Fix och tända ljus.

(null)

Energifylld efter god sömn!
Tränade i vardagsrummet, till Lundell och Eldkvarn för att orka pumpa på. Växlade sedan till julmusik och drog igång lite kola- och knäckkok. När jag ändå höll på gjorde jag ett gäng grova kringlor (som en ju ska ha smör och helst ost på...!). 
Så rogivande och mysigt att fixa, sjunga till musiken. Låta tankarna vara just där och då. Tänkte på farmor, hur hon alltid nynnade när hon pysslade. Hon var nog här idag, nynnade med mig och skrattade sitt härliga, varma skratt.

Bar ner lite nybakat till äldste bonussonen, som var i garaget för däckbyte med mannen min. Mysigt att snacka en stund, se honom. Hälsade på mor och far också, gav de lite nybakat. Stod i deras ekande trapphus och snackade en stund. Också fint!

(null)

Planterat sticklingar på två olika palettblad...de är ju så fina! 

(null)

Den lilla syns knappt men tror på den.
En kul sort, liksom lite skrynklig.

(null)

Otroligt skönt med en lördag full av lust och energi. Stänger av negativa nyheter och njutet nu. 

Till middag ikväll blir det Take away från Kafé de luxe @kafedeluxe . Tänkte nyttja min femtioårspresent från barn- och bonusfamilj, och kanske lyxa till det lite. Fick presentkort dit, så jäkla bra och uppskattat. Nu får det bli avhämtning då jag inte är sugen på sittning på krogen. Bra grej ändå!

Ha en fin kväll.
Glöm inte tända ljus och njuta en smula❤️

Kram Johanna

Kommentera här: