Nästan så en blir religiös!

(null)

Sitter gott här, med en kaffe, efter långpromenad. Det känns som vår i luften ta mig tusan! Från fjorton minus till det här...tiden må vara ur led men visst är det skönt med lite begynnande värme och det ljus som blir. 

Fick äntligen besked på covidtest nr 2, och det var negativt...thank you! Så snuvan är nog vårsnuva och huvudvärken..tja, kanske ett mystifisiskt klimakteriesymtom. Vem vet? Verkar som att en ska ha alla tänkbara symtom, hur charmigt som helst verkligen.
Men, jag är covidfri - det smäller högt.
Och jag kan pussa på min man igen, så piffigt!

(null)

Gillar vår lilla djungel av stora växter. 
Blev bra med ännu en som "grönar" upp livet lite.  Är också glad för gula kuddarna och filtarna som jag inhandlade. Piggar upp lite, och matchar ju fint när vårsolen försiktigt tränger sig igenom vinterhimlen.
(null)

Jag är lite galen just nu, lite rastlös av coronaisolering och brist på nya intryck. Beställt nya tvättkorgar, mjuka fina linjer som kan ge tvättstugan ett mjukare intryck. Har haft praktiska, men verkligen ocharmiga, plasttvättkorgar sedan vi flyttade hit (och mannen min hade haft de innan dess). Men nu får de bytas ut, ge luft för annat.

(null)

Svårt att titta idag, soldiset gjorde så att ögonen rann och skrynklorna kom fram. Det tar jag dock väldigt gärna, finns nästan inget mysigare. 
Första gången på balkongen eller på uteplatsen, när vårsolen värmer...
Med filt om häcken och kaffet bredvid...
Det är ju nästan så en blir religiös då!
Som av fantastisk musik, som berör, som kallar fram känslor av olika slag. 
Vårsol och musik. Oj!!!
Bara att sitta här, när solen och ljuset fyller huset...det är fantastiskt.

Och just idag blev jag glad igen, då min blogg är en av de mest gillade på portalen...Wao! Tack! Även det lite sjukt ju, men oj så kul!

Kramar ❤️ Johanna 

Kommentera här: