Nipprig i själen.

(null)

Uppladdning behövs när en sitter hemma och jobbar. Det är det mysiga med hemkontor, att en kan hämta lite gott att sippa och tugga på. Saftglögg och kaffe, och mammas fantastiska peppisar. De som vi brukar baka ihop men i år pausades den gemenskapen vid bakbordet. Jag fick istället ett stort gäng levererade till dörren...sådan service! Jag hade dock väldigt gärna sett att vi hade gjort det som vanligt. Ihop, med sopplunch och kaffedrickande.

(null)

Ytterligare en konstig grej detta år, eller kanske förra. Jag har av okänd anledning sparat förra årets figurpepparkakor, som vi ju också brukar göra varje år. Eller rättare, mamma bakar dem och jag "krystyrerar". Men i fjol lade jag alltså ned dem alla i källaren.
Så passande ändå, eftersom själva kristyren liksom måste tillverkas i gemenskapen. 
Älskar de där figurerna, det är bästa julpyntet. 
Så enkelt men mysigt.

(null)

Har kunnat gå en ganska bra promenad idag, för första gången sedan cortisoninjektionen i tisdags. Så himla skönt och välgörande då det känns som att själen blir nipprig av stillasittande. 
Nu ska det åter bli ordning, och förhoