0 Läs mer >>
(null)

Ibland är drömmar, nätter konstiga. 
Vaknade av någon skum dröm i natt, minns inte vad, som gjorde det omöjligt att somna om. Tittade på ett avsnitt av Downton Abbey och somnade sedan gott igen. 
Låg kvar länge i morse, hämtade frukost och kaffe och intog det i sängen…så skönt!

(null)

Satt vid pianot en stund. Kände vemod och stillhet, i en blandad kompott och behövde vara i det. Läste i tystnaden också, utan musik. Ibland är det skönt med den där tystnaden. 
Tog en promenad i ljuvligt väder till mor och far, för ypperligt god söndagslunch. Vi fick hederlig brylépudding till dessert, en sådan en gjorde på 70-talet ni vet, och som jag inte ätit sedan farfar Tage levde typ -74. Kommer ihåg det, har verkligen minnen av smaken så liten jag var. Det var lika gott nu!

(null)

Gick över stadskyrkogården på hemvägen, och såg då denna Askkyrkogård för första gången. Vacker glaskonst mitt i, och ett alternativ till minneslund där en liten platta med namnet sätts upp. Tycker om kyrkogårdar. Att gå runt och titta på stenarna, blommorna, namnen. Min käre svärfar ligger där också. Tittade till det. Tänkte en tacksam tanke, på en fin och inbjudande man. 

(null)

Iklädde mig arbetskläder och tvättade min röda, fina bil nu. Dammsög och torkade instrumentpanelen också. Så skönt med lite fräschör igen! Lyssnade på P3 dokumentär om Mässlingsutbrottet i Järna, om antroposofernas skepticism för vetenskapen. Intressant och också skrämmande när det kan få så allvarliga konsekvenser. 
Är i mångt och mycket ganska liberal, tycker att var och en får leva som den vill, göra som den vill, så länge det inte skadar andra människor. Då blir jag absolut mindre liberal, och väldigt mycket sjuksköterska som tror på vetenskap och beprövad erfarenhet. 

Intar kvällen, ska läsa lite och se något avsnitt av Downton. Hej söndag!

Kram ❤️ Joey

Ganska liberal.

0 Läs mer >>
(null)

Så ljuvligt att solen ville lysa upp och värma Moder Jord och oss som vandrar på henne. Mitt sinne blir så mycket lättare, lusten att göra saker så mycket större. Och allt blir så väldigt mycket vackrare. 
En tur i Bokhultets skog fick det bli efter sovmorgon och kaffe med mor och far. 

(null)

Igår kväll såg mannen och jag en riktigt bra och udda film. Om relationer och gruppsykologi som ibland kan vara riktigt kusliga. När hemska saker händer någon i en grupp och ingen gör något, trots det uppenbara som händer. Rollprestationerna var  verkligen bra, som att det inte var skådespel utan riktiga dialoger. 
The square såg vi, av Ruben Östlund. Kan verkligen rekommendera den.

(null)

(null)

Idag åkte min man på en efterlängtad resa, med sina goda vänner. Efter tre inställda planer så kommer de nu äntligen iväg, till Peru och Galapagos för äventyr. 
Jag vet att det ju kommer att bli bra för honom, och även här men det blir onekligen tomt. Och tyst. Får se fram emot härliga berättelser under tiden, och en varm famn när han är här igen.

(null)

(null)
 
Älskade mamma och pappa!

(null)

Nu blir det mitt favoritprogram Så mycket bättre. Och en kopp te.

Kram ❤️ Johanna 

Härliga berättelser o...

0 Läs mer >>
(null)

Köpte fredagsblommor igår, 
Bestämde mig för att vara hemma och jobba på distans idag, och då gladdes jag extra åt färska, vackra blommor. 

(null)

Har korrekturläst i flera timmar tills huvudet kändes liksom kokt. Nästan snurrigt. Ville inte bryta för lunch innan jag var klar. Ville inte tappa bort mitt flow, som en säger. 
Och jag blev klar, med lite övertid, men jag fick det färdigt. Hade inte gått att göra det på jobbet, måste få sitta ostörd då. Idag var det perfekt med distansjobb, helt enkelt.
 Och jag gillar verkligen sådant jobb, att kolla stavning, meningsuppbyggnad, jämföra så att  det blir samma layout på liknande broschyrer…
Framför allt är det kul med ombyte, att få göra olika saker mot det jag vanligen gör.

(null)

Tände ljus, skapade lite fokusstämning med Peter LeMarc i stereon. 
Lyssnat på honom ett par dagar, har glömt honom nästan, och så tänkte jag på min kära vän och vår österlentripp för många år sedan. Då hade hon LeMarc som idol. Och han är bra, lite vemodig musik med fina texter. 

(null)

Hoppas på god nattsömn, och en kry hals imorgon. Och att solen ska värma oss ännu en dag. 

Kram ❤️ Johanna 

Kul med ombyte.

0 Läs mer >>
(null)

Längtar efter min älskade unge. 
Ibland kommer det över en extra starkt, och i några dagar nu har jag längtat. Efter kramen, pussen på hennes lena tinning. Efter en lugn kaffe, samtalet, skrattet. Den där speciella gemenskapen, bandet emellan oss. 
Hängde upp lite fler bilder häromdagen som hon målat, för att känna lite närhet. Tittade på bilder. Fint att vara i de där stunderna, tänker jag, erkänna dem och inte fly. 

(null)

Hittade denna, kvalitativt usla bild, men kärleken i den går nästan att ta på. Jag och min nästa nykläckta älskelse! Vilken ynnest det är att få uppleva. 
Så glad i denna människa!

(null)

Är trött just nu. 
Mörka dagar segar ner mig, bromsar farten och lusten. Ibland kan en promenad eller ett pass på gymmet hjälpa, eller faktiskt ganska ofta, men idag kände jag bara för att sätta mig i fåtöljen direkt efter jobbet. Bara sitta där en stund, glo på våra sköna marrakeshfärgade väggar och låta kvällslugnet komma. 

(null)

Läser Hägring 38 av Westö. Inte den bästa, utan det har tagit mig till halva boken innan jag kände att den nog är rätt bra. De andra två jag läst dök jag in i fort. Ibland är det bara ens eget tempo och hjärna som hindrar, fast en inte förstår varför. 

(null)

Satt hemma på förmiddagen och jobbade, hade digitalt möte som gör sig bäst i hemmets lugna vrå. 

Känns som att sjukvården haltar överallt. Det är just nu många sjuka, det är väl så klart när vi äntligen får ses igen så tål vi heller inte något alls. Men det är också högt tryck, att köerna och vårdskulden måste minskas fastän personalen är färre och fortfarande är trötta efter den enorma press som varit hela pandemin. I olika verksamheter, olika press men dock tunga lass att dra. Tror att de flesta känner så och att det är svårt att landa, att våga tro på att det nu ska hålla sig hyfsat lugnt med smittan. 
Frustrationen över icke-vaccinerade finns ju hos de flesta av oss tror jag. Att de flesta som nu måste ha sjukhusvård är ovaccinerade, vilket ju är så otroligt onödigt. Onödigt att riskera att smitta andra, onödigt att belasta en redan hårt ansatt sjukvård som skulle behöva göra allt annat än att ägna sig åt covidvård. 
Alla de som, de allra flesta faktiskt, tålmodigt väntat i snart två år på sin operation- de borde få hjälpen. Det borde sannerligen vara deras tur nu.

Här blev det kväll fort.
Dags för lövbiffsgryta och spaghetti. 
Kanske ett glas vin, bara för att det skulle vara så jäkla gott efter dessa dagar.

Kram ❤️ Joey

Jag och min nästan ny...

0 Läs mer >>
(null)

Det är något fridfullt på natten, i tystnaden. Men också hyfsat irriterande att inte kunna sova, att hosta och inhalera och låta kroppen bli lugn igen.  Efter en timma kunde jag lägga lägga mig och sova igen. 
Tänker varje gång, att det ju ändå är en droppe i havet att ha enstaka knasnätter om jag jämför med hur det var för ett par år sedan. Då var knasnätterna fler än de lugna, 
En vänjer sig fort vid lugna, sköna nätter där andningen bara funkar. 

(null)

Det blev en liten resa i minnen idag när mamma skickade denna bild. Tydligen ville min mormor Alva ha teckningar från barnbarnen då hon fyllde 70. Brorsan och jag tecknade varsitt självporträtt, som kanske inte var så likt men ändå. Jag ser ändå oss med de typiska frisyrerna, mina minibrillor. 

(null)

Tänkte vidare på minnen. På speglarna jag haft så länge, som var farmor Majas och farfar Tages lysningspresent från 1935 tror jag. De passar bra över farmors byrå, känns fint att samla ihop det lite. 

(null)

Strykjärnet är en gåva från min mammas moster Aina, som alltid köpte saker på auktioner. Det har följt med mig sedan jag flyttade hemifrån 1990.
Och skorna, de hade jag som liten.
De där små minnessakerna som påminner om olika liv, jag gillar det. Det skapar värme och själ åt ett hem, tänker jag. 
Och minnena påminner om kärleken till människorna som förut haft sakerna i sina ägor. Det är vackert att tänka på.

(null)

❤️
kram Johanna

Kärleken till människ...

0 Läs mer >>
(null)

Det är alltid skönt med någon slags rörelse efter en arbetsdag. Behöver det för både knopp och kropp, även om det innebär en stel ländrygg/bäcken en stund efteråt. Det brukar dock bli bättre med golfboll och vila, och så värt det. 
Låg på vardagsrumsgolvet med golfbollen på ömma punkter medan National Geographic wild gick på teve - en så härlig kanal med bara massa djur- och naturprogram. 

(null)

En alldeles spegelblank sjö idag, där de nu lite dovare höstfärgerna speglar sig och återger sin färgskala. 

(null)

I Bomans hage är det fortsatt gyllene färger, och lite sköna lövhögar som lockar att ta ut stegen. Älskar prasslet, känslan av löv över fötterna, som flyger i luften vid varje steg. Det är något visst med det och med vattenpölar dit mina fötter verkligen söker sig. Som någon slags befrielse att ta fram buset en stund, om än för något så litet som att gå genom lövhögar eller pölar med vatten. 
Ibland känns det extra viktigt att söka upp den känslan!

(null)

Nu, efter parmesan- och solrosfrötäckt lax med potatis i ugnen så är jag mätt och ganska trött. Tittar på ett program om köttätande fladdermöss. Och ryser lite av obehag av dessa små otäckingar.

Kram Johanna ❤️

En slags befrielse.

0 Läs mer >>
(null)

Sov ut idag, nästan åtta timmar, och låg sedan kvar i sängen en stund. Så skönt med lugn morgon, kaffet smakar så mycket bättre då. 

Tog ett svettopass i gymmet, och åkte sedan till Maxi. Handlat där ett par gånger nu, och inte beställt på nätet. Vet inte riktigt vad jag tycker om det, bara att det inte är så kul att handla. Visserligen kan jag gå och kika lite för inspiration men tycker att jag kan det med näthandel också. Nåja. Det som är skönt är ju att det jag handlar direkt finns att ta hem såklart. 

(null)

Som guld i träden även om mycket löv fallit. Vackert och färgglatt, och trösterikt att inte allt faller med en gång. 

(null)

(null)

Vi såg en riktigt bra film igår, mannen och jag. Om Harriet Tubman, som var en otroligt modig kvinna som föddes som slav men rymde och som dessutom tog sig tillbaka och räddade många slavar. Bland annat sin familj. Hon stred sedan också för kvinnors rösträtt, och dog 91 år gammal omgiven av sina kära. 
Älskar filmer som är baserade på verkliga händelser. Älskar särskilt när det handlar om modiga kvinnor, som kämpar för en mer rättvis värld. 

(null)

Kram och god söndag!
❤️

Som kämpar för en mer...

0 Läs mer >>
(null)

En liten solglimt och blå himmel fick jag igår eftermiddag. Hoppas på detta även idag, när jag väl orkar stiga upp. 
Då blir det långpromenad och lyssning på senaste avsnittet av Sektpodden. Det har varit några avsnitt med "överlevare" från livets ord med, som berättar om vägen in, ut och vägen från lämnandet till nu. Hon beskriver diagnosen ptsd, som uppkommit efter att ha varit en del av den rörelsen. 
Kanske är det mest intressant att lyssna när en har erfarenhet från de där skruvade sakerna. Kanske är det alltför svårt att förstå, och väldigt lätt att avfärda med att det bara är svaga människor som hamnar där. 
Jag tror, och de som leder podden tror, att vem som helst kan hamna i ett sammanhang där en slukas upp, där lovebombingen leder till förälskelsen - som leder till en process av långsam förvridning av verkligheten. Den processen får dig att tvivla på dina egna tankar, din egen logik och du är då hänvisad till den nya verkligheten. Samma process oavsett om det har med religion och sekter att göra, eller en politisk åskådning, relationer, eller ett slutet sällskap där ifrågasättandet blir ett hot. 
Kan varmt rekommendera podden, kanske för att få en förståelse för hur det liksom kan gå till och för att öka sin medvetenhet och sin kritiska blick.

(null)

Jag fick ett par partyskor! Grannens svärdotter rensade garderoben, och jag hade lika små fötter, tur för mig att få en fin liten sommarsandalett med glitter och klack! 

(null)

Och fortfarande, efter otroligt trevlig kväll, ligger jag kvar i sängen. Så trött men nöjd efter mycket skratt, lekar, sittdans och quiz, god mat och dryck och ett gäng mycket härliga kvinnor! Tack Ulle, så jäkla härligt!!
Ser ut som en trött blodhund idag, och kör nog inte kavaj och klack men som sagt, nöjd är jag!

Nu är det nog ändå dags för kaffe.
Dagen kan börja.

Kram ❤️ Johanna

Öka sin kritiska blic...

0 Läs mer >>
(null)

Det blev en fin kväll med kollegorna, för att ha ett efterlängtat vinlotteri. Ljuvligt att ses på privat mark, och prata om högt och lågt, skratta och umgås. 
Och nej, det var inte jag som vann förstapriset på elva flaskor, men hon som gjorde var otroligt glad!

(null)

Härligt att samlas utan termobyxor och långkalsonger onekligen. 

(null)

(null)

Skönt med fredag, att ha ett par lediga dagar framför mig. Förhoppningsvis med lite solsken för att ladda upp batterierna.
Ikväll blir det party hos goda vännen Ulle, med några annars kvinnor. Festligt ju! Mannen min ska också på party ikväll, och imorgon blir det älgjakt.
Resten av helgen fylls nog med motion av olika slag, vila, kaffestunder…längtar efter det. Ni hör, så skönt det låter?!

(null)

Kram ❤️ Johanna 

Hör så skönt!

0 Läs mer >>
(null)

Trots tokmörker finns det en del vackert att ta in. Denna hängande ranka i vår trädgård till exempel. Den milda, nästan icke-färgen är så skir och spröd. Ändå viskade den liksom: se mig! Jag finns än! 

(null)

Vår lilla lönn är fortfarande bladrik, en tröst i dysterheten. 

(null)

Och på promenaden hem från lilla Coop så möttes jag av denna färgklick som mer skrek åt mig: vi är fortfarande kaxiga, och tänker inte vika ner oss än! Så det så!
Och ja, ni har mitt hurrarop och supervälsignelse!

(null)

Färgerna längs järnvägen matchar hösten och träden på kyrkogården. Som en stilla hälsning.

(null)

Det är ändå förunderligt, det där med årstidernas skiftningar. 
Förunderligt och märkligt. 
Och trots mörkret, även vackert när en orkar lyfta blicken.

Kram ❤️ Johanna 

När vi orkar lyfta bl...

0 Läs mer >>
(null)

Tidigare böcker jag läst av Strindberg har jag gillat, som Röda rummet och En dåres försvarstal. Han har ett mustigt, beskrivande och vackert språk med mycket funderingar över relationer, förälskelse och kärlek. Men i Giftas I så är förvisso språket vackert, men bitterheten över det motsatta könet är så stark och så osmaklig att det blir jobbigt att läsa. Gjorde ett försök att teckna av honom för snart trettio år sedan, när jag tecknade och målade som mest. Kanske såg jag då mest en stilig författare, och såg inte de bittra dragen.
Han tyckte det var galet att kvinnorna ville ha rösträtt, och han ansåg att kvinnorna bara ville gifta sig för att med mannens pengar kunna roa sig medan mannen ju aldrig får betalt för samma sak. Han menade att mannen var slav under kvinnan. Lite utdrag från boken nedan, så kan ni få ett litet smakprov. Jag lade ner efter första delen, och började istället läsa Hägring 38 av Kjell Westö. Mindre bittert, och inte 1800-tal. 
Passar själen bättre.

(null)

(null)

(null)

Så tänker jag på kvinnor runtom i världen, i Afghanistan och i andra länder med fanatiska ledare, som är fångna i sina hem. Kanske inte av sina män, har de tur har de själva kärleksfulla män men de är ändå fångar. Utan rätt att gå ut själva, med påbud om hur de ska se ut, att de måste skyla allt som är dem. Deras flickor växer upp som fångar från början, som inte har rätt till något annat än att jobba inom hemmets väggar.

