Kanske lite si, en gnutta mer så.

(null)

Det fick bli advent här nu.
Vill ha och behöver LJUS i mörkret. Mysbelysning som liksom hälsar välkommen när en går runt i huset. 

(null)

Det knoppas på orkidéerna igen, lagom till helgen slår nog den ena ut. Älskar vita sådana. 

(null)

(null)

Köpt hem jäst och kesella, får nog bli lussebullsbak på fredag eftermiddag. Längtar efter att sätta händerna i degen, men kommer att sakna min älskade unge som är så galet noggrann när hon bakar. Bullarna blir verkligen snurriga och fina när hon är i farten, medan mina mer blir utflutna. Inte så snygga, helt enkelt. Saknar henne just nu otroligt mycket. Just nu känns inte en spontanresa på något håll särskilt lämpligt, men åh...vad jag vill kramas! Vara nära. Ha kökshäng och småprat. Matplansfantasier och sällskap i köket som blir lite som att måla en bild...kanske lite si, lite mer så, mmmm...doften! Ännu en gnutta till av det...!

(null)

Jobbat hemma idag, och det har känts riktigt bra. Ställt in mig på att det är så det ska vara, och får onekligen mycket gjort då de vanliga "störningarna" inte finns. Använder stereon mycket, spelar gamla CD-skivor och LP, måste ha musik i bakgrunden för att få flyt i arbetet.
Beställt en stol så att jag kan sitta bättre vid det gamla skrivbordet, en ryggvänlig som påminner om min jobbstol. Inget ryggstöd, utan mer som en sadel så att ställningen på kroppen blir bättre. Idag har jag haft en tjock Lundell notbok under häcken för att sitta bättre. Alla sätt är bra!

(null)

Det här tog jag tio i sju i morse när jag skulle sätta mig med andrakaffet vid datorn.
Känner mig piggare nu efter jobb, promenad och ljusstaksfix.

God kväll!

Kram Johanna❤️

Kommentera här: