Det blir en härlig dag!

(null)

Det finns vissa saker som gör hemmajobb okej ändå. Att välja CD eller vinylskiva från min samling och lyssna från en fantastisk anläggning. Även på låg volym är ljudet så bra! 

(null)

Att kunna gå och värma på värmekudde hela tiden, för att mjuka upp min stela lekamen är också en bra grej. Och så kaffet, förstås. Att kunna hämta en ordinär bryggkaffe eller välja en espresso efter maten, det är finfint. Förvisso så finns det nästan alltid kaffe på gång även på jobbet, men egengjort smakar ganska mycket bättre ändå.

(null)

Blev en väldig lyx idag, när min ömma moder kom förbi med nybakade, fantastiskt goda och fina små kakor...! Hur fint?! Tänk att få ha en så pigg mor, som i år faktiskt fyller 83, som raskt promenerar till mig för att leverera kakor. Jag är så bortskämd verkligen!
Fick bli en extrakaffe för att smaka på dessa juveler så klart.

(null)

Började läsa nr två i serien ikväll.
Den första blev riktigt bra efter nära hundra sidor, och därefter ville jag inte lägga ner boken. Så är det ibland, och nu vill jag ju få veta mer om personerna i berättelsen. Hur det går, hur de mår och utvecklas, vilka sorger och  glädjeämnen de kommer att möta. 
Språket är skönt, liksom lättläst som flyter på. Det är inte vackert som Karin Smirnoff’s otroliga uttryck, även om berättelserna påminner lite om varann.
Men en bok en vill fortsätta läsa är en bra bok ändå!

(null)

Pratade en lång stund med denna vackra böna ikväll, så härligt. Och så längtigt efter att ses. Vi hoppas på att fira jul-påsk-födelsedagar med brorsan, Fridis och föräldrar i mitten av maj. Då är de "klenaste" av oss vaccinerade, och då måste vi liksom ses igen. Har inte träffat brorsan sedan i augusti. Min dotter har jag ju träffat, där går liksom gränsen för min avhållsamhet. Men att få träffas alla kommer att kännas som den bästa presenten! Kommer att glädjas för mina föräldrars skull, det blir en härlig dag!

Kram ❤️ Johanna

Kommentera här: