0 Läs mer >>
(null)

Trött fast nöjd. Lite flåsig men ändå pigg. 
Fått massa gjort på jobbet så själen och rastlösheten har fått sitt.

Hem och lade mig en kvart och pratade med mannen om dagen, innan ombyte och middag med Göran på favorithaket. Då jag inte ätit ordentligt på 1.5 vecka så blev det en smårätt för mig, en kammussla- och hummersoppa, otroligt god. Delade på en creme brulée efteråt. Inte alls dumt!

(null)

(null)

(null)

Herrarna tog skogsvaktarmat, och var nöjda även de! 

(null)

Gick så hem, kopplade upp oss mot konsert som streamades med bästaste Bo Kaspers orkester…alltså vilket band det är! 
Så nu har vi sittdansat och småsjungit i dryga timmen, och är mätta och belåtna av mat, vänskap och musik.

(null)

Nu blir det kvällsfix och lite läsning innan dagen får tacka för sig. 
Kontakt med mor och far varje dag, stämmer av läget med de som sjukan drabbat värst. På benen men trötta. Hoppas på snar, klar bättring!!

Kram ❤️
Var rädda om er!

Johanna 

Mat, vänskap och musi...

0 Läs mer >>
(null)

Idag kom de rejäla vändningen, så otroligt skönt! Vaknade pigg, med energi. 
Mindre bälte runt lungsen, men lite flåsig. Ändå så mycket bättre!

Jobbat hemma idag, och haft koncentration och fokus och full rulle. Tjoho!
Många människor som sökt mig och kollegan förra veckan, när vi båda var sjuka, som idag verkligek ville nå oss. Skönt att vara igång, kunna stå till tjänst.
Göra det en ska. 

Fick eftermiddagsbesök av vännen Göran som kom med vaniljsemlor från Hennings, så jäkla goda! Mysigt att sitta och snacka ett par timmar i lugn och ro. Livets liv med fina vänner! 

En skön kväll.
Med falukorv och stuvade makaroner så mannen min får lite smålandsfeeling innan resa. Behöver närhet nu, tungt att han ska iväg. Lite tyngre för varje gång även om en vänjer sig. Det blir en härlig upplevelse för honom, och hans resekompisar. 
Och för mig att få vara en liten del av, med hans berättelser. 

(null)

Kram ❤️ Johanna 

Vara en del av.

0 Läs mer >>
(null)

Förtjusande när tulpaner slår ut på riktigt, vräker sig mot ljuset och liksom tar för sig!

Det vanliga denna veckan har varit 9-h nätter. Behövt sömnen, vilan. Ligger kvar en timme eller mer i sängen, morgnar mig. Hämtar en kaffe, en kvarg eller en macka. Dricker vatten. 
Låter kroppen helt styra när den vill upp.
Hade lite fisfeber igår kväll igen, blev liksom varm i huvudet och ansiktet. Vaknade feberfri idag, känner mig ännu lite piggare idag. Lungsen är sega, som att någon drar åt med bälte över bröstkorgen. Snorig och trött. Men ändå betydligt piggare.

(null)

Tog en promenad efter grundlig städning i sakta mak. Ville städa ut basselusker, vädra ut. Vi har våra respektive givna uppgifter när vi städar, mannen och jag, så det går lätt. 
Han snöade in på att verkligen få min fåryllefåtölj fin, och dammsög den och plockade för hand i en timmas tid. Den blev som ny! Det tålamodet hade jag aldrig någonsin kunnat uppbringa! 

Otroligt vackert ute!
Bitvis sjukt halt men ack så fint. Fåglarna kvittrar med hopp om vår, och solen värmde. 

(null)

(null)

Smink är ibland guds gåva till mänskligheten tänker jag. Känner mig genast piggare när jag har mejkat mig, om än aldrig så lite. Lurar mig själv lite, tänker att jag blir piggare också. 
Idag orkade jag stå upp och fixa mig, det är ett hälsotecken för mig, och det är skönt.

Om en stund blir det teamsmöte med våra toastmadame och toastmasters, för att stämma av livet inför bröllopsdagen. Vad har vi gjort och vad ska vi göra? När, var, hur och vem - bra att ha koll på!

Blir vila och bok efter det.
Återhämtning. Bli helt kry. Det är en bra plan.

Kram Johanna ❤️

Låter kroppen styra.

0 Läs mer >>
(null)

Om det nu är covid jag också åkte på, så är det verkligen en mysko historia. Alla symtom tillåtna, typ. Då mina lungs är en liten historia för sig vid infektioner fick jag antibiotika för att inte utveckla fullskalig lunginflammation.
Aptiten är kass, illamåendet finns där MEN huvudet (bihålorna alltså, vi ska ju inte överdriva) känns klarare och skiten i luftvägarna känns renare! 
Och jag är feberfri! 

Det här börjar i alla fall som en bättre dag.
Har ännu inte varit utanför dörren på hela veckan, men idag får det bli lite luft. Några steg i snön. Syre. 

(null)

Läste det mesta av dagen igår. Var yr och illamående när jag gick omkring och när jag satt, så sippade massa svart vinbärssaft och lagade mig farmor Majas snålsoppa. Fick tips om den som student, då en bara behöver potatis och morötter, buljong och en äggula. Jag läxade till det med lite gröna linser också, för att få i mig proteiner. Det var salt och gott, och vände måendet. Farmor Majas mirakelsoppa ändå…?

(null)

Tittade på dokumentär om kvinnornas perspektiv från kriget i Ukraina, massa klipp från deras vardag, berättelser från ett tillstånd ingen kunde förutse. En vardag där allt, på en sekund, kan förändra allt. Otroligt starkt och så otroligt nära det kommer. Vet inte om vi någonsin varit så nära att ännu ett världskrig kan hota vår existens…det känns ödesmättat. Otäckt. Den där, för mig, helt obegripliga makten som måste visas. Till vilken nytta?? 
Skänkte en peng till Unicef, som riktar in sig för att göra vardagen i kriget något bättre. Något lite hemskare. 
Och så tänker jag, igen, må förnuftet börja råda. 

(null)

Ett utsketet äppelskrutt.
Så sa hon, min lilla mamma, att hon kände sig som häromdagen. Igår kunde jag till hundra hålla med.

Nu hoppas jag att dagen idag får bli den där vändningen. Det räcker nu.
Har fått lust i mitt huvud att börja skriva igen. Har en historia som kommit en bit men fick i natt, när jag hämtade vatten, en ny ingång i mitt huvud. Kanske dags?

Kram och god lördag❤️
Johanna 

Ett utsketet äppelskr...

0 Läs mer >>
(null)

Så skönt att ha tulpaner hemma.
Blir lite lättare då, allting.
Feberfri, gör det också lite lättare.
Ont till vänster i bröstkorgen gör det väl inte, men kanske antibiotikan kan mota en lunginflammation under ingående.
Tänker att jag nog är lite piggare, så är jag uppe en stund och längtar sedan till fåtöljen. Många timmar där, men lyckas sitta utan att få trycksår i alla fall - det är ju också bra!

Om jag är ett uns piggare imorgon ska jag åtminstone gå ut i trädgården lite för att insupa luft. Känner mig blek som en fis, som någon som måste ha lite vind i ansiktet för att få liv igen. 

Suttit med bordsplaceringar när nu alla anmälningar ramlat in, en konst att bra få ihop så att alla ska ha den bästa av dagar. Roligt pill men oj vad timmar jag lagt på det! Vet ju själv hur viktigt det är, för att alla ska känna sig bekväma, ha roligt, få något utbyte och liksom bara njuta av dagen!
Vill också få ihop det nu, även om det kan hända saker som gör att en måste ändra det, innan blivande maken åker på långresa. Känns bra att bocka av, för att sedan beställa trycksakerna när det närmar sig bara. Placeringstavla, placeringskort, vigselprogram…massa roligt!

Nu blir det sängen. Urtrött efter en hel dag sittande. Var är min energi liksom…?! 
Kanske sambon njuter av min icke-iller-sida lite. Vem vet? Ingen som dansar runt, vill ha svar på en sekund, och ingen som drar igång städ- eller rensnings- eller kanske tapetprojekt på en kvart…kan nog vara bra för omgivningen med en småseg Joey. För mig är det as-tråkigt. 
Som tur är så vänder det igen!

(null)

Fick bli en bild från när kollegan Sanne och jag och käkade lunch för ett par år sen. Har ingen lust att lägga ut en bild på mig från idag, det gläder icke någon tänker jag.

Kram ❤️ Johanna

Kanske skönt för omgi...

0 Läs mer >>
(null)

Från 39.5 i går kväll till 38.5 i morse, det är ju ändå ett fall framåt! Är seg i lungsen såklart, så mycket av tiden går till motståndsandning, inhalationer och så lite motståndsandning igen. Mycket bubbelvatten varvat med saft också. Sitter uppe i gungstolen eller fåtöljen, rör mig till köket emellan varven. Spännande dagar, onekligen!

Både mamma och pappa ligger också, eller sitter, med hosta, förkylning, feber och whiskeyröster…hoppas på snar bättring för de båda! 

Lyssnar på Nyhetsmorgon med kaffet på sängen. Läser Smålandsposten och kollar gästlistan till bröllopet, efter att jag och vännen Kattis (blivande toastmadame) gick igenom anmälda igår. 
Känns så fint att så många vill vara med oss denna dag! Hade velat ha med alla som en har någon slags relation till, men det går inte riktigt. Den där gränsen är svår. Många blir vi, och det känns otroligt fint! 

Nu blir det läsning i den braiga boken Vägskäl av Jonathan Franzen. 

Kram ❤️ Johanna 

Spännande dagar!

0 Läs mer >>
(null)

Snart är det dags, för det där blommande, skira och vackra. Som jag varje år längtar till, då när moder jord är i sitt vackraste jag.
Lite sol och kaffe på balkongen.
Ett glas rödtjut på trädäcket. Grill. Blommor och gröna växter. 
Snart nog. 

(null)

Fyra av oss fem ligger sjuka efter helgen, så kan det gå. Feber och ont i kroppen och knoppen, rosslig sedan igår. Okul, men så tänker jag positivt att det säkert är stärkande för mitt immunförsvar. Men kul? Nä. Inte ett dugg.
Tagit en kaffe och macka på sängen, Nyhetsmorgon på teven. 
Dags att vädra ut lite och ta en dusch ändå.
Försöka sitta uppe så att lungsen får ventileras. En lunginflammation vill jag inte ha, vilket ju är en risk så fort jag blir sjuk. 
Men icke! Motståndsandning och mer inhalationer får det bli, för att motionera lite.
Ska uppmana föräldrarna till samma slags motion så de inte blir sjukare!

(null)

Då så.
En dusch.
Hej vad det går!

Kram ❤️ Johanna 

Hej vad det går!

0 Läs mer >>
(null)

Vilken ynnest att ha fått en helg tillsammans i Stockholm!
Med promenader, sightseeing, god mat och dryck, samtal, skratt och den där känslan. Av att höra ihop. Att de här människorna är mina människor. Det är så fint, och det gör mig tacksam.

Var på den gamla hederliga krogen Kvarnen igår, njöt god mat och skön, van, rolig personal. Och sorlet! Som livets sorl, trevligt, lågmält mysprat av massor av folk en vanlig lördag. Strömming med mos, wallenbergare, köttbullar och kroppkakor var våra val som visade sig var mycket bra val!

(null)

(null)

(null)

Nu har vi landat hemma i stan sedan några timmar, efter skön och solig resa hem. Sista sex milen mörknade himlen och snön började virvla. Inte så charmigt. Trött på detta kan-inte-bestämma-mig-väder. Det får gärna vara snö och kallt, men det här hit och dit…blä. Ogillar!
Mannen läser precis att första tranan anlänt till Hornborgasjön…vad besviken Stackarn blir om inte snön försvinner fort som f-n!

(null)

Det blev uppackning, dusch, macka och te när vi landat hemma. Och skidskyttet från dagen på SVT play.
Snart kommer den här människan att dra sig till sovrummet för en, som jag hoppas, god natt.

Kram ❤️ Johanna 

Mina människor.

0 Läs mer >>
(null)

Sightseeing idag, efter frukost.
Tunnelbanan till slussen och båt till djurgården. Vandring inhandla kvarter, fika och sedan spritmuseum.
Gamla hus är det sannerligen något visst med! Så fint, så mycket historia. Kan nästan se människorna då, för kanske 120 år sedan eller mer. 

(null)

Coola gränder.

(null)

I alla hus bor det folk, ja kanske inte i det lilla röda som gömmer hembygdsföreningen. Men i övriga, gamla hus. Undrar om det spökar, om de som gått före hälsar på då och då? Det hade kanske varit värt det, för att få en hint om hur det var.
Förmodligen ganska kallt en dag som idag, fattigt och eländigt. 

(null)

(null)

Spritmuseum var en hit. Snyggt gjort och intressant kuriosa. Som att det hittades öl i en grav från 3400 år sedan, som medskick till en piga att njuta av på andra sidan. 
Och att det finns 3000 svenska öl, registrerade på Systembolaget.  Sköna namn har de, så en blir sugen att pröva!

(null)

(null)

(null)

En kunde få lukta på olika maltsorter, olika spritsorter och även äcklig finkel. Fanns också ett rum där en kunde känna av bakfylla…fantasin sätter inga gränser.

(null)

Skidskytte och kaffe hos brorsan.
Kvarnen, ett av våra andra favorithak, ikväll.
Tacksam för fina dagar med familjen!

Kram ❤️ Johanna 

Gamla hus och sprithi...

0 Läs mer >>
(null)

Landade hos min brorsa i eftermiddag, med Patrik, mamma och pappa. En bilfärd i regn, och som lättmjölk över världen men ändå skön körning med skön bil.
Fint att vara här, sitta i Johans soffa och njuta av kaffe och ett glas vin, snacka och lyssna på musik medan mannen pillar med stereon.

(null)

Min kära lilla pappa och jag.

(null)

Vi bor på Motell L, i Hammarby sjöstad. Fräscht och fint och lite kitschigt, med sköna sängar och bra frukost. Bott här en gång tidigare, och funnit det väldigt prisvärt och ändå nära.

(null)

Gick till favoritkrogen ikväll, Made in Sweden, som serverar så otroligt god husman. Dessa köttbullar med potatismos är hädiskt gott verkligen! Är dock så mätt så jag befarar att jag får sitta upp i natt. Att ligga på mage är i alla fall helt uteslutet!

(null)

Hoppas på en god natt, så vi kan ta vara på dagen imorgon på bästa sätt!
Det är fint att vara här med mamma och pappa, att få tid ihop. 

Kram ❤️ Johanna 

Fint med tid ihop.

0 Läs mer >>
(null)

Ibland liksom kliar det i mig och jag vill göra nytt. Tapetsera, riva ut en garderob, tokbaka eller söka förändring på något sätt. Ibland allt på en gång. Som att det inte räcker att jobba heltid, planera bröllop och bröllopsresa, umgås med vänner och familj. Liksom bara va. 
Ibland kan jag det, och är nöjd.
Ibland kliar det och då händer det saker. 
Ofta kliar det en stund och sedan går det över. 
Bara sådär! Men jag behöver väl liksom bejaka den då, den där klådan.
Ikväll hade jag tänkt att bara packa och ta det lugnt, men då kom det där braiga kliet och gjorde att jag plötsligt hade städat toaletter, kök och dammsugit. Himla bra ju!

(null)

No shit!
Inte "jag lovar att älska dig i nöd - om jag har lust" då…? 
Rolig bild som jag fick av blivande maken idag.
Jag lovar att älska, så är det, och jag vill bli min käre sambos fru om snart tre månader! Känns fint, stort och härligt. Och jag hoppas så klart att vi ska bli gamla ihop, stötta varandra och ligga sked livet ut. Att ha träffat någon som en känner så för är inte självklart ändå. Någon som är lite som jag, med intensiv klåda även han ibland, och totalt olik mig i andra avseenden. Det är bra tänker jag!

(null)

Kollar nu på kalla fakta om Frimurarna, om ett brödraskap som alltid verkar hålla varandra om ryggen i alla lägen - tvärtom vad som står i deras stadgar. Många i ordenssällskapet jobbar i rättsväsendet och det tas upp i avsnitten, hur det kan påverka på olika sätt. Intressant onekligen. 
Som alltid när jag hör eller läser om olika sällskap blir jag skeptisk. På vad som är så hemligt att det ses som allvarligt om det avslöjas. Och jag undrar varför och vad som döljer sig bakom. Skulle dock vilja att de grävt djupare i avsnitten. Vill ha mer information, djupare intervjuer och inte bara lösryckta meningar.

Jag är en skeptisk person. Har blivit det av egna erfarenheter. Har svårt för att finna mig till rätta i grupper. Älskar att umgås med vänner, i olika konstellationer, mindre som större, på fester, på fik, men organiserat umgänge blir jag rastlös av. Känner mig obekväm i. Som någon i för stor kostym, som dåligt passar in. Och jag tänker ofta att om det låter för bra för att vara sant, så är det förmodligen så. 
Ganska bra egenskap ofta, att inte så lätt luras med, men kanske också lite cyniskt.
Tja, det är väl jag det. Bland annat!

Nöjd med dagen, med att få mycket gjort på jobbet och att ha varit med min mamma på vårdcentralen. Fint att få förtroendet att få följa med. Fick en kaffe hemma hos mor och far innan hemfärd.
Och nu sitter jag alltså i lite lugn och ro, efter käk, städning och en full dag. Typ!

Kram ❤️ Johanna 

You’re supposed to sa...

0 Läs mer >>
(null)

En bra jobbdag, med ett tempo som tillät tankar mellan momenten. Väldigt skönt att hinna andas. Ta en extra kopp kaffe. Prata i telefon i lugn och ro, och hinna säga hej till kollegor och ändå få massa gjort. Tack för det!

(null)

Gick till gymmet, och tränade. Ett så jobbigt pass idag, som det är ibland. Oftast är jag sugen på träning, taggad för jobbigt pass men inte idag. Tur att Skäringer & Nessvold är roliga och höll mig sällskap. 
Väntar just nu på nya avsnitt av både Sekter och Fallen jag aldrig glömmer. Behöver fler bra poddtips då det blir många avsnitt per vecka.
Lyssnar på morgonen, när jag sminkar mig, och sedan efter jobbet när jag tränar eller går ut och går. Ibland bränner jag två avsnitt då.
Så ja, ge mig tips tack!

(null)

Blodpudding och bacon, bönor och lingon till middag. Samtal om dagen. 
Fåtölj och filt och sista avsnittet av Den osannolika mördaren. En ganska tragisk berättelse om den s.k. Skandiamannen som misstänktes vara Palmes mördare. Han spelas väldigt bra av Robert Gustafsson och utmålas som en rätt förskräcklig typ, på alla sätt. En intressant teori som känns trovärdig ändå.
En undrar ju varför det aldrig utreddes bättre, varför spår bara släpptes. Känns som en slarvig utredning och kanske korrupt. Vem vet?

Kram ❤️ Johanna

Poddtips och slarvig ...

0 Läs mer >>
(null)

En liten punsch fick det bli för att fira.
Dels dagen, och dels att vi hämtade ut min vigselring efter jobbet. Så fin är den! Känner mig glad och nöjd att den jag tittat på hela tiden nu fanns och snart är min, på riktigt!

(null)
Bra grej, att hjärtbarnsfonden kör en kampanj om att skänka 14 kronor idag. Det kan de flesta bidra med, tänk vad mycket det kan bli!

(null)

Fick min drömfärg på bil i morse, en gul Audi A1 sportback. En sådan modell har jag och älskar den verkligen! Så jäkla rolig bil att köra och passar mig på alla sätt. I år är det dags att byta in den för att hitta en lite nyare, och drömfärgen är gul. Svårhittad tydligen, men ack så fin! Som det piggaste solsken! Nu pryder denna lilla bil mitt fönster på jobbet.

(null)

Känner mig frusen och trött.
Hoppas på god natt och vändning av vad nu detta är. Värmedynan ligger på magen och jag ligger i sängen- bästa medicinen!

Kram ❤️ Johanna 

Snart min!

0 Läs mer >>
(null)

Fatta att vid 17.10, då var det fortfarande ljust!! Hurra så jäkla skönt!
Och en annan sak. Det är inte halt. Också typ jätteskönt. Att kunna gå och titta upp, utan att tänka på varje steg - det är skönt.
En ljuvlig minipromenad blev det idag.

(null)

Vackert så det förslår när mörkret sänkte sig. 
Vi landade i matlagning med lax toppad med parmesan, philadelphiaost och solrosfrön tillsammans med potatis i ugn. Mätt som en plätt sitter jag nu i fåtöljen med filt om benen, och drog just igång ett avsnitt av 1923, ännu en pre-Yellowstone. Välgjord, snygg med samma magiska natur, samma vidder.

(null)

Kram ❤️ Joey

Magiskt.

0 Läs mer >>
(null)

Vaknade med ond kropp, från nacke till hälar. Det var längesedan det var så, faktiskt sedan i september då jag tydligen var hos en bra klinik som hjälpte mig.
Det ger ångest att ha ont, då andningen blir sämre liksom. Får tänka på att djupandas, att försöka slappna av mot min golfboll som jag ständigt förflyttar någon cm hit och dit. 
Gick och tränade ett lugnt pass, stretchade mycket och körde mest med min egen tyngd som vikt.  Nåja. Det brukar släppa, men får bli Alvedon och värme också. 
Ska på uppföljning till kliniken i Halmstad i början av mars, ser fram emot det!

(null)

Så dimmigt idag.
Trolskt och vackert.
Men ingen vidare luft.

Körde för matinköp på maxi efter gym och dusch. Söndagar är ändå en bra dag att handla på, när det är betydligt färre människor. Lurar i öronen och Fannys förebilder som sällskap, så gick det ännu bättre. 

(null)

Vi har beställt biljetter till konsert med Keith Urban! Han är i LAS Vegas när vi är på honeymoon (smakar bra i munnen. Bättre än bröllopsresa). 
Också bokat Cirque del Soleil en av kvällarna, ska bli fantastiskt! Alltså, vilken resa det kommer att bli! Hoppas världen håller sig vänligare så att det får bli en skön och härlig upplevelse. Tänk om ledarna i världen bara kunde gå samman, för att rädda det vi har. Låta människor få leva i fred och frihet utan hot om våld och krig. Tänk om alla bara fick älska den de vill, utan att riskera livet.
Såg QXgalan på play och påmindes om just det viktigaste: kärlek.
Det är väl inte så svårt ändå…
Kan en tycka. 
Men inte ens här är det lätt.
Det finns alltid något som stör och som hindrar ljuset på något sätt.
Så märkligt ändå.

(null)

(null)

Nu blir det kikärtsgryta med sötpotatis och kokos, så att mannen kan fylla på folacinförråden. En liten brist, visade det sig efter all provtagning som gjorts. Nya undersökningar väntar om ett par veckor, sen hoppas jag att vi har svar på vad känselbortfallen beror på. 
Fick glädjande besked i fredags från en läkare, att en misstänkt förändring inte var något. Det tackar vi vår lyckliga stjärna för!’

Kram ❤️ Joey 

Inte ens här är det l...

0 Läs mer >>
(null)

Jeeeeesus så skönt med ledig dag igår!
Att bara ta det i min takt, och njuta av kaffet och tidningen extra länge, känna att träningen fick ta tid, strechingen och även halkiga promenaden. 

Var ändå trött, lite utarmad som det kändes men så, när jag fixade i ordning mig och satte på musiken högt så kom lusten, livsglädjen. Dansade runt i köket, både själv och med mannen min. Njöt av takt och puls.
Så blev det förfest hos oss, ett par timmars sittning med bubbel och babbel, innan storfest. En trevlig kväll!

(null)

Fick vackra blommor! Underbara tulpaner!

(null)

Det blev kostym för både mannen och mig, dock glittrig topp och ingen slips för min del. 

(null)

Sov ut idag. Låg kvar tills kaffesuget skrek.
Träff med pappa på Askelyckan då mor min inte kände sig riktigt hundra. Mysigt att sitta och snacka en stund, ta en frukost. 
En promenad med pappa, för att lägga rosor hos farmor Maja och farfar Tage med tanke på alla hjärtans dag i veckan. Rosor i rosa, som hon gillade. 

Snart är det dags för fotoväggen, i vår nytapetserade bortre hall. Börjat lägga ut på golvet för att bestämma hur det ska vara. Tänker att släktleden ska gå uppifrån och ned, på var sida om en spegel så att min och mannens sida blir tydlig. Som en hyllning till de som gjort att vi hamnade här på jorden.

(null)

Njutit av vårväder idag, att det inte var halt och att solen värmde. 
Vinterkappan fick hänga kvar på galgen, och istället fick skinnpajen luftas. Underbart!

Nu blir det en slö eftermiddag och kväll.
Kollat matchen för Börje Salming, och lyssnar nu på intervjun Gunde hade med honom. 
Skönt och lugnt.
En återhämtningens dag.

Kram ❤️ Johanna 

En hyllning till dem ...