På 1800-talet i Sverige var det säkert ingen dans att vara kvinna, då de själva inte ägde något utan var beroende av mannen. Oavsett vad herr Strindberg nu tyckte.  Så sent som idag är det många kvinnor som därför tvekar över att lämna en kärlekslös relation för att de inte har råd att leva själva. Utvecklingen har gått långsamt på det planet onekligen. 
Men ändå. De flesta av oss är ändå fria, 
Fria att leva det liv vi vill. Fria att röra oss, att arbeta, att vara föräldralediga, att klä oss hur vi vill, utveckla olika förmågor, läsa på universitetet, söka höga chefstjänster…kort sagt leva det liv vi vill. 
Och så kan vi välja att tycka att Strindberg var en riktigt bitter man. Bara det!

(null)

Kram Johanna❤️

L

Vi kan välja vad vi v...

0 Läs mer >>
(null)

(null)

Jag tänkte gått till gymmet efter jobbet men vädret lockade mig ut på långpromenad istället. Går till gymmet imorgon istället, då när vädret ska visa sig från en tråkigare sida.
Helt ljuvlig runda blev det, kände mig stärkt till själen och vissa delar av kroppen. Mitt bäcken trilskas duktigt, men höften är fasen bättre! Känner att cortisonet gjort verkan, härligt! 

(null)

(null)

Det är något speciellt med ljuset sådana här dagar. En slags krisp i luften. Och en slags ro när naturen tycks gå i vila. Än så länge är den processen vacker!

(null)

Säger annars mest som Wisti…haha!
Det finns absolut sköna stunder med hösten, jag gillar det i mindre portioner liksom men har svårt för det när alla löven är borta och gråvädret tar över. Då längtar jag efter riktig kyla och snö, så ljuset kommer tillbaka och det knarrar under skorna. 
Jag vet, en styr inte över vädret men mig påverkar det rätt mycket, även om jag blivit mindre känslig med åren. Det är ju vad det är, och jag tar på mig kläder efter väder och försöker gilla läget ändå. Försöker omfamna det som är, för syre får jag oavsett. Och något vackert finns det varje dag, oavsett. 

(null)

Är så glad att jag köpte en täckväst, så jäkla skönt och bra plagg!

Hamnade nu framför Värkdens bästa veterinär- ett ljuvligt program om en galet hängiven veterinär som tar sig an allt och opererar framför allt hundar, och har fina samtal med hussar och mattar. Älskar det! 
Gråter och skrattar om vartannat och ibland är det så befriande skönt.

Kram ❤️ Johanna 

Syre får jag oavsett.

0 Läs mer >>
(null)

Det blev inte riktigt bara vila idag, men en dag i mitt tempo blev det i alla fall.
Sovmorgon, och långpromenad i ljuvlig luft, för att få igång cirkulationen i min ömma kropp.  
Fotade lite tavlor efter målningen, och tycker att de kommer fram så fint. Färgen gör att alla detaljer syns mer, ger ett annat djup. Som denna vackra tavla jag fått från kära vänner - älskar den!

(null)

Fiona Marley kan göra cool konst, och denna gör sig också plötsligt mycket bättre nu.

(null)

En tavla jag fick från min mormor Alva och morfar Börje för en jäkla massa år sedan. Gillar lugnet i den. Känslan.

(null)

Efter promenaden åkte jag och köpte gardiner, och handlade mat på Maxi. 
Jobbat en stund, och chillar nu lite innan lasagnefix. Det blev en väldigt bra dag det här, skönt att göra saker i min takt även om jag inte läst en enda rad!

(null)

Dags för kvällslugn. 
Matfix, lite fåtöljhäng och golfbollsmassage. 

Kram Johanna ❤️

En bra dag!

0 Läs mer >>
(null)

Idag har vi jobbat hårt, mannen och jag. 
Vi har lagt ut papp, flyttat möbler, maskat och målat…trodde nog inte riktigt att vi skulle bli klara men det blev vi! Allt tillbaka på väggarna igen, och nu sitter jag och tittar på ett avsnitt av Downton Abbey - typ orörlig och ont i varenda muskel, blåmärken i rad på benen efter klättrande upp och ner på stegen, krypande på golvet och saxande mellan möbler. 
Är så nöjd! Färgen blev precis så omfamnande som jag ville och tavlorna kommer mer till sin rätt. Precis som fönstren, som blir ännu vackrare. Det var helt klart värt alla åtta timmar av slit!

(null)

(null)

Ska införskaffa vita gardiner också, för lite fluff-känsla.

(null)

Och detta var före dagens tokjobb.
Kallare och lite hårdare.

(null)

(null)

(null)

Igår kväll hade vi middag här.
Det blev en fin kväll, med prat och skratt, och livets allvar. Var ute och gick på morgonen, med Lolas begravningsmusik i öronen. Gick genom löven, sparkade i högarna medan tårarna rann. Tänker på att hon skulle varit med här, sittandes i vårt kök och prata gamla minnen och hur livet blivit. Vilka vi blivit. 
Grät för att livet är så otroligt skört, och ibland onödigt skört, rent av orättvist. När saker inte upptäcks och tas om hand som kanske kunde förhindrat…
Det var fint ändå, att få mötas här. Få ta upp tråden igen från tidigare. Ta vara på det som nu är. Möta fina människor. Leva det liv vi har.

(null)

Igår så jag rätt pigg ut.
Just nu känner jag mig hyfsat gammal med en kropp som en lyktstolpe. 
Imorgon ska jag ha vilodag, ta en långpromenad och läsa bok…jisses, så skönt!

Kram Joey❤️

Det som nu är.

0 Läs mer >>
(null)

Det blev en oplanerad jobbdag hemifrån idag.
Hostade som en galning i natt, och kände mig seg och väldigt trött i morse. Jag har varit otroligt trött i några dagar, även om jag sovit bra. Brukar ha svårt med omställningen när mörkret anfaller, som det sannerligen gjort senaste veckorna. Hostan kommer ju ibland, lite när en minst anar det, så det är inget konstigt. Och mörkret vänjer jag mig väl vid, tids nog.  Och så längtar jag till ljuset och våren, lite sådär i smyg.

(null)

Tycker ändå att jag är rätt bra på att anpassa mig, se det fina och sköna i det lilla. Som att sparka i löven och gå genom vattenpölarna. 
Men kroppens reaktioner kan en inte styra, den vill ha ljus!

(null)

Börjat titta på Downton Abbey efter mycket påtryckningar av brorsan, som också har en förkärlek till kostymdrama. Har bara sett tre avsnitt och gillar det. Vet inte varför jag inte gett det en chans tidigare. Sent ska syndaren vakna. Och bättre sent än aldrig, ni vet.
Blir en vilokväll, återhämtning efter intensiv vecka och uppladdning inför målning i helgen. 
Hoppas jag vaknar pigg som en mört imorgon!

(null)

Makaronipudding kändes bra i höstkvällen.
Och tända ljus. 
Och så vackra kostymer.

Kram Johanna ❤️

Kroppens reaktioner.

0 Läs mer >>

(null)

Idag fyller Kamilla, min kära bonusdotter år. Är så glad för att ha henne i mitt liv, som den goa människa hon är. Tacksam för henne, för Dennis och  barnen. Det är en ynnest att få ha dem nära. Varit hos dem ikväll, haft lite fir med god mat, tårta, snack och mys. 

En fin kväll efter trött dag.
Som att kroppen ställer om från ljus årstid till mörker, som ger en outsäglig trötthet. Vänjer mig snart. Och inser att jag behöver få tiden att vara ute, ta mina promenader för att få ljus och luft i själen. Dessa dagar har det inte hunnits med, och det är dumt. Imorgon är en annan dag!

(null)

Har den här på mitt jobb.
Som en påminnelse om det som är viktigt, som att gå barfota, njuta av de små tingen. Att leva livet så som en själv vill leva det.
Tänker på att jag fortfarande kan det, och tänker på den som inte längre är med. Och på dem runtomkring .
Hur klarar en att gå vidare när ens mamma dör, allt för tidigt och aldrig mer kommer att finnas där…
Att vakna varje dag och veta att det aldrig mer går att lyfta luren och höra den rösten, den som lyssnar, tröstar, ger råd och som alltid älskar - oavsett. Att inte mer få kunna omfamnas av den trygga modersfamnen. 
Och utanför det så fortsätter livet som vanligt. Solen lyser, regndropparna faller tungt, vinden susar. Trafiken rullar, människor tar sig till sina arbeten, barn ska till dagis och klockan fortsätter att ticka.
Kanske är det just det, ett tickande i taget som gör att det går. En minut, en timma, en dag i taget.
Kanske är det så, att det går ändå. En minut, en timma, en dag i taget.

(null)

Kram ❤️ Johanna 

En minut, en timma, e...