0 Läs mer >>
(null)

Foto: Anders Bergön.

Jäklar vilken fotograf han är! Är så nöjd med bilderna, med ljuset. Livet som syns igenom dem. Minnena det väcker. Känslorna av en alldeles magisk dag.

(null)

Fint att ha bilder på närmsta familjen, i olika konstellationer. Här Frida-Hedvig och sambon Oscar,  Kamilla med maken Dennis och sen Dante med livskamratenBirgitte.
 
(null)

Dante & Birgitte. 

(null)

Oscar & Frida-Hedvig.

(null)

Dennis & Kamilla.

(null)

Mina fina föräldrar Maria & Boje.

(null)

Felicia & Patrik.

(null)

Fanny & Patrik.

(null)

Fanny & Fanny.

(null)

Dante, mamma AK och Dennis.

Sov åtta timmar utan uppehåll i natt, så väldigt skönt och förmodligen jätteviktigt för att återhämtningen.
Var och gick i bokhultet och tränade ett litet pass, och har sedan packat, suttit på balkongen och läst, kört en sväng med nya, fantastiska bilen med Frida. Det är en riktigt pigg liten gul sol, med snygga detaljer och lycklig färg. En sådan lyx!
Har också cyklat en sväng, tittat på fler bilder. Tagit in dagen ännu mer. Min och min makes dag! Hur fint låter inte det!

(null)

Imorgon förmiddag åker vi på bröllopsresa, maken och jag. Känns overkligt även om vi planerat det länge. Nu ska det ske, och det blir en lite längre resa än själva bröllopsdagen var.
De där timmarna den 27 maj flög verkligen fram. Ett helt makalöst dygn!

Ni kommer att få hänga med på vår resa, och höra vad som händer. Själv har jag aldrig varit borta så länge som vi nu ska, så bara det blir spännande! Jag älskar hemma, men jag gillar också att resa och se mig om. Få nya intryck, en annan vila och andra perspektiv. 

Hemma kommer kollektiv och familj att passa hus och blommor tills vi landar på svensk mark igen. Tyvärr har min brudbukett vissnat nu. Men oj vad fin den var! Den var som klippt och skuren för mig! Tack @pmflora för ett fantastiskt jobb!

Kram ❤️ Johanna 

Som klippt och skuren...

0 Läs mer >>
(null)
Foto: Anders Bergön

(null)
Foto: Anders Bergön

Tänk att ha en fotograf med sig nästan hela dagen, som fotar såväl porträtt som "där-det-händer-bilder". Någon som ser vad som blir bra, snyggt eller kul. Som liksom bara har det där, ni vet! Underbart att få lite bilder till sig nu, några i taget. Det gör att dagen kan upplevas om igen, och det är sannerligen en sådan lyx. Vill vara i bubblan, i känslan. Det var verkligen en ynnest att få uppleva.

(null)

Idag har det varit en skön dag.
Lite slapp men tidig morgon, långfrukost och sedan en stund på balkongen. Satt där för att tacka alla för presenterna. Öppnade allt igår, skrev upp vilka som gett vad och njöt av alla påhittigheter. Så mycket goda och trevliga presenter, så många bra idéer och vackert inslagna saker.

(null)

Tvättat nya bilen, och gjort lite ärenden för att ikväll njuta av Peters paella med gott vin därtill. Sjukt lyxigt och så mysigt att få en kväll med kollektivet i stilla sommarkväll. 

(null)

Kocken instruerar Frida-Hedvig om hur göra läckerheterna så att hon sedan ska kunna göra detta och liksom bjuda igen. Otroligt snygg och god mat!

(null)

Känns så fint att mannen min är min make nu. Ändrar ju inget med relationen men det känns liksom fint, lite stort sådär. Och väldigt vuxet. En kanske kan få känna sig lite vuxen?

(null)

Att ha två präster som vi både känner var en riktig hit. En bra kombo, skön stämning med högtidlighet men också massa humor. Så rätt för oss!

(null)

Fick fina bilder från bonussönernas mamma, som samlat ihop barnen för fotografering. Underbart att få ta del av!

 Nu ska denna människa gå och lägga sig. Otroligt trött. Hoppas på god sömn inatt, det har inte varit så bra bevänt med det senaste dagarna. 
Trött men glad.

Imorgon blir det packning på schemat!

Kram ❤️ Joey

Som har det där.

0 Läs mer >>
(null)

Det har varit som att vara i en tvättmaskin idag, som en känslostorm med högt och lågt, gråt och skratt.

Efter att igår ha putsat min lilla röda bil, in- och utvändigt så var det idag dags att åka med henne till bilaffären där inbytet skulle ske. Grät i mitt farväl, över en fantastiskt bra och trogen bil, över många minnen jag har med den med allt från flyttar av dottern i Stockholm, till sköna mysutflykter på allsköns ställen till vanliga små ärenden. En otrolig bil som nu är tio år, varav sju år i mina ägor.
Idag växlade vi bil på riktigt då, invigt min gula sol med körning från Karlskrona, och så till och från landet-landet där vi installerat våra engelska vänner. Och min gula sol är magisk! Kvick, stadig och superfräck verkligen. Är redan kär, och har välkomnat den ordentligt!

(null)

Vi har varit iväg många timmar denna dag, men ikväll blev det dags för presentöppning. Helt otroligt vilka presenter vi fått!!!! Är helt tagen, och väldigt imponerad av all påhittighet. Så mycket trevligt, fint, roligt och vackert vi fått. Återigen, så mycket kärlek. 
Säger tack från hjärtat så här just nu, ingen nämnd, ingen glömd, men verkligen suuuupertack!!!

(null)

Fick lite fina bilder, tagna av vår käre granne som var med oss på förmiddagen. Fint med några från vår trädgård. Vilken stilig man jag har, i blå smoking….! Så jäkla schnygg!

(null)

Fyra ljuvliga bönor, nuvarande och före detta kollegor i sommarens vackra färger. Malin, Lotta, Suz och Frida. 

(null)

Snyggaste grannarna, Peter och Åsa.  Så jäkla fina i bröllopskläder!!

(null)

Vännen Helena, vacker som en dag!
Det var så rörande när vi kom ut från kyrkan, att alla var så otroligt vackra i härliga färger, glada och kärleksfulla….så många wow för denna dag! Så mycket att ta in!

(null)

Bonussöner med respektive och mamma AK framförde en fantastisk sång, som värmde hjärtat ordentligt. Bonusdöttrar höll tårdrypande tal, precis som svågern. Många roliga, klipska, och superbra tal verkligen. Vilken kreativitet, vilket jobb alla lagt ner! 

(null)

Peter och Marika, fina vänner från Nyköping. 
Så underbart med alla som ville komma!!

(null)

Connie, Patrik (älskar detta leende och skratt!) och Mark. 
(null)

När dansen var igång ville somliga hålla till på högre höjder. 
All detta bjussande, galenskap och glädje….! Det är så härligt, att alla släpper allt och ger järnet. 

(null)

Norska kusinfruarna Jeanette och Ann i vackra nationaldräkter. Väldigt fina!

(null)

AK lyckades fånga dessa godingar  på bild! Inte enkelt kan jag säga. Så fin bild!! Oscar och Frida.
(null)

Är så nöjd med hur vi såg ut, med kläder, blombukett och makeup för min del. Älskar klänningen och hängde den i sin påse med förhoppningen att någon av tjejerna skulle vilja gifta sig i den.  Vem vet.

Jag är faktiskt gift!
Så vuxet det låter. Men också väldigt härligt!

Kram Joey ❤️

Som att vara i en tvä...

0 Läs mer >>

(null)

Är så varm, så tacksam och fylld av kärlek så att det nästan är svårt att ta in.
Så mycket kärlek ifrån alla, som bjöd på sig, hjälpte till, höll tal, sjöng eller höll ordning och som gav järnet oavsett.
Vigseln blev den bästa jag kunde tänka mig. Allt från att solrosorna verkligen gjorde sig i vår vackra Domkyrka och lyste upp lite extra, till att prästerna utgjorde en fantastiskt bra kombo. Det blev högtidligt och vackert, varmt och humoristiskt - allt som i en underbar dröm.

Kändes fint att gå in i kyrkan med min älskade pappa. Så rätt att tillsammans gå in till Idenstams Birkalåten, en pampigt snygg historia. Möttes där av min då blivande make, så när som på en kvart eller så, 
En vigsel full av musik, där min älskade unge och brorsan min framförde mina och våra favoriter i sammanhanget. För kärlekens skull, The day that just begun och What a wonderful world. En av prästerna framförde en sång till piano och sommarpsalmer sjöngs av alla. 
 
(null)

(null)

(null)

(null)

Varm av ljuvlig sång, av vigselakten och av skratt som vigseltalet framkallade, gick vi ut till en fantastiskt fin nyskapad musik av Anders Rydholm. Som en pampig musikal som övergick i bästa familjefestlåten I gotta feeling. En sådan härlig grej! En sådan upptakt till fortsatta festligheter!

(null)

Att komma ut från kyrkan och se alla gäster var nästan överväldigande. Så vackert klädda, i ljuvaste sommarfärgerna strålade de i kapp med solen och dagen. Vilket mottagande!

(null)

Älskade maken min.
Höll ett litet tal till honom om att han förbehållslöst delar med sig av livets goda, och är min stadiga klippa. Han är min människa verkligen, som jag kan vara hela jag med och som gör livet lätt.

(null)

Efter tack och kram utanför kyrkan skulle vi åka öppen Corvette, allt enligt plan.
När vi rundar hörnet tänker jag "och var f-n är den blå bilen? Har chauffören parkerat fel?" Blir manad att gå lite längre fram och ser då vad det står på den gula drömbilen…"morgongåva" och med de Mr&Mrs-märkena vi skulle ha på den blå…
Alltså, va??? Min drömbil och drömfärg, sedan den släpptes på marknaden. Alltför svår att hitta enligt mannen, faktiskt omöjligt. Kanske till hösten annars eller annan färg. Vilken lögnare en är gift med! Och vilken sjukt generös man!! Golvad och otroligt lycklig för denna gula sol!!! Jisses!! Fick köra den från kyrkan och fick då storyn om allt ljug:-)
Väldigt nöjd med detta, anlände vi till stadshotellet och alla vänner. 

En sådan dag, en sådan kväll, en sådan natt!!  Så mycket kärlek, så mycket dans, skratt och tårar!
Halv fyra slocknade jag och kvart i sju i morse vaknade jag. Full rulle idag med hämtning av blommor, överblivna tårtor, ljudanläggning. Kaffe med vänner. Städning av bil som ska lämnas, hämtning av mat och fix med alla bilder.
Nu är jag trött.
Trött och oändligt tacksam.

Och vet ni?
Jag är nu gift med världens bästa Dahlberg!

Kram ❤️ Johanna 

Som en underbar dröm!

1 Läs mer >>
(null)

Vilken märklig dag, så här dan före dan liksom.
Ena sekunden en kaffe, en promenad till coopbutiken, ett samtal med brorsan eller dottern i solen. Nästa sekund fullt fokus på att hämta blommor, packa bil, bära.
Hunnit ta mig en stund vid pianot, skönt att landa i sång och musik en stund, både själv och med brorsan.

(null)

Fick otrolig hjälp vid festvåningen, av vänner och barn, med ljudanläggning, piff, blommor, placeringskort. Vännen Frida är verkligen en fena på blommor, och har med sin omsorg smyckat så fint. Blir verkligen fantastiskt att bara vila ögonen på!

Buketterna som PM Flora gjort är magiska!
Är väldigt glad att jag valde dessa vackra, coola, ståtliga blommor. Det lyser upp och passar stadshotellet fantastiskt bra!

(null)

På bordet hemma stod en fin rosenbuske, och väntade på oss. Så fint!

Vi har hållit igång fram till nu, träffat en del av gästerna på bakfickan till hotellet för att käka och snacka lite. Skönt och avslappnat, och en bra avslutning och även uppladdning för morgondagen.

Ska läsa lite.
Försöka infinna mig i lugnet, och icke-planeringsstadiet. Nu kan vi liksom inte göra mer åt det hela, nu inväntar vi en härlig dag skapad av alla vänner och familj, med hjälp av våra högst kompetenta, underbara toastmadame- och toastmasters!
Oj vad bra det kommer att bli!
Är pirrig och förväntansfull, och så oerhört tacksam för alla vi omger oss av, blivande maken och jag.
Och ja, jag är också oerhört tacksam över just honom- min blivande make. Min människa.

Kram ❤️ Johanna 

En märklig dag.

0 Läs mer >>
(null)

Det känns helt rätt med semester före denna helg. För att både hinna med det som ska fixas sista dagarna men också för att ta det lite lugnt. Sova ut. Ta en lugn frulle. 

Efter frukosten landade jag på Lelac för få manikyr på mina befintliga naglar. Skönt och lyxigt. Kanske inte så stor skillnad mot i vanliga fall men ändå gott att unna sig.

(null)

Ett väldigt vilsamt ställe. 
Dova färger, dämpad instrumental musik, låga röster. 
Har nu varit lugn ett tag för att låta lacket sätta sig. Ska bära ner det som ska till festvåningen, till bilen. Trycksaker, staffli och annat smått och gott.
Imorgon är det hämtning av blommor, piff av lokal och övning i kyrkan.

Brorsan är på väg ner, så framåt kvällen blir det käk och prat. Kanske en film. 

(null)

Köpte skönheter på torget igår. Älskar snittblommor! 
Det gör så mycket, för det där lilla extra.

(null)

Fläktar skönt. 
Kanske får det bli en liten promenad, så att själen får sitt. Hjärnan stillar sig bättre då, och lungsen gillar rörelse. De håller sig ändå hyfsat!

Kram ❤️ Johanna 

Dova färger och dämpa...

1 Läs mer >>
(null)

Vaknade kvart över sex. Utvilad. Nöjd. 
Semester. 
Gick upp och gjorde kaffe. Tog koppen och tidningen som mannen förberett till mig, och gick till sängen igen. Det är kärlek, att göra iordning inför någons morgon….!

(null)

Så skönt att käka frulle i lugn och ro.
Andas in morgonen liksom.
Känna in i kroppen att jag är ledig. Som en overklighetskänsla onekligen. 

Steg upp, duschade och fixade. 
Dammsög, tömde återvinningen, och gick till stan. Stämde av med blomsterbutiken, tog en promenad bort till mamma och pappa där jag fick en kaffe.

(null)

Bytte om och gick till gymmet då jag behövde avreagera lite rastlöshet. 
Blev en timmas vila i solen med bok, och macka efter det. 

(null)

Otroligt skön dag. 
Samlar ihop mig, fixar grejer som ska med till festvåningen och till kyrkan, packar lite och går igenom. 
Ska strax gå och möta min älskade unge vid stationen. Hon behöver också landa lite och ladda inför lördagen, inte komma i sista sekund. Imorgon kommer brorsan.
Det bästa jag vet ju, att samla ihop.
På lördag blir huset lite sådär härligt rörigt med familj och vänner som hjälper till på olika sätt. Och sen kör vi! 

(null)

Kramar ❤️ Johanna 

Sen kör vi!

0 Läs mer >>
(null)

Sista jobbdagen innan semestern. 
Ingen riktig semesterkänsla när en går så tidigt men den infinner sig nog. Har just nu en hel del fokus, av förklarliga skäl. Ser fram emot ledighet, mot både äventyr och vila.

Imorgon tar jag sovmorgon. Känslan är ju så skön, att veta att en kan gå upp och hämta en kaffe och läsa Smp i sängen. Det räcker långt även om en inte sover så länge. 

(null)

Tog en promenad efter jobbet, gick bara hem och bytte om och så ut. Tänkte träna men det får bli imorgon. Behövde ut. I dofterna, skönheten.

(null)

Imorgon blir det ett besök i blomsteraffären för att stämma av inför lördag. En promenad på förmiddagen för lite ärenden således.
Ska packa övernattningsväska och strukturera upp vilka saker som ska packas in i bilen på fredag, till festvåningen. Det blir lite olika högar för vad som ska med till kyrkan på fredag för övning, vad som ska till lokalen och vad jag ska ha för extraväska med överlevnadssaker för bröllopsdagen (compeed, näsdukar, inhalationer m.m.).

(null)

Nu ska jag kolla in vad som finns i frysen för att laga middag. 
Kanske firar jag med något litet gott att dricka också. En liten semestersipp!

Kram ❤️ Joey

Det räcker långt.

0 Läs mer >>
(null)

Räknar ner till semester och till bröllop, och till bröllopsresa. Mycket som händer nu, helt enkelt, och det är skönt att jobba imorgon också - sedan ledigt. Blir en specialare detta år, för att takta ner, ladda upp och kunna göra det vi vill några veckor framöver. 
En ynnest verkligen.

(null)

Efter nästan fyra veckor superlungs (med mina mått mätt) så började det killa i bröstkorgen i natt. Kändes nästan overkligt men djupt onödigt. Skärp er liksom! Inte nu! Hoppas det är ett dygn av spatt och att det går över till imorgon. 

Sitter på balkongen nu, insuper sol och värme en stund efter jobbet. Så otroligt skönt och vilsamt. Bästa sättet att ladda ur och upp på. 
Blir snart fix med ris och renskav, lingon och broccoli. Goda grejer!

(null)

Ha en fin kväll!

Kram ❤️ Joey

Ladda ur och upp.

0 Läs mer >>
(null)

Så skönt att ha en helg utan planer. 
Spontan grill, och annars läsning i solen, promenader, träning, hemmafix.  En sällsam helg, helt enkelt, som skapar förväntan och glädje inför det som snart kommer.
Jobbar två dagar nästa vecka, sedan semester och uppladdning med sista fixet. Lite inköp, hämtning av beställda nödvändigheter, stämma av med alla inblandade…blir bra så!

(null)

Ställde mig här en stund, svettades av efter träningspass. Så stilla och så vackert en helgmorgon.

(null)

Tänkt mycket på hur jag är, och hur det påverkar. En otålig människa i grunden, med en energi som gör att jag ogillar långsamt. Behovet av långsamma stunder har jag, där jag sitter och läser, skriver eller spelar och sjunger. Där samlar jag kraft.
I allt jag gör så har jag nog tempo, som beror på en lite överaktiv ådra i min dampiga hjärna. Något som ofta är ganska bra dock, tänker jag., men som säkert kan stressa andra ibland.
Lagar jag mat så går det fort, går jag så gör jag det fort, får jag extra uppdrag på jobbet gör jag det med en gång eftersom min hjärna bara gör det som händer. Den agerar direkt, men kan sedan återgå till där den var före extrauppdraget. Praktiskt ändå!
Jag känner inte att jag stressar då, det är bara sådan jag är. 

Men. När andra funkar annorlunda kan det vara svårt för min ettriga skalle att inte bli stressad av det långsamma, eller att vilja ta över. Lärde mig under alla år som huvudhandledare att gå en sväng då, kolla på avstånd, för att ge utrymme. 
En är som en är, men en kan behöva lära sig sätt att hantera det på för att andra ska få utrymme och finnas till med olikheter. 
Något att jobba på hela livet.

(null)

Min hjärna har de senaste veckorna gått in på smålogistik för att få allt på plats. Älskar att planera,  vilket är något bra i sig, men som också kan vara enerverande för andra. 
Om en låter mig vara sådan jag är, så blir det nog ändå rätt bra. Det är min blivande make väldigt bra på. Att låta mig. Att ge mig utrymmet.

På lördag när vi går in i kyrkan, då släpper jag det. Planeringen. Kontrollen. 
Ska försöka att ta in för allt vad jag är värd. 
Är glad att det ska fotas och filmas så att vi kan se det efteråt, uppleva igen och njuta av det.
Längtar så efter att ha alla samlade omkring oss, det är stort! Som alltid finns det fler en hade velat ha med men det går inte riktigt. Det blir fantastiskt att ha denna upplevelse gemensamt. 
Och det kommer att kännas fint att bli fru Roth Dahlberg. 

Kram ❤️ Johanna 

Ettrig skalle.

1 Läs mer >>
(null)

Att efter jobb och träning få sätta sig här i trädgården, njuta av blomning, det gröna och av solen, det är verkligen lycka!
Tänk vad allt exploderar i skönhet just nu, och tänk vad det verkar göra med oss. Fyller oss med tacksamhet, energi och lust.

(null)

(null)

Oplanerad helg blev spontankväll med grill, vin och babbel på landet hos vänner. Nya vänskaper som föddes vid en av möhipporna fortsattes, och det känns varmt och fint!

(null)

(null)

Hunden Doris och Patrik fann varandra. En så cool och trygg hund. Ett skall när vi kom, liksom för att berätta för husse och matte. Sedan kelen och nöjd.

(null)

Idag är det lördag, och en vecka kvar! 
Om en vecka stiger jag upp tidigt, tar emot makeup-och hårstylisten Sara i mitt hem för att påbörja resan till vigsel och fest med vänner och familj. Ser så fram emot det nu! Ser fram emot att all planering nu ska sättas i verket liksom. 

Snart dags för andrakaffe på stan. 
Blir sedan uppehåll i många veckor på grund av bröllop och resa, så denna dag bär vi med oss lite extra.

Kram ❤️ Johanna 


Bär med oss lite extr...

0 Läs mer >>
(null)

En dag att fira, med underbar sovmorgon, kaffe på sängen och sång i duschen.
Så otroligt att ha en sångröst på MORGONEN plötsligt, något jag inte varit i närheten av på länge. Det är så skönt och så härligt att det riktigt spritter i kroppen! Sjöng bröllopsdagens psalmer, solosångerna och annat. Njöt så av att kunna sjunga svagt och starkt, nyanserat och balanserat. Moder Jord, tack! Låt det hålla!

(null)

Dagen firas också ordentligt då min älskade pappa fyller år, 84 år blev det idag. Grillade fläskkarré, kyckling och majs, hade hasselbackspotatis, sallad och ett par olika röror till. Rödtjut fick det bli också, minsann. Mucho gott! Vädret blev alldeles perfekt för att sitta i uteköket och käka. 
Sången och tårtan fick också bli där ute.
I oktober åker vi till Stockholm ihop och kollar på musikalen Moulin Rouge, njuter av varandra och livet ihop med brorsan. 

(null)

Suttit ute på förmiddagen, på trappen och gosat med kollektivhundarna. Så mysigt att ha ynnesten att ha djur i huset som jag tål! Det är en lyx!

(null)

(null)

Sitter på balkongen nu en stund, fortsatt skönt. Vattnat penséer och min present. Tänkte att det var solrosor men mamma gissade på potatis. Så kanske det är? Skoj att vattna och se det växa, oavsett!

(null)

Ska kanske ta en cykeltur och lägga klädkassar i klädinsamling. Stått här sedan Patrik var på långresa och jag rastlösa varelse rensade garderober och skåp. Kan vara dags att avveckla det!

Hoppas ni har en ljuvlig ledig dag, eller helg!

Kram ❤️Joey

Att ha sångröst på mo...

0 Läs mer >>
(null)

Det är verkligen en så vacker tid det här. 
Blir uppfylld av skiftningarna, allt nytt som händer dag för dag. Fylls av tacksamhet och glädje över att få vara med och uppleva detta sköna ännu en gång! 

Det är inte självklart, livet är skört och kan va över på en sekund. Ingen vet.
Det finns så mycket att oroas över, att förfäras över och vara ledsen över. Men.
Det finns så oerhört mycket att vara just tacksam över, mitt i allt annat. 

Den där blomman som kanske kan knoppas, den där spännande presenten jag fick. En jordhög i en spann med uppmaningen "vattna"! Och plötsligen kommer det små blad mitt i av något vidunderligt fint. Vem vet vad som kommer!

(null)

Kaffekoppen på morgonen, den första. 
Den sippen av det varma, väldoftande kaffet…
Att få småprata.
Läsa tidningen.
Krama om.
Le åt kollegan och få det besvarat.
Lösa problem och känna tillfredställelsen i det.
Att efter jobbet ta en promenad i "guds vackra natur". Eller moder jords. Att kunna gå, använda kroppen. Att kunna andas utan svårigheter för TREDJE VECKAN I RAD!!! Det är rekord, och det är helt jävla underbart!

(null)

Eller som ikväll, när jag var osugen på att laga mat och vi bestämde att vi skulle cykla till en av de kanske äldsta krogarna i stan, Venezia. Att sitta där med var sitt glas rödtjut, prata om livet och käka pizza. Alldeles ljuvligt!

(null)

(null)

(null)

Det finns så mycket som är bra.

Som att få sovmorgon imorgon, bara en sån sak!

Kram ❤️ Johanna 

Så mycket som är bra.

0 Läs mer >>
(null)

Ibland hittar en små lappar som en är glad över att ha sparat. Min käre svärfar Börje, som lånade en notbok skrev denna lapp. Ett fint minne. 
Till hans minne, och för att han borde varit med oss på bröllopsdagen, så blir brudvalsen till hans ära. Hans favoritsång som vi sjöng ihop en gång, efter hans önskan. 
Börje. En så fin man, med ett hjärta fullt av kärlek.

(null)

Igår gick hemlarmet av okänd anledning. Jag såg det i telefonen, så även mannen som var i Tyskland. Sprang hem, och tänkte att vad i hela världen gör jag OM det skulle finnas inbrottstjuvar i lägenheten? Jag sprang in i mellanrummet och drog ner ett svärd vi har där, för prydnad men som nog kan vara effektivt i försvar. Gick igenom varje skrymsle med svärdet höjt. Tur för eventuella tjuvar och för mig, att det var tomt. Vet i fasen vad larmet berodde på men det var i alla fall falskt larm. Tänker att om det hade varit någon typ här inne så hade de nog blivit förvånade om en 163 cm hög kvinna kom emot dem med höjt svärd…haha!

(null)

Var vid festvåningen med toastmadame Kattis efter jobbet. För att kolla igenom, visualisera, var saker och ting ska stå, hur det ska se ut och när och hur och var saker ska ske under kvällen. Känns mycket bra! Så roligt att allt en planerat under så lång tid nu ska sättas i verket.
Det är en otroligt vacker plats att få vara på. Allting som har med detta bröllop att göra är så fint, och så härligt att få vara med om. Som en dröm där jag får gifta mig med min människa och ha familj och vänner omkring mig på bästa sättet. Är så tacksam!

(null)

Svettades ordentligt ikväll, lyssnade på Inte din morsa utan att lyssna. Ibland är podden till för att stänga ute, mer än att lyssnas på. Idag hade jag ingen koncentration att lyssna, tänkte på mötet och planeringen för bröllopet samtidigt som jag körde mitt pass. Det ör nere på nivån som att "när vi fixar det behöver jag lägga den där, för att sedan få tillbaks den innan det ska hända…."
Mycket detaljer, mycket logistik.
När jag går ut från kyrkan som fru Roth Dahlberg (nåja, det tar ju ett tag såklart) så ska jag dock släppa allt, då ska jag glida med, ta in och njuta!

Kram ❤️ Johanna 

Med höjt svärd och mi...

0 Läs mer >>
(null)

Blev en liten promenad fram och tillbaka till stan efter jobbet bara, för en stund med vännen Sara. Trevligt att sitta och snacka lite medan mitt intag av caesarsallad med räkor. Gott & fräscht. 

(null)

Åkte till Maxi för att hämta onlinebeställning, smidigt och skönt när tiden är knapp och orken lite sviktande. 
Packade upp, och summerade dagen med blivande maken. Min dag som bestått av lite av varje, lite ris och lite ros. 
Han har varit över i Tyskland och införskaffat ljuva drycker från arla morgonstund. Han skulle hänga på som sällskap till vännen Göran som skulle inhandla till festligheter, men det blev en del även för egen del.  Gillar påfyllda förråd och skåp. Gäller allt, att jag fyller på innan första är helt slut om det så gäller kryddor, tops, schampo eller mat. Känns bra liksom. Tillfredsställande att veta att där bakom finns en ny…haha! Crazy lady!

(null)

(null)

Blir snart läggdags.
Skönt att samla ihop sig lite efter dagen, dyka in i bokens värld en stund. Få ro inför natten.

Kram ❤️ Joey

Tillfredsställande.

0 Läs mer >>
(null)

Sovit gott i helgen. Inga megasovmorgnar med någon timma längre än vanligt, och utan alarm…det är ju helt underbart!

Tog ett träningspass på gymmet i morse, och sedan en tur och retur i nedcabbad Corvette. Amys café på sirkön var destinationen, där jag körde genom vackert landskap på krokiga vägar med äppelträd, fågelsång och gödsel i näsborrarna. Väldigt fint! Kul att köra en annorlunda bil, liksom lite teknik med en bil som inte ligger stadig som en padda på vägen men som ändå är kul, stor och bullrig.

(null)

Silverpäronträdet blommar med sina vita, vackra blommor. Denna tiden…älskar den!
Säger som Miss Li "nu tackar jag livet, och höjer mitt glas"! 

(null)

Denna sköning fick följa med mig hem igår, så vacker tycker jag. Präktig, stolt och liksom vacker på samma gång. Med en färg som inte ner om ursäkt för sig. Den bara är, och talar för sig själv.

(null)

Fick bli sommarklänning idag, med jeansjacka och sneakers. Vilken känsla ändå. 
För varje år när våren kommer tänker jag ett ödmjukt tack för ännu en vår. Som jag längtat! 

Imorgon kan vi säga att "nästa vecka, då gifter vi oss"! Det ni.

Kram ❤️ Johanna

Genom vackert landska...