ha alla tänkbara symtom, hur charmigt som helst verkligen.
Men, jag är covidfri - det smäller högt.
Och jag kan pussa på min man igen, så piffigt!

(null)

Gillar vår lilla djungel av stora växter. 
Blev bra med ännu en som "grönar" upp livet lite.  Är också glad för gula kuddarna och filtarna som jag inhandlade. Piggar upp lite, och matchar ju fint när vårsolen försiktigt tränger sig igenom vinterhimlen.
(null)

Jag är lite galen just nu, lite rastlös av coronaisolering och brist på nya intryck. Beställt nya tvättkorgar, mjuka fina linjer som kan ge tvättstugan ett mjukare intryck. Har haft praktiska, men verkligen ocharmiga, plasttvättkorgar sedan vi flyttade hit (och mannen min hade haft de innan dess). Men nu får de bytas ut, ge luft för annat.

(null)

Svårt att titta idag, soldiset gjorde så att ögonen rann och skrynklorna kom fram. Det tar jag dock väldigt gärna, finns nästan inget mysigare. 
Första gången på balkongen eller på uteplatsen, när vårsolen värmer...
Med filt om häcken och kaffet bredvid...
Det är ju nästan så en blir religiös då!
Som av fantastisk musik, som berör, som kallar fram känslor av olika slag. 
Vårsol och musik. Oj!!!
Bara att sitta här, när solen och ljuset fyller huset...det är fantastiskt.

Och just idag blev jag glad igen, då min blogg är en av de mest gillade på portalen...Wao! Tack! Även det lite sjukt ju, men oj så kul!

Kramar ❤️ Johanna 

Nästan så en blir rel...

0 Läs mer >>
(null)

Inget är som väntans tider, sägs det. Som om det fanns någon positiv laddning i uttrycket.
Kanske kan det vara det men jag har nog alltid varit dålig på att vänta. På att ha tålamod.
Just nu får jag vänta, förmodligen ännu ett dygn, innan jag får ett korrekt svar på nytt covidtest. Sedan mars 2020 har jag nu testats fyra ggr, för febertopp, för huvudvärk, för snuva...segt onekligen. Särskilt som svaret jag fick idag blev "ej bedömbart", så fick göra ett nytt igen.
Hoppas innerligt att det är negativt även denna gång. Känner mig dock lite förkyld i huvudet, har ont över tinningarna och är lite seg. Men värre än så är det ju inte. 
Så typiskt då vi skulle haft middag ikväll för äldsta bonusdottern som fyllde år i onsdags. Hoppas på bättre lycka nästa helg!

(null)

Efter provtagning blev det en långpromenad. Vackert ljus, nästan vårlikt. Skönt att vara ute, få lite utlopp för kropp och knopp.
Lyssnade på Bo Sundströms nya album, en skön jazzig, avslappnad skiva. Han har skrivit en del nya svenska texter till gamla klassiker, och som vanligt fångar han livet och vardagen, tankarna på ett fint sätt.
Hämtade farmor Majas gamla piedestal sen, för att placera vår klart växande monstera på ett bättre ställe. Fint att få användning för piedestalen igen, tack älskade farmor! Hoppas du ser det!

Igår satt jag själv och sjöng vid pianot i över tre timmar, så jäkla skönt att få det där utloppet. Urladdningen, och boosten - samtidigt. Kan inte nog vara tacksam för att rösten återhämtat sig, att jag till största delen kan kontrollera den och njuta av leken i det. 
Så viktig den är, sången och musiken, för att må väl. För att känna mig hel.

(null)

(null)

Och alltså, igår fick jag ett fantastiskt besked. Som overkligt, men efter att ha smält det under natten så är det ju på riktigt kul! Mitt manus har fallit ett förlag i smaken!
Nu ska jag fundera lite på nästa steg, kanske invänta lite. Och tillåta mig att vara lite glad för detta!

Ikväll blir det mello istället för födelsedagsmiddag, social kväll med mannen istället för med bonusar. 
Nåja. Det kunde ju ha varit betydligt värre, så är det ju. Får se fram emot när vi ses igen.

Kram ❤️ Johanna 

För att känna mig hel...

0 Läs mer >>
(null)

Har just sett en förfärlig och viktig dokumentärserie om kvinnor som levt i våldsamma relationer. 
Det som verkar för bra för att vara sant är just ofta det. Stormande kärlek, många ömhetsbetygelser, känslan av att bli lyssnad till som aldrig tidigare tills tryggheten är total, beroendet av att vara personen nära blir en drog. Människor runt omkring märker ingenting, eller i alla fall inte den omfattningen av misshandeln. 
Ofta för att den som är förövare har en manipulativ personlighet, som utåt sett verkar mjuk, ömsint och kärleksfull. Som Dr Jekyll och Mr Hide. När dörren stängs syns det inte vad som händer där innanför. 
När kärleksbetygelser byts mot hårda ord, kränkningar som gör kvinnan liten, med känslan av att hon inte klarar sig själv, inte är värd något alls. Som att bli fånge i sitt hem, utan kraft att gå därifrån.

De här kvinnorna vågade gå, för att de hade någon som hade sett, som hade sagt att de skulle hjälpa. 
Det är en otroligt stark dokumentär, som känns som ett knytnävslag i magen.
Men så viktig. 
Och så viktigt att vi vågar se, vågar fråga om vi ser något avvikande. 
Som jag hoppas att jag ser, att jag tydligt visar att jag finns här. Om.

❤️

En våldsam kärlek

0 Läs mer >>
(null)

Ibland förundras jag...
Det är oroande, det som visas från skidorter i vårt land med långa liftköer, många människor samlade på samma plats. Vi riskerar att se ökande siffror på smittade, inneliggande och svårt sjuka människor om ett par, tre veckor...
Jag förundras över att en kan resonera som att det är ok eftersom det inte är förbjudet att åka, vilket på något sätt skulle frånta oss det personliga ansvaret. För det har vi ju faktiskt ett som vi i många situationer använder oss av, efter bästa förmåga genom livet. I det här läget upprörs en över att det inte kommer fler förbud, och när det ändå inte gör det så vill en inte längre se faran. 

(null)

Fortfarande hör jag, nästan dagligen, "att nej, det är inte covid, det är bara en förkylning".
Ingen kan känna eller se eller själv avgöra det utan att testa sig för denna lömska virussjukdom. Och din snuva kan vara just den, som drabbar så slumpmässigt olika. Kanske klarar du dig med lätta symtom men någon i din närhet kanske drabbas med full kraft. 
De vanligaste symtomen är snuva, torrhosta, feber. Sen finns det en rad symtom till som lukt- och smakbortfall, frossa, huvudvärk, nästäppa, halsont, muskel- och ledvärk, illamående, kräkningar, röda ögon....en allsköns blandning av symtom helt enkelt där du kan ha ett svagt, eller många samtidigt. 
Och nej, du kan inte veta vad just din snuva eller annat står för om du inte testar dig - och givetvis håller dig helt isolerad under tiden du väntar. Tråkigt? Javisst, ohyggligt tråkigt.
Och ohyggligt tröttsamt att det fortfarande är just så, men inte så mycket att göra annat än just det.

Jag vet inte om ni känner som jag, men jag längtar verkligen efter vaccin...
Kanske får vi det vaccin som bara ger drygt 60% skydd, kanske det över 90% - vi får inte välja, men oavsett så är det skyddet det som kan få livet att återgå till lite mer normaliserat tillstånd. Är de flesta av oss vaccinerade blir det svårt för viruset att få fäste. Shit, vad skönt det vore att få ge fingret åt virushelvetet!!!
Men tills dess, kära fina ni...HÅLL I! HÅLL UT!!
Det kommer en bättre tid, efteråt.

(null)

Kram Joey❤️

Shit vad skönt det vo...

0 Läs mer >>
(null)

Fick sug efter nya växter, efter jobbdag, då en av orkidéerna fick avlägsnas från världen idag. Efter några år verkar det hända något, och de vill liksom inte mer även om de blommat om och om igen innan. Någon som vet något knep för att få dem fortsatt pigga efter flera år? 
Har en monstera som vuxit sig så stor att den är ivägen i fönstret, så bytte ut mot palettblad. Ska hämta hem min gamla piedestal och låta monsterväxten frodas där istället. 

(null)

Och alltså...för första gången i livet har jag köpt sidenväxter till två av badrummen. Bara för att få lite yvigt grönt. Svårt att få något att klara sig även om vi har fönster i ett av dem, helt enkelt för att vi glömmer bort dem där. 

(null)

I mitt lite kaoshärliga musik-bibliotek-hemmarum finns alltså nu nya växter. Hoppas de ska gilla platsen. 

(null)

(null)

(null)

Inspirationen räckte även till grötbullebak ikväll. Riktigt enkla och goda bullar med endast en jäsning. Passar perfekt till rastlösa själar utan tålamod!
Nybakad bulle och en kopp the blev en bra kvällsmat, efter intag av semla tidigare. 
Har ni något favorithak där ni handlar semlor?
Personligen tycker jag att Askelyckan har väldigt goda semlor, med pjäsmig bulle. Alltså typ luftig bulle. Fluffig liksom. Ni fattar?

(null)

Ett styrkepass till P1 dokumentär om Lasermannen. Kommer nog ha träningsvärk imorgon!

Mannen kollar hockey medan jag sitter bredvid och tittar upp ibland. Ska fortsätta läsningen i Kjell Westös Den svavelgula himlen - en riktigt bra bok.

Kram❤️Johanna

Yvigt grönt.

0 Läs mer >>
(null)

I morse var det minus fjorton. Krispigt och gnistrande, sagolikt vackert.
Tog en bild från trapphusets balkong före sju, tagen mot cykelförråd och trädgård. Så konstigt att det sedan bara var någon minus när jag gick från jobbet runt fem. 
Vill ha glimrande, krispig vinter lite till...! Älskar det vita täcket, lugnet det ger. Och lusten det ger, till rörelse och lek utomhus. 

(null)

 Skönt att vila ögonen på tulpanerna, tycker om att unna mig färska blommor varje vecka. Så lite gör och ger så mycket. 
För rummet, balansen, för mig. 

(null)

Gjorde en riktigt god kräftrisotto ikväll, med chili och citron, och parmesan. Det är nästan något meditativt med risotto, det där lugna tilltagandet, liksom lite i taget innan det får sin rätta "tjocknad", den rätta konsistensen.
Vi har det bra, tänker jag ofta.
Som kan unna oss färska blommor, laga den mat vi vill ha och inta den dryck vi gillar. Ibland långkok med finess, ibland en grillad korv i all enkelhet. Och båda sakerna uppskattar vi lika mycket. Kanske är det just det som gör det så bra. Att kontrasterna finns. Att vi kan unna oss dem, ha förmånen att välja. 
Och kanske ännu mer, att när en inser just det - det är då det blir riktigt stort.

(null)

Sov gott❤️
/Joey

Det är då det blir ri...

0 Läs mer >>
(null)

Sätter mig nu tillrätta för att läsa lite, här i mellanrummet. Ett av de bra läsarställena här hemma. Mellanrummet är kanske det lugnaste stället, trots att det är genomgångsrum. Det är något med luften, atmosfären där. 

(null)

Åkte hem från stugan i förmiddags.
Kört ett par maskiner av alla medhavda kläder dit, som antog en distinkt braskaminsdoft...fick ju problem med spjället så det rök in. Det blev en lugn och skön gårdagskväll när det var löst och värmen kommit åter. Och snart doftar alla kläder gott igen!

Varit ute två omgångar och gått. Tur att jag hade extrakepa att trä på huvudet! Inte min favorit men funkar i nöd.
Skulle satt mig att läsa för en timma sedan, men när solen fortfarande ropade efter mig ville benen ut igen. Vilket ljuvligt väder vi har!!
Såg precis på insta att min älskelse och hennes sambo satt ute på uteservering och drack öl. Hur fint låter inte det?
Såg hoppfullt ut, vårlikt i bästa vintervädret.

(null)

(null)

Hoppas ni har möjlighet att njuta av vädret idag. Om än bara en liten stund.
Sol, blå himmel...som vi behöver detta!

Kram ❤️ Johanna

Såg hoppfullt ut.

0 Läs mer >>
(null)

Gnistrande kallt i natt och i morse. Magiskt. Tydligen arton minus här, lite norröver mot var vi vanligen bor. 
En fadäs med glömt spjäll i kaminen igår gjorde mig tungandad idag, men efter timmar av vädring och uteliv så är ordningen nästan återställd. Spjället påkommet, kaminen rensad och värmen åter i utkylt hus. Nåja.

(null)

Solen har värmt idag, när tak skulle skottas. 
Det är ju verkligen fantastiskt att vi fick en kall, snöfylld vinter ändå! Tänker att moder jord och även vi, behöver det. 
Det är så vackert med det där gnistrandet, knarrandet. Hade glömt bort hur jag älskar det. Att klä sig riktigt varmt och sen hänga ute...
Tack!

(null)

Fått låna en fiffig superlång raka att få bort snö från tak som ej tål att gå på. Jag tog en del nerifrån marken, sen tog Patrik resten medan jag stod och fyllde mina lungor med syre, och tankarna med sol.

(null)

Grillade lite korv till lunch, enkelt och gott.
Riktigt skönt att sitta i lä i uterummet och inta den. 

(null)

Nu blir det läsning I Gina Dirawis Paradiset ligger under mammas fötter. En bra bok om unga kvinnor som kämpar om att få en plats, ta en plats i livet trots alls förväntningar som dumpats på dem. 

Ane Brun sjunger vackert i nyservade systemet här, solen flödar in och brasan värmer. 

God lördag!
Kram ❤️ Johanna

Fyller mig med syre.

0 Läs mer >>
(null)

Sov så otroligt gott inatt. Precis som att vetskapen av ledighet ger bättre vila, djupare sömn. Vaknade av mig själv kvart i åtta, och kände mig utvilad.
Lugn frukost med tidningen, sen en sväng till mor och far. På vägen hem körde jag upp till Smokepit1 och inhandlade lunch.

(null)

Och nu är vi här, på landet.
Det var ett tag sedan, och jag känner en slags ro direkt. Mannen min fick skotta vägar så att vi kan gå på "huset" och ut till bilen. 
Det kommer bli en gnistrande natt, himlen var för en stund alldeles isrosa av kyla.

(null)

Tog en liten promenad, fotade och lyssnade på Nyfiken på med Kristin Kaspersen. 
Sa hej till de kor som var ute. 
Tyckte det såg kallt ut men de är kanske varma av sig...vad vet jag. 

(null)

Bländande ljust idag, för bara en stund sedan. Nu är det svart utanför fönstren.
Här börjar det bli väldigt varmt och gott nu, både utanpå och inuti kroppen. Av brasa och whisky. 
Livet!

Kram ❤️ Joey

Brasa och whisky.

0 Läs mer >>
(null)

En torsdag blev en bättre torsdag än vanligt.
Hämtade räkmackor på Toftastrand, satte oss tillrätta med goda vänner, Annika och Sven, på digitalt avstånd. Avnjöt den fantastiska mackan med vin och chokladbollen med en kaffe medan prat om livet pågick mellan skärmarna. Det är ändå fint att SE varandra, även om längtan efter att ses IRL är stark.
Men de här stunderna ger energi, kärlek och lust. En får göra det en kan för att förgylla dagarna!

(null)

Här sitter de, avnjutandes tapas och rödtjut på andra sidan stan. Hur fint som helst!

(null)

Det är något speciellt med denna torsdag, för jag är ledig imorgon....! Shit, så skönt det ska bli med tre lediga dagar. 
Tanken är att sova ut, vakna långsamt, äta frukost med andrakaffe. Känna lugnet av ledigt liksom.

Blir en stughelg, vilket jag verkligen ser fram emot. Lite miljöombyte, tystnad, skrivande och läsning, promenader och en annan slags vila. Vilken ynnest!

Kram ❤️ Johanna 

Energi, kärlek och lu...