0 Läs mer >>


Fina checkar jag fick av min älskelse igår...<3. Tack finis!

Ibland händer saker man inte tror ska hända.
Det dyker upp, oväntat, och i mitt fall vore det typiskt att inte hoppa på tåget utan att istället skjuta bort det på grund av viss rädsla, eller någon slags Jante som står och predikar att jag inte borde, att inte ska väl jag....
Men ibland händer saker man inte tror ska hända.
Ibland känner jag att jo, tåget kanske bara står stilla för ett ögonblick...och hoppar jag då inte på det så kanske jag missar det helt? Det far iväg, och möjligheten att upptäcka hur det faktiskt var ombord skulle gå förlorad.

Jag vill inte missa det tåget.
Jag vill inte klippa mina vingar.
Jag vill stå på klippan, fälla ut vingarna och kasta mig ut....
Jag vill ta vara på livet som vi har en enda gång. Något mer än detta får vi, så vitt vi vet, inte.
Det är nu livet är här.

Och jag vill leva det livet nu.

God natt i natten.
Himlen är vacker ikväll...!

En dag....

0 Läs mer >>
Är det ju idag....och jag fick present av min älskelse. Måste säga att jag blev väldigt överraskad, men den hade hon köpt när hon varit på stan någon dag efter skolan. Gulligt:-) Kärlekscheckar <3!

Haft en skön förmiddag, fikat hos god vän och fått energi. En promenad i premiärbarfotafötter ute. Härligt!!! Så nu blir jag ren igen först i oktober eller nåt;p....vad gör väl det när marken är varm och asfalten och gräset inbjuder till bara fötter?!
Ätit middag på Bella Lanterna med mor och far och är nu mätt som en...typ full pappersinsamling. Galet mätt efter fläskfile och god ugnsstekt potatis och bearnaisesås:-) Tack!
Min ömma moder fick lite mer bokstäver att glädjas åt, tre nya böcker.
Hon är lite som jag att hon gärna vill ha en bok på kö så att sorgen över den slutlästa boken blir mindre kännbar...nu har jag flera stycken på rad och det är skönt!


Pussens
Joe

Morsans dag

0 Läs mer >>
Är det så att sommaren kommit idag...:-)?
I alla fall känns det så! Fastän det är flera veckor fram till min semester så pirrar det av sommar i kroppen idag, solen skiner och en svag bris syns från mitt köksfönster där jag har ett litet fint skogsparti att njuta av.
Gick ut på balkongen och konstaterade att det nog blir en skön dag!
Skulle behöva ta tag i att plantera om min tomatplanta - ska bli ídag! De lever och frodas dock än så länge!

Oron i själen är längre bort. Har dippar emellanåt, men de kommer mer sällan. Känner mig starkare och gladare än på länge.
Känner ro. Förtröstan. Om att livet är, och kommer att bli bra. För både mig och för Frida. Och det blir till stor del vad vi själva gör den till, och livet ska ju levas gott....är det inte så?

Igår var det en rätt hektisk men bra dag!
Premiär av Tors Hammare var det, och det gick verkligen kanon! Frida var nöjd och glad, och hon tyckte att festen var den "bästa ever"...ett gott betyg alltså!
Vädrets makter var också ganska vänliga, lite regnstänk ett par minuter i taget annars perfekt temperatur och lite solsken mellan varven.

Fridis sover fortfarande...blev en sen afton. Var 12 innan hon däckade (efter att hon fått talförbud!) så hon behöver sova lite. Jag var inte heller lik en penchos idag, sov ända till halv 9!!! Dricker nu kaffe...espresso är en bra väckare!

Skön Mors dag till er mammor idag.
Skön dag till er andra:-)

Kramiz Jo

Sommarfeeling

0 Läs mer >>
Tyst och stilla. Ser ut genom mitt köksfönster och konstaterar att solen blänker vackert i löven på ekarna utanför, det ser ut att blåsa lite lätt...det är nog ingen vaken i huset ännu, helt tyst är det. Ingen musik, inga barnröster, inga skratt...och i min säng ligger en snusande Frida fridfullt och sover.
Kaffet är urdrucket, filen uppäten och det mesta packat inför dagen.
Fika, kläder till föreställningen, kläder till festen, dricka, ryggan med eventualitetsgrejer så som regnställ, vantar, kepa...
Om ett par timmar ska älskelsen och jag ner på stan för lite lockare till Tors hammare. En nervös tjej var det som skulle somna igår, pirrade i magen precis som det ska. Inte utan att det gör det i mig också...!
Medan de kör på stan ska jag springa runt och fixa lite små saker, kanske handla en och annan blomma och lite annat smått och gott:-)

Känner mig lite orolig i magen. Eller själen. Ibland verkar det som att den liksom sitter i magregionen? Idag känns det så, viss frustration över vissa saker...men det är inte så mycket att göra nåt åt . Mer att acceptera, att gilla läget och se till vad jag kan istället kan göra. Jag kan ändra på hur jag är, tänker och beter mig. Jag kan ha i åtanke hur jag bemästrar det som sker, och det känns som att det hänt väldigt mycket på 1 år. Hur jag tidigare kunde slås ner i skorna, tycka att allt sög och var omöjligt att hantera. Så är det ju inte fakitkst. Det finns ett hopp, jag har ett val. Och numer har jag nog också fler verktyg att använda för att inte fastna där nere, för att ändå se att det kommer andra stunder, andra dagar där jag känner annorlunda. Där jag, eller själva livet, ter sig annorlunda. Framför allt känner jag att det verkligen ligger nåt i uttrycket att man ska se till att fylla sig med roliga saker så att det dåliga inte får plats. Det som ger styrka, energi och välmående rustar mig för tråkigheter. å är ju själva livet, det är ju inte så att jag slipper tråkigheterna. Men jag blir bättre på att inte bankas ned av de, jag ser de som en del i livet och försöker utrusta mig för att hantera det som kommer i min väg - en liten bit i taget.

Har fått höra från flera håll senaste tiden att jag ser ut att må bra, och det är härligt att höra! Att få höra att glädjen når ögonen igen är skönt:-)!

Idag ni, är det en dag full med sång, musik och festligheter. Jag har en go unge som kommer att va lyckligast i stan idag tror jag <3!!!! Go Frida Hedvig! Och alla ni andra som ska agera, dansa och sjunga för att underhålla en publik i det förhoppningsvis sköna vädret!!!

Lördagsmys till er.
Johanna

Lugnet före stormen

0 Läs mer >>

Världens sötaste handfat innehar nog Cafè de Lux:-)! Var där i onsdags kväll med ULVE-gänget, dvs alla huvudhandledare samt ULVE-lärare som har med studenter på CLV att göra. Vi åt otroligt god mat, blev serverad av avslappnad och trevlig personal, pratade och skrattade och mådde gott. Avslutade kvällen med gott vin och en mörk chokladbit som grädde på moset - inte fel, inte fel alls!!!! trevligt sällskap är bra för själen mina vänner <3!!!

Gårdagen var full lulle, trött som en gnu men sov en stund efter hemfärd från jobb innan det var dags för genrep i SBH inför Jakten på Tors Hammare - ett väldigt bra genrep!! Som alltid undrar man veckan före hur fasen allt ska lösas, läras in och flyta i en juste takt utan segdragna replikskiften...men oj, vad imponerad jag var igår! Gick superbra, det flöt på, var roligt, underhållande och så klart....dansarna var ju superba:-)!!

Varit som sjuksköterska på avdelningen idag, utan studenter. Trivts som fisken i vattnet! Kul att ha en hel grupp patienter, planera och fundera, stötta och organisera, ge smärtlindring, ta olika kontakter inför hemskrivning, remiss till annat sjukhus m m. Varit en bra dag! Ganska mycket har gjorts, men en bra dag!

Fridisen kom till jobbet, så vi hade sällskap i regnet (var tar solen vägen så fort jag går ut från jobbet.....?!) till stan en sväng, sen hem. Ikväll ska det slappas!!! Köpt grillad kyckling och potatiskroketter, och ska kolla på en  film. Kanske Anastasia...en väldigt lagom dag innan premiär och efter en jobbarvecka. Sega lungsen har gett med sig och är hyfsat pigga nu - skönt!
Hoppas på sol HELA dagen imorgon, vore najs!!!

Städat har jag förresten gjort nu, skönt att slappa i ett rent hem dessutom! Vardagslyx känns det som:-)

Fredagskram!
Joe

Goda fredag <3

3 Läs mer >>
   

Lite bilder från gårdagen på mig, tomatplantan Bertil och dess ägare Erika Pitbull....:-)
Någon roade sig med att göra solbrillor till densamma, ganska snygg om ni frågar mig! Skönt att va lite galna på jobbet, Pitbull är nog den som är galnast med att åka på droppställningar och rostfria små rullbord...förgyller onekligen vardagen:-)!

Var hos en patient igår, satte dropp och sprutade morfin...han hade väldigt ont av alla sina farkturer efter en trafikolycka förklarligt nog. Han verkade så trött, så jag presenterade mig lågmält. Sa vad jag hette och vilken funktion jag hade. Så tittar han upp och utbrister "Helvete, vilken snygging"! Haha...så han var ju hyfsat på bettet trots allt, det förgyllde också min dag:-)!

Haft hyfsad träningsvärk efter passet i förrgår, gick lite likt Zeb Macahan igår tycker jag...känns bättre idag även om det fortfarande känns i armar och bröstmuskler! Bra, då har jag jobbat i alla fall!
Efter jobbet igår fick jag låna sis garage för att dammsuga (typ sanera) min lilla bil....tyckte att den såg fin ut när jag var klar. Körde ut och upptäckte i solljuset att nja, så jäkla fin var den faktiskt inte...så jag stack till Statoil och dammsög den en gång till, och nu är den rätt fin! Fattas bara en biltvätt men det ska ske innan helgen!

Hyfsat lungseg idag, sovit sisådärbra inatt...men nu är jag uppe. Nybadad. Och ska försöka göra mig klar och gå till jobbet. Vi har ett viktigt möte idag. Om parvården, om hur vi kan förändra, förbättra, förfina tänket och arbetssättet. Hade handledning igår, då vi pratade en del om detta. Att det måste till en attitydförändring, och att förändringens kraft ju ligger i vårt eget knä och vi ska få det att funka. Så är det ju. Hoppas på ett bra möte.

Kvällen är tänkt att den ska vara på Café de Lux för lite ULVE-middag med huvudhandledarna och ULVE-lärararna. Ska bli najs!

God onsdag på er.
Johanna

Zeb Macahan, Plant...

0 Läs mer >>
Hade inte riktigt mage att väcka Frida illtidigt idag, så det fick bli en liten kompromiss...halv 7 istället för 06.45. Var på skolan med henne typ strax före halv 8. Lite småseg var hon, men det har nog gått bra hoppas jag!!! Inga hotmail om att hon ska bränna ner mitt hus p g a för tidig väckning har kommit i varje fall...:-) Tack älskelsen!

Planerat examinationssamtal med två av studenterna, som vi sedan genomfört. Gick bra. Kommer att bli bra sjuksköterskor!!!

Efter jobb idag stack jag till Peugeot för att byta lilla lampan till halvljuset, en halvtumme lång lampa för 120:-). Nåja, nu skiner jag igen...eller i alla fall bilen!! Raka färden till F&S efter det, har inte tränat på över 2 veckor och det känns! Jesus Amalia vad trött jag känner mig...lade mig i badet en stund och småslumrade lite. Ska gå runt sjön om en liten stund, prata lite skit med en kompis samtidigt. Sen blir det nog SÄNGEN!!! Skönt dock. Behöver det, behöver styrkan, rätta till mitt bäcken och få luft i mina lungor:-)!

Igår kväll innan sovdags förresten, vilken ynnest att få dela med min goa tjej! Sjöng för full hals i stämmor vid pianot, helt underbart härligt faktiskt! DET ger energi!

Lite tomt i kväll, lämnade Strömbergshyttan i sticket...hoppas det finns kaffe ändå;p! Rätt trevligt att sitta där med Annika och Suzan, Kristin och lite olika som ploppar upp/ner och delar några ord. Ikväll är det nog dock lite svalare än gårdagens repetition, så jag kanske inte ska vara alltför ledsen. Kostymrep ikväll dock, och det är roligt att se när det går framåt och växer fram. Det blir bra! Längtar efter min älskelse, roligt att se glädjen och uttrycket i dansen. Hon trivs som fisken i vattnet just nu <3! Love you!

En liten bit choklad med chili som promenaduppladdning....shit vad gott!!!! Fattas bara rödtjutet ju:-)!!

Skön afton till er.
Johanna

Jesus Amalia!!!

0 Läs mer >>

Favoritbild i repris....funderar på att förstora den faktiskt.

Har, efter en skön och mestadels solig dag, kommit hem och haft diskussioner om livets orättvisor med min dotter. Om att det är orättvist när andra får göra det man själv skulle velat. Det är lätt att se det man inte får, kanske lättare än att se det man faktiskt får - och som inte alla andra heller får. Lätt att gapa efter det som syns på andra sidan, istället för att vara nöjd med det man har. Med det man själv får göra, åstadkomma och njuta av. Att vara missunsam är väldigt trist.
Leder inte till nåt gott alls förmodligen mer än en sur smak i munnen.
Lätt att vara, kanske.
Pratat om att livet är verkligen orättvist, visst, men det är liksom så det är. Man har ett val - kanske inte alltid hur man ska göra, för saker händer och sätter fälleben ibland, men hur man möter det. Och livet är orättvist -fine. Shit happens. En annan dag är det min tur till nåt extra kul, bra, galet, spännande...eller vad det nu rör sig om.

Efter dagen i Strömbergshyttan for vi direkt till min nyss födelsedagsfirande pappa och min ömma moder. Fick en härlig traditionell söndagsmiddag med stek, sås och potatis - mmmmmums! Det äter jag hos mamma någon gång per år, gör det inte själv, och det smakar så mycket godare då:-)! Tack!
Hoppas du smakar chokladen med ett gott rödvin ikväll pappsen!

Dags föt lite kvällsmys snart när dottern behagar bli klar med hela sångrepertoaren och tvagning i duschen...:-)

Kram till er.
Johanna

Livets orättvisa

0 Läs mer >>
Sovmorgon med ett par timmar är inte fel....! Hade någon sagt till mig att jag skulle vakna av mig själv 7.30 en lördag morgon, för en sisådär 20 år sen hade jag gapskrattat och sagt att de var tokgalna...men, men....det förändras liksom.

Utvilad. Nöjd. Skön morgon.
Promenerade med Frida till Kulturama för dagens föreställningar av jazz - och showdans. Trodde att jag skulle behöva hjälpa till på eftermiddagen med sminkning och grejer men när jag kom ner så var hon redan klar, så jag tog mig en glass på stan i gott sällskap och gick sen hem i solen....satte mig på balkongen, mediterade, läste, vilade...GUD vad härligt!!!! I love the sol! För min del kan det vara varmt fram till november, regna på nätterna och stråla på dagarna...då hade jag trivts!

Mötte upp mor, far och Fridas pappa för att se föreställningen ikväll. Den var så himla proffsig, skitsnygg verkligen! tack!!

Grillat hamburgare, kvälltsmat ungefär vid tiden som Italienarna käkar på...klockan blev 21 innan maten stod på bordet till hungriga tjejer. Men vi slogs inte, skrek inte...var nog ganska segt lugna:-)

Brown Brothers är det kvar av...tjoho! Så ett glas även ikväll får det bli. Skål på er!

Kramis Johanna

Underbart solsken <3!

0 Läs mer >>

Lite småtokig är jag nog...har varit så otroligt trött denna dag...
men det första jag gör när ja gkommer hem är att dansa runt med en dammsugaren, svabben och dammtrasan. Norah JOnes på hög volym, mattpiskaren fick sig också ett träningspass:-)
Skönt efteråt!

Nu ska jag inte göra mycket mer än att njuta av mitt fantastiskt goda vin och en choklad bit efter laxen <3!!!
Soffdags med älskelsen....! Lovely!

Kram Jo

Galenpanna i njutn...

0 Läs mer >>
Typ lite galna jobbarkompisar...fick ett snyggt förslag på ny Bh igår...Pitbull tänkte slänga bananskal på mig och när själva skalflärparna fäller ut sig i kastet faller de naturligt ut som bysthållare...Jo, eller hur? God lukt skulle det ju bli oxå! Jag är nog rätt trist, traditionell vad det gäller underkläder. Håller mig nog t de jag har, utan klet och utan banandoft! Slut i rutan idag, som fika och förarassistent åt Frida och lite andra goa människor i veckan. Ikväll är vi lediga!! Ska tvätta, hade tänkt städa men det har jag slagit ur Hågen. Tar det imorgon mellan vändorna t konserthuset där Frida har 2 dansföreställningar imorgon. Jag hinner sanera då;-)! Vi har sagt att vi ska laga nåt gott, käka chips och ligga i soffan! Låter just nu som en himmelsk fredag! Skönt att bara få va vi två lite, prata, mysa och softa. Det behövs inför helgen! Ett glas vin i soffan får det nog bli oxå! Ska köpa jord på hemväg idag. Fått tomatplantor av min goda kollega. Ska verkligen försöka vårda den ömt! Tack:-)! Hoppas dottern hittar kodlås t sitt skåp idag. Fick be vaktmästaren bryta upp låset häromdagen pga borttappade, och oxå återfunna, nycklar. Ha en skön fredag! Kramiz Jo

Jobbarkompisar och...

2 Läs mer >>

Som vanligt en tidig morgon, Frida till fritids tidigt o jag till mitt kära arbete.
Haft lite reflektion idag med ett av de goa studentparen, de är duktiga allihop.Och liksom goa som människor, som ger energi och tillför nåt till oss gamla stofiler:-), det är gött!

Vet inte om jag lyckats men jag har försökt att ge lite stöd till en fining idag. Jag hoppas jag skickade med lite styrka, lite hopp...blir bekymrad när man nås av den där droppen som får bägaren att rinna över. Det händer nog de flesta någon gång i livet, en del får bägaren översvämmad fler än en gång per liv. Tänkte på det, att det inte alltid är så lätt att få ihop livet. Med heltidskneg, barn, fritid, vänner, ärende, hem...och visst , där är livet hyfsat rättvist ändå. Vi har det rätt lika allihop även om familjekonstellationerna ser olika ut, och andra förutsättningar som begränsar eller ger möjligheter.
Kraven vi sätter på oss är nog också där för väldigt många, att man liksom bedöms utifrån prestation. Att man ÄR för att man gör. Eller man är  bra för att man liksom är duktig på saker, och man är mindre duktig om det skulle bli lite tokigt med andra saker. Men jag är ju fortfarande jag, en helt ok människa som faktiskt duger. Jag är mänsklig och jag kan göra fel, jag kan till och med göra dumma saker men det gör inte MIG som person till en dum människa. Egentligen är vi nog vår egen hårdaste domare. Andra dömer inte så hårt som vi själva.
Det är dags att bli lite snällare mot oss själva!!!

Du är liksom tillräckligt bra.
Du kan göra bort dig, säga dumma saker, göra dumma saker men du kan be om ursäkt. Du kan erkänna att du gjorde en tabbe. Du är människa.
En alldeles vanlig och bra människa, helt enkelt:-) Eller vanlig...? Tja, vem är vanlig? Vad är definitionen på vanlig...?

Funderat idag på mitt sätt att uttrycka mig, hur jag nu uppfattas som människa i allmänhet men som huvudhandledare i synnerhet. Jag tror att Tiger slumrat in lite, att jag är mer laid back...men jag vet inte riktigt. Och säkert olika från person till person, och från situation till situation.
Jag bär det med mig, och önskar utveckla det jag kan utveckla.

Dags för några timmars nanande innan ny arbetsdag i morgon:-)

Natti natti.
/Pussens

Tillräckligt bra

0 Läs mer >>
Idag kom en snäll mor, tillika mormor vid halv 7 då jag skulle gå till jobbet.
Skönt! Inget dåligt samvete, ingen tokstress...ingen illtrött Frida som måste kämpa emot naturens lagar och stiga upp en tid som är helt emot hela henne....:-)

Haft halvtidsbedömningar idag. Pratat en del om hur man uppfattas som människa.
Jag fick till mig av en student för ett tag sen att jag liksom var lite för "på", och läraren (ULVE) fick upp en bild av mig som Tiger studsande bredvid den lite lugna och oorgansierade studenten, glatt frågande hur det går, hur hon tänkte göra nu osv....och det gör att jag försöker ta det till mig. Arbeta mer med tungan i vilande läge, händerna på ryggen och mer försöka uppmuntra studenterna att komma till mig för att presentera hur de tänker än att jag ska gå på och fråga. Och det funkar, och jag har fått feedback på att jag numer är bra på att ha händera på ryggen. Ibland är det svårt att få fram precis vad man menar, men studenten idag är ingen Ior men ger ett väldigt laid back intryck, fast har koll på läget och vet vad som ska göras. Men intrycket kan ibland bli att hon är liksom trött. Vi pratade om det, och så kom jag på att va fan, det kanske är så att hon helt enkelt är ordentligt trött på att va student? Och lite så var det, hon känner ett sug efter att vara färdig. Helt förståligt. Och kanske är det så att om man själv är mer Ior blir man som handledare med Tiger och tvärtom....?
Jag hoppas hon tog åt sig på rätt sätt, så att hon tar det till sig och gör nåt bra av det utan att klanka ner på sig.

Dags för kvällens aktiviteter, precis gjort en kanna kaffe, packat ner fikat i picnickorgen för att dra först till pianolektion och sen repetitioner ute i det något mindre vackra vårvädret...! Men det är varmt:-)!

Kramiz Jo

Ännu en dag

0 Läs mer >>

Goda vänner på middag i lördags gör livet väldigt skönt!!! Mycket skratt, mycket allvar, vi delade stort och smått och hade en skön, god och rolig kväll:-)! Tack!
Vänner är så otroligt viktigt, och det är skönt när man upptäcker att vänner man har på olika håll funkar så bra ihop <3!Tors Hammare var i full gång i helgen, med ko

Rep i helgen med Tors Hammare med kostymprovning och fotografering, blir väldigt effektfullt med alla dräkter. Bitvis skojigt, bitvis vackert - som det ska va!
Passar på att göra lite reklam....! Ni måste ju komma ut till Strömbergshyttan och kolla, ta medfikakorgen och kom vettja! Skiner solen är det guld att sitta där och njuta av sång, musik, fniss, gapskratt, lite kärlek och lite andra livsnödvändigheter....!

Sängen hägrar, ska först strippa av mig mina raggsockor som jag tog på mina isbitar efter repet ikväll....!

Kramiz
Johanna

Skön helg

1 Läs mer >>
...skönt med ledig lördag. Ledig dag, utan att behöva rusa iväg. Utan tid att passa. Behövs ibland. Ligga kvar länge i sängen även om pensionären vaknar, men att ändå inte behöva gå upp - det är så gott! Lång dusch, några koppar kaffe, tidning....livet är apselut helt ok emellanåt:-)!!!
Gårdagskvällen likaså. Promenad runt Trummen gör gott, vänner gör gott. Måste nog ta med kamera där någon dag, det är väldigt fint!

Det går inte fort idag alltså...typ värsta segsnöret Allan, faktiskt. Handlat har jag i alla fall gjort. Nästan tvättat klart. Ska lägga mig i badet och läsa en stund innan det är dags att ta itu med kvällens middag för och med goda vänner <3! Vad vore livet utan de? Vänner som gillar mig för att jag e jag, som inte ställer motprestationskrav, utan som finns för mig - och jag för de, vi ses och fnissar, dricker vin, pratar trams och allvar, ger stöd och uppmuntran, reflektioner utifrån eget perspektiv...det är verkligen stort, och jag är så väldigt glad och tacksam för er godingar som finns i mitt liv!!!

Måste sjunga lite också, för att få energi....

Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
bara lukten gör mig svag
men jag vågar inte väcka dig nu
Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
när du inte ser på
Och genomskinlig grå
Blir jag, utan dina andetag

Min klocka har stannat
 under dina ögonlock
fladdrar drömmarna förbi
inuti är du fjäderlätt och vit
Och utan ett ljud
Mitt hjärta i din hand
Har jag tappat bort mitt språk
Det fastnar i ditt hår

Vad vore jag utan dina andetag....

En sång som jag ogillade med det arrangemanget jag första gången hörde den, men som jag gjort till min och får energi ifrån. Det finns några såna låtar, och det är så fantastiskt skönt att sätta sig vid pianot, spela och flyta med i sången. Ge efter för känslor och sjunga ut. En bra idé det där med musik helt enkelt:-)

Just nu spelas Norah Jones, inte heller alls fel på nåt sätt:-)!

Hoppas ni får en skön lördag.
Det ska jag ha!

Kram Jo

Fantastiskt...

0 Läs mer >>
En skön kväll efter repetition igår...kom på när vi for hem efter 9 att det kanske kunde vara lämpligt för älskelsen att va kvar hos mig med tanke på dagens rep, så vi käkade kex sittande på köksgolvet, pratade, gjorde väldigt många snygga miner (jag vill lära mig att dela tungan i 3 delar ni vet, men lyckas inte....Frida kan!!!) och fnissade. En skön avslutning på dagen.

Idag tog jag mig en ledig dag...oansvarigt och skönt!
Varit med i Strömbergshyttan, och hade packat ner hela världen i ryggsäcken med tanke på det utlovade skitvädret....som aldrig kom:-)! Varit riktigt behagligt att sitta i, dricka alldeles för mycket kaffe...prata med goa Annika och andra godingar som sätter sig en stund och pratar, kollar...rätt skön avkoppling!

Och dammsugaren hade inte gjort jobbet å tmig när jag kom hem....dansade en snabb dans med den och svabben, skönt att slippa smulorna efter kexätningen mellan tårna på mina barfotafötter! Så, nu är det som det ska vara! Det är klart, började jag med strumpor så hade jag inte känt smulorna lika lätt....men nä...blä för strumpor inomhus:-)! Tårna vill veckla ut sig i det fria liksom!

Dags för kaffe med min forne granne strax. Kanske lite snack om....tja, vad vi ska bli när vi blir stora eller nåt?

God helgkväll till er.
Johanna

Köksgolv