En behöver avgränsa sig.

(null)

 Nu spricker det ut överallt, av färger och dofter. 
För en stund känns det som att det inte finns något fult eller jobbigt i världen som hotar vår existens. Tänker att just det är så viktigt, att se till att mata sig mer med det som ger kraft. Att inte insupa mer information om världsläget än hjärnan och själen klarar av. Nyheter kan läsas på många sätt men jag tror att det bästa en kan göra är att läsa mer pålitlig media med riktiga källor. Att inte vältra sig i det en läser. Kan absolut vara svårt att avgränsa men om en ska få plats med det som ger energi behöver vi nog det. 
Det är bra att hitta något en brinner för, kämpar emot eller för - men även där behöver en avgränsa sig ibland. För att hitta kraften och fylla på.

(null)

Som det här...
Så otroligt vackert just nu, och tiden som är framför oss där det kommer att slå ut lite mer för varje dag. Älskar det!

(null)

Inte är de många men några knoppar på vår magnolia är det i alla fall! Snart kommer alla tulpanerna i sina vackra färger upp, prydnadsapeln och lavendeln...
Absolut bästa årstiden, tycker jag!

(null)

Idag hade vi mina föräldrar på fika inomhus!
Också en fantastisk sak! En gång innan sedan mars 2020 har vi setts inomhus, så det var en högtidens dag idag! De är nu fullvaccinerade, jag inväntar spruta nr två om några veckor och jag hoppas att mannen min snart får sin första shot - kanske slutet av maj om allt flyter på. Lite ljus i tunneln!

(null)

Snart kommer en liten goding till mig, och ska pröva att bada bubbelpool för första gången i hennes snart tre år långa liv. Spännande!

Njut er lördag!
Kram ❤️ Johanna


Kommentera här: