0 Läs mer >>
(null)

En sådan speed idag, Jisses...!
Fick ha telefonen av hela förmiddagen för att kunna planera, ringa, boka och skicka kallelser, i en till synes aldrig sinande ström.  Jag har tvingats inse att det kommer att vara så hela pandemin, hit och dit med tvära kast för alla som jobbar inom sjukvården. Gas, broms, gas, broms...
 Vi är nog oftast rätt flexibla och kan ställa om vilket ju är tur, men det tar på krafterna. På reserverna. 

Det gäller att hitta sätt att fylla på förråden.
Ge luft åt andra tankar, och klappa medhårs.
Luften ute är så härlig sådana här dagar, lite krispig och hög. Podd i öronen, samtal till föräldrarna och lite snabba steg ger återhämtning.

(null)

Liksom digital afterwork med vännen Connie. Perfekt i en konstig värld, att ändå kunde se varann när en pratar. Avhandla dagen, skratta ihop när vi delar historier. 
Kombon rödtjut och lussebulle hos henne, och här blev det rostad macka med ost och skinka. Funkar det också när samtalet var viktigare än maten för kvällen.
(null)

Och så detta.
Som alla borde veta.
Att för heterosexuella eller för homosexuella kvinnor krävs det ingen celibattid för att få lämna blod. Det krävs tre månader efter nyaste sexuella kontakten men sedan är du ok som blodgivare. 
Men.
För homosexuella män krävs 12 månaders CELIBAT oavsett om du lever med samma man, i en fast relation sedan många år. 
Alltså det är inte ett riskbeteende med många sexuella partners som är frågan utan enbart om du är gay och man. Jag har skrivit om detta innan, och det gör mig galen. Vad ÄR detta? År 2020? Det är så smått, så diskriminerande. Så lågt.
Regnbågsblod kämpar för en förändring av detta gamla låsta reglement. Följ dem vettja, dela kunskapen för att verka för förändring.
Om ni, som jag, tycker att det bör ändras.

Go kväll❤️
/Joey


För förändring.

0 Läs mer >>
(null)

Så blev det första advent.
Även detta år. Tjugotjugo. Ett år vi för alltid kommer att minnas. Men helst vilja glömma.
Ändå vaknar vi idag till lite kyla och lätt snöfall, hög luft och blå himmel. Så skönt, liksom en viktig tröst när vi är många som helst hade stått i någon vacker lokal och sjungit in advent. 
Satte mig vid pianot och sjöng in den för mig själv. Det funkar det också men att dela med sig av sång och musik är ju ändå det en helst vill. Ge sången utrymme i andras hjärtan och sinnen. 

(null)

Ett minne fr FB dök upp, från 2015 när jag och dottern kollat på Historieätarna. Fint med ljusen vid advent, av flera anledningar.

(null)

Tog en härlig (och lerig) promenad i skogen med dessa två flickor. Gick in mina fodrade Martens som dock är rätt stela ännu, liksom otympliga bland grenar och rötter men ändå. Bra att de fick komma ut, börja formas till mina. Luften var ljuvlig, liksom pratstunden och sällskapet. Så längtigt efter mer sånt här!

(null)

Försökte se glad ut men ser mest knäpp ut. Någon ska göra det. Att le in i en kamera är ju inte så enkelt, särskilt inte när en själv håller i den.

En stunds läsning nu blir fint, efter promenad och styrkepass. 

Glad, fin och fridfull advent önskar jag er🌟

Kram Johanna❤️

Även detta år.

0 Läs mer >>
(null)

Äntligen har vi firat lillbonusens sjuttonåriga födelsedag. Utomhus med grillad korv och tårta, vilket funkar alldeles utmärkt att par timmar med rätt kläder och infravärme.
Sådan tur med vädret denna dag. Som gjort för utomhusaktiviteter!

(null)

Systrarna Felicia (lillbonus) och Fanny.

(null)

Gick runt sjön på förmiddagen. Så otroligt skönt väder, klart och krispigt. Så skönt att kunna gå igen! Värker som vanligt i höften, men hoppas att cortisonet om några dagar ska ta den vanliga molvärken. Som gnagvärk, så där lagom irriterande ni vet. Cortison kan göra susen och hålla gnaget borta i flera månader. 
Men gå får en annars göra ändå ju. 
Sluta röra på sig skulle göra både det och mina lungor ännu värre. En får tjura helt enkelt, inte ge upp utan driva på. Det har jag blivit ganska bra på med åren.
Tur att en kan få lokal cortison både i leder och lungor, för själens skull. När jag tar det i tablettform blir jag oerhört stissig och det är sjukt otäckt. Som att ha tusen myror innanför huden och ett driv som gör att du kan behöva ut och gå tre gånger per dygn för att inte krypa ur skinnet. Hu...!

(null)

Skulle sjungit i kyrkan imorgon, som en i en kvartett som skulle skapat första advent. Men icke. Suttit vid pianot en stund och sjungit adventssånger för mig själv nu. Bättre än inget ju, men hade verkligen sett fram emot kvartettsång. En annan gång. En annan advent. 

Om ni vill ha skön julmusik rekommenderar jag Tommys Jul, en otroligt finstämd, snygg och vemodig skiva av Körberg. Min Jullista på Spotify kan ni få följa också, en högst blandad skön kompott av bra sångerskor och sångare som ger kraft i dessa dagar.

Kramar och fin kväll till er!
❤️
Johanna 

Födelsedagsfirande oc...

0 Läs mer >>
(null)

Uppladdning behövs när en sitter hemma och jobbar. Det är det mysiga med hemkontor, att en kan hämta lite gott att sippa och tugga på. Saftglögg och kaffe, och mammas fantastiska peppisar. De som vi brukar baka ihop men i år pausades den gemenskapen vid bakbordet. Jag fick istället ett stort gäng levererade till dörren...sådan service! Jag hade dock väldigt gärna sett att vi hade gjort det som vanligt. Ihop, med sopplunch och kaffedrickande.

(null)

Ytterligare en konstig grej detta år, eller kanske förra. Jag har av okänd anledning sparat förra årets figurpepparkakor, som vi ju också brukar göra varje år. Eller rättare, mamma bakar dem och jag "krystyrerar". Men i fjol lade jag alltså ned dem alla i källaren.
Så passande ändå, eftersom själva kristyren liksom måste tillverkas i gemenskapen. 
Älskar de där figurerna, det är bästa julpyntet. 
Så enkelt men mysigt.

(null)

Har kunnat gå en ganska bra promenad idag, för första gången sedan cortisoninjektionen i tisdags. Så himla skönt och välgörande då det känns som att själen blir nipprig av stillasittande. 
Nu ska det åter bli ordning, och förhoppningsvis kommer gnagsmärtorna i höften lägga sig om någon vecka så blir det ännu bättre.

Fredag kväll och på spåret.
Ett glad rödtjut, och pizza från bästa pizzerian i vårt kvarter. Gott så.

Kram ❤️ Joey

Nipprig i själen.

0 Läs mer >>
(null)

Många ryck hit och dit med avbokningar, bokningar, samtal och planering fram och tillbaka. Lite möten och avstämning, då kollegan och jag jobbar på distans varannan dag och således aldrig är på plats samtidigt. Funkar ändå, men saknar det sociala. Det direkta. 
Fått mycket gjort, och det känns bra ändå.
Flera patienter blev nöjda och glada för att få en tid, trots allt, så hoppas att det nu kan hålla!

(null)

Höften fortsatt stel och öm, känns inte bra med längre promenad idag heller. Gjorde mig en lyxkaffe och tände ljusen. För att det är mysigt, liksom lugnande. En stunds läsning är tanken, och kanske serien Queens Gambit (se den!). Avslutade fjärde säsongen av The Crown igår, den serien vi kollat på ihop mannen och jag. Den är också riktigt välgjord.

(null)

Funderar på att åka till dottern nästa helg. I egen bil. Längtar och saknar och känner att ja, va fasen! Jag kan ju inte låta bli att träffa henne på månader även om vi bor i olika städer och situationen är knas. Går sönder då. Sex veckor sen vi sågs snart, det är för länge...!
Kanske en tur och retur över dagen, för att lalla runt och snacka. Käka något. Och ja, kramas. Det är den enda förutom min man, dotterns sambo och lillbonus som jag kramat sedan pandemins start. Sjukt egentligen, men ja, jag är och vill vara försiktig. 

Vill inte ha den skiten i min kropp, och inte i någon av min familjs eller vänners kroppar heller...! Håller vi ut så kommer det en ny tid.
Det kommer att bli bra.

Men längtet efter min älskelse...där går gränsen ändå. Någon måtta får det väl vara.

❤️
Kramar Johanna

Nån måtta.

0 Läs mer >>
(null)

Kaffe och lussebullar funkar även nu i utefikatider när yngste bonussonen kommer förbi. En fin stund där under taket, med lite uppdatering och funderingar. 

(null)

Känner mig bättre i höften än igår. 
Natten påminde mig om när jag var högtjock med min älskade unge. För att då kunna vända mig i sängen fick jag ha en kudde mellan knäna. Då på grund av foglossning, nu för att jag fått cortison för artroshöft. Inte riktigt lika mycket att se fram emot...istället för en bebis, en ny höftkula vad det lider...nåja! Hoppas injektionen hjälper så småningom så är det värt det.

(null)

(null)

Rastlös i knoppen av att inte få eller kunna motionera. Hoppas på att jag kan ta en promenad imorgon om så bara en liten en.
Behöver det, för själen och lungsen.

Längtar efter ett genombrott nu, att viruset självmant skulle ge upp eller att vaccin kommer snabbare än kvickt. Och att de flesta ändå är villiga att ta det, för att utrota denna eländiga historia. För att få en normalisering av det mesta, det vi saknar. 
Jag är otroligt tacksam för mina varma termobyxor, HH-kappa och fodrade martens, och för vår trädgård men jag skulle vilja ha ett annat val. 

Allt går dock.
En dag i taget. 

❤️
Kramar Johanna

En dag i taget.

0 Läs mer >>
(null)

Ser ju lite galet ut med stort grönt granris kanske. Brukar ha små lampor där men hittade inte det i år, så som i det mesta nu blev det liksom all in. Varför inte? 
Nu lyser det i vilket fall, även här. I novembermörkret.

(null)
Har ni provat glubbel? Mousserande och glögg i kombo? Ska testa det tänker jag, låter ju spännande ändå. Festligt liksom!

(null)

Började läsa ny bok i eftermiddag. Var tvungen att vila efter cortisoninjektion i höften. Spänner och är oskönt.
Men boken verkar stark, på bara de sidorna jag läst. 

❤️

Verkar stark.

0 Läs mer >>
(null)

När det är dags att tassa ut i köket tidig morgon är det ändå fint just nu. Så mycket lättare att sätta på kaffet och vakna långsamt, när stjärnor och ljusstakar lyser upp hemmet. 
Som det behövs nu, årets mörkaste månad - på fler än ett sätt. 

Det är lätt att falla ner i gropar lite då och då just nu, när en tänker på läget om covid, om alla som drabbas direkt eller indirekt. Tänker närmast på min familj och hur en ska göra vid jul. Annorlunda blir det ju, oavsett, och förmodligen blir det en jullunch i trädgården istället för inomhus. Att öppna hemmet för den som inte har någonstans att vara känns ju inte så aktuellt just i år. Annorlunda behöver inte vara dåligt men det är ju tråkigt att inte kunna vara IHOP.

När min lilla mamma blir ledsen av att tänka på en bortgången släkting, då blir jag ledsen av att inte kunna krama om. Hålla om. 
En promenad tillsammans och en förstående nick och några ord...men att hålla om....saknar det. Och är arg för att det inte går! Jävla fucking virushelvete!!
Må du försvinna under skosulorna snart, så att vi kan kramas igen. Umgås, laga mat ihop och ha långa samtal....
Jag begär inte så mycket mer.

(null)

Fick sånger till tröst och pepp av fina vännen Connie...så mäktig, vacker och liksom magisk platta. Som en svepande, omhuldande rörelse av mjukhet. Storhet. Tack❤️

(null)

Minnen poppar upp på Facebook, av min älskade lilla unge och min mamma. Pepparkaksbak då, för en sisådär elva år sen. Fint. 

(null)

Hemjobbat idag, en full rulle-dag med snabba ryck. Såklart. Det är verkligen en sådan vardag nu. Snabba-ryck-vardag, i alla fall på jobbet. 
Det är tur att det är lite lugnare utanför jobbet.

❤️

Ta hand om er.

/Joey

Begär inte så mycket ...

0 Läs mer >>
(null)

Energifylld efter god sömn!
Tränade i vardagsrummet, till Lundell och Eldkvarn för att orka pumpa på. Växlade sedan till julmusik och drog igång lite kola- och knäckkok. När jag ändå höll på gjorde jag ett gäng grova kringlor (som en ju ska ha smör och helst ost på...!). 
Så rogivande och mysigt att fixa, sjunga till musiken. Låta tankarna vara just där och då. Tänkte på farmor, hur hon alltid nynnade när hon pysslade. Hon var nog här idag, nynnade med mig och skrattade sitt härliga, varma skratt.

Bar ner lite nybakat till äldste bonussonen, som var i garaget för däckbyte med mannen min. Mysigt att snacka en stund, se honom. Hälsade på mor och far också, gav de lite nybakat. Stod i deras ekande trapphus och snackade en stund. Också fint!

(null)

Planterat sticklingar på två olika palettblad...de är ju så fina! 

(null)

Den lilla syns knappt men tror på den.
En kul sort, liksom lite skrynklig.

(null)

Otroligt skönt med en lördag full av lust och energi. Stänger av negativa nyheter och njutet nu. 

Till middag ikväll blir det Take away från Kafé de luxe @kafedeluxe . Tänkte nyttja min femtioårspresent från barn- och bonusfamilj, och kanske lyxa till det lite. Fick presentkort dit, så jäkla bra och uppskattat. Nu får det bli avhämtning då jag inte är sugen på sittning på krogen. Bra grej ändå!

Ha en fin kväll.
Glöm inte tända ljus och njuta en smula❤️

Kram Johanna

Fix och tända ljus.

0 Läs mer >>
(null)

Gick tidigt. Kände att orken, kraften inte fanns. Alla ryck, start och stopp tär. Gör mig galet trött. Nedslående information och backade operationer för alla stackars patienter. De ska ha en eloge för att de är som de är! Så snälla och goa trots skitbesked. 
Kan koppla upp mig hemma vid panik, när jag smiter iväg så här...men det var så skönt att komma ut! Till detta soliga, ljuvliga väder. Kändes som att själen fick len bomull över sig, som en öm smekning.

(null)

Vi ser det för sällan, det här vädret.
Önskar så att moder jord ska ha hämtat sig ett smul på dessa långa månader, att kylan och vintern ska komma dit den hör hemma. 
Snön, knarret under skorna, den höga luften som ger sån energi.

(null)

Nu är stjärnan uppe också, i vårt vardagsrum. Den lyser vackert om kvällen med guldinsidan.

(null)

Långpromenaden gav hunger, och lust att gynna lokala ställen. Godaste avocado-mackan på levainbröd från OAS....så fräscht!
Köpte med mig sushi från Miso till kvällen, då mannen och grannen har ett par polare på besök med grillat vildsvin i trädgården. Håller mig hellre till sushi!

(null)

Har dansat i köket under jäsningen. Sjungit vid pianot. Lyssnat på Tommys Jul, Sjöholm och nu Joel Alme. Musik är sannerligen som bomull för en trött själ, liksom dans och faktiskt bakning med riktig deg. Nu är de på gång, lussebullsen....glöggen intas i väntan på första smakprovet. 

(null)

Sov en stund här i fåtöljen i eftermiddags. Så välbehövligt.

Nu känns det ganska bra igen.
Musik, dans, motion och bakning.
Jo men bra medicin ändå!

Kram och fin fredag till er❤️
Joey

Bra medicin ändå.

0 Läs mer >>
(null)

Att hitta guldkornen, vardagsglittret  är alltid en styrka tänker jag. Att försöka göra det nu i dessa tider blir en större utmaning men kanske ändå viktigare. För att orka ännu lite till, hitta tempot, kraften, lusten för ännu en dag. 

(null)

Som att gå all in med belysning till exempel. En kan tycka vad en vill om krims krams och glitter men glad blir en ändå! Älskar att det pyntats av hjärtats lust på vår bakgård, särskilt i år. Älskar alltid lampor men nu känns de som ett livselixir nästan.  Här ska vi tillbringa mycket tid med kollektivet, med vänner och familj är tanken.

(null)

Hämtade nya stolen till hemmakontoret också. Behöver ju få till en bättre ställning och hållning, så det kändes riktigt bra.

(null)

Var hos vännerna på Smokepit1 och köpte lunch, riktigt gott som alltid. 

(null)

Tog en promenad efter jobbdag, och efter att ha pratat med min bästaste dotter och hennes sambo gick jag och köpte glögg. Det ska njutas glögg efter maten ikväll minsann...och kanske en pepparkaka. Så gott ju, och så smakar det som ett gott barndomsminne. Saftglögg efter pulkaåkning, eller vid julskyltningen. 

(null)

Nu tar jag kvällspaus från nyhetsuppdateringar av tråkiga mått. 
Måste fylla på mig i någon ände. 
Leva det liv jag har, för att orka vidare.
Tror vi är många som hoppas på en ändring, en nedåtgående trend bland smittade människor så att vi kan hysa hopp om mänskliga möten. Hoppet behöver vi, det driver oss vidare. Framåt. Och det kommer att bli bättre...!

Ta hand om er.
Var rädda om er, och försök hitta åtminstone ett guldkorn per dag!

Kram ❤️ Johanna

Ett guldkorn per dag.

0 Läs mer >>
(null)

Pressbyråkorv och mos som inte är så dumt ändå. Lite barndomsminnen över att köpa i Majkens korvkiosk på stan. Det var onekligen mysigare än att sitta själv här och käka. Saknar OSS som ska vara här ihop.
Saknar det vanliga springet, störningarna. Saknar en lite mer långsiktig planering.

(null)

Har en gedigen hög på bordet med strukna operationer, där det för varje operation finns en patient. En människa, med smärtor. Några har lyckats få en ny tid, en del är inplanerade men inte bokade eller kallade ännu. Har skapat en ordning i det kaoset för att lättare få klarhet när det går att boka lite då och då.

(null)

Gick hem i tid. Inväntade besked som aldrig kom, så lika bra att ladda till imorgon.
Hämtade min beställda skrivbordsstol, som mannen lovat montera, och tränade ett pass till Eldkvarns musik. Gick som en dans!

(null)

Dags att fixa halloumipastasås snart.
Landa i kvällen, bland uppsatta adventsstakar och stjärnor. Fint det!

Kram ❤️ Johanna 

Saknar oss.

0 Läs mer >>
(null)

Det fick bli advent här nu.
Vill ha och behöver LJUS i mörkret. Mysbelysning som liksom hälsar välkommen när en går runt i huset. 

(null)

Det knoppas på orkidéerna igen, lagom till helgen slår nog den ena ut. Älskar vita sådana. 

(null)

(null)

Köpt hem jäst och kesella, får nog bli lussebullsbak på fredag eftermiddag. Längtar efter att sätta händerna i degen, men kommer att sakna min älskade unge som är så galet noggrann när hon bakar. Bullarna blir verkligen snurriga och fina när hon är i farten, medan mina mer blir utflutna. Inte så snygga, helt enkelt. Saknar henne just nu otroligt mycket. Just nu känns inte en spontanresa på något håll särskilt lämpligt, men åh...vad jag vill kramas! Vara nära. Ha kökshäng och småprat. Matplansfantasier och sällskap i köket som blir lite som att måla en bild...kanske lite si, lite mer så, mmmm...doften! Ännu en gnutta till av det...!

(null)

Jobbat hemma idag, och det har känts riktigt bra. Ställt in mig på att det är så det ska vara, och får onekligen mycket gjort då de vanliga "störningarna" inte finns. Använder stereon mycket, spelar gamla CD-skivor och LP, måste ha musik i bakgrunden för att få flyt i arbetet.
Beställt en stol så att jag kan sitta bättre vid det gamla skrivbordet, en ryggvänlig som påminner om min jobbstol. Inget ryggstöd, utan mer som en sadel så att ställningen på kroppen blir bättre. Idag har jag haft en tjock Lundell notbok under häcken för att sitta bättre. Alla sätt är bra!

(null)

Det här tog jag tio i sju i morse när jag skulle sätta mig med andrakaffet vid datorn.
Känner mig piggare nu efter jobb, promenad och ljusstaksfix.

God kväll!

Kram Johanna❤️

Kanske lite si, en gn...

0 Läs mer >>
(null)

Allt är inte inställt även om det just nu känns så. Det känns i stort lika grått som vädret och allt som varit normalt blir nu konstigt. 
Mer viktigt än någonsin blir att försöka skapa ljus, det som ger lite glädje och energi.
Adventsljusstakar och balkongbelysning. Lussebullsbak och godistillverkning...för att kunna ha fikabröd för utomhusfika. 
Det känns som att uttrycket "det är som det är" , är något vi alla använder just nu. Vi strävar på, så gott det går trots allt.
Vad annars göra?
Det är ju som det är.

Vi har ingen makt över det satans viruset, så är det. I det fallet är det som det är. Men vi kan hjälpas åt för att försöka göra situationen bättre. Vi kan ändå grilla en korv, ta en kaffe ute, en promenad tillsammans. Ringa, sms:a varandra, skicka ett vanligt kort. 
Försöka det vi kan för att hjälpa varandra att orka. 

Tills det vänder. 
För det gör det.

Var rädda om er❤️

Kram Johanna


Det är som det är.

0 Läs mer >>
(null)

Ännu en skön sovmorgon.
På Nåt märkligt sätt har jag senaste tiden sovit väldigt bra, mestadels av nätterna har jag mellan 80-100 % sömnkvalitet vilket är ovanligt. Ovanligt skönt också. 
Precis som om intrycken, flödet av information om covid, nya restriktioner och uppmaningar som gör mig så trött ger hjärnan och kroppen extra sömn på natten. Välkommet är det oavsett orsak. 

Dagliga promenaden var väldigt svettig. Varmare än jag trodde, men så skönt! Blev ett styrkepass efter det medan jag lyssnade klart på Fannys Förebilder, en bra och intressant intervjupodd som lyfter jämställdhetsfrågor och människors arbete för det på olika sätt. Lyssnade också på Bodyrights, en podd av RFSU. Också väldigt intressant! 

(null)

Enstaka träd vägrar liksom släppa sina löv, och lyser fortfarande upp i gråvädret. Tack Moder Jord! 

(null)

Har tvättat och strukit, och ska nu läsa ut min bok. Kanske sätter jag mig och skriver lite.
Tar en kaffe till.
Och så går jag in mina ludd-Martens som ska värma mina fötter resten av året och vintern.

(null)

Var rädda om er❤️

Kram Johanna

Välkommet är det.

0 Läs mer >>
(null)

Bestämde mig för att jag skulle hålla mig borta från all uppdatering om virus och pandemi idag. Skulle bara läsa nyheterna på morgonen, sen noll. För att orka. För att få in annat i huvudet, i systemet för att inte förgiftas av oro och hemska nyheter.
Måste samla på goda saker, positiv energi, sång, musik, kärlek för att fortsätta gå. För att hålla hoppet uppe om en annan tid. 

Gick en långpromenad efter långfrukost och en sångstund. Köpte en vacker ros till älskad farmor, som idag skulle fyllt 107 år. Är så tacksam att jag fick ha henne i mitt liv så länge som jag fick ändå, i trettiotre år. Hon blev nästan nittio, och hon var verkligen en fantastisk människa, en fin förebild. 

(null)

Mamma och pappa hade också prytt graven med rosor dagen till ära! 

(null)

Bilden är från min brors bröllop och farmor Maja höll tal. Hon var nog lika glad som min brorsa denna dag! Tack älskade farmor för all den kärlek du visade mig, oss. Bättre än du har aldrig funnits. 

(null)

Har införskaffat mig fodrade martens idag. Tänker att om vi ska tillbringa många dagar utomhus med våra vänner och familj även framgent så ska jag inte frysa! Så nu kan jag hålla mig riktigt varm från topp till tå, så att vi kan ha fler galna upptåg på vår bakgård! 

(null)

Suttit och sjungit i eftermiddag också, säkert i två timmar nu. Det är bästa energikicken, bästa flödet av känslor kommer där vid pianot. 
Är glad för att jag är en av fyra som ska sjunga in advent i kyrkan...känns stort för att det är första officiella framträdandet på två år (sen jag var sjuk) och för att det är nu i dessa märkliga tider. Det kommer kännas högtidligt och väldigt roligt, lite läskigt men fint. Måste bara lita på min röst, min förmåga igen. Jag är inte rädd, jag kan sjunga....!

Blir lite läsning en stund innan matfix. Besviken när jag såg att fotbollen skjuter undan Så mycket bättre...hu sicken hädelse, om ni frågar mig. Kanske det får bli en film då. Något förslag, någon?

Kramar ❤️ Johanna

Jag är inte rädd, jag...