Hjärtat är ungt.

(null)

Så firade vi då Fanny, äldsta bonusdottern, som fyllt 22 år. Lite sent men lika välment!
Och vilken kväll det blev!
Som om allt uppdämt behov av party rusade i blodet, på ett någorlunda safe sätt då det är människor som tillhör familjen. Som traditionen bjuder så får födelsedagsbarnet önska mat, så även denna gång. Då blev det "kött och potatis".  Ugnsstekt fläskfilé, rostade rotfrukter, haricot verts och broccoli med vitlökssmör, bearnaisesås och så min mammas goda, önskade tårta blev kvällens meny. 

(null)

(null)

Leken Sanning eller kånka som medförde klädbyte, målning av mustasch (det är precis vad ville ägnat sig åt här), fysiska utmaningar, nagellacksfix och diverse galenskaper. Många skratt blev det, och dans blev det också!
Som jag älskar att stuffa till musik med människor en vill ha nära. Hemmafest med dans är otroligt värdefullt och ger min själ en superboost.

(null)

Simon och Felicia, Fanny och Wille och min kära kärlek Patrik. Min äkta älskade unge och hennes sambo skulle varit med också, det hade varit det ultimata, men i dessa tider kan en inte få allt. Den tiden kommer, och satan i gatan vad jag längtar efter det!

(null)

Det är onekligen så att kroppen tog stryk av party och dans. Höften är allt annat än rolig, hade svårt att stiga ner på benet i morse. 
Men själen, den är yngre idag än på länge!

Nu har det "leat" till sig lite så nu kör vi söndag med äldste bonussonen och familj, och då blir det korvgrillning i trädgården. I solen!

Kramen!
❤️
/Joey

Kommentera här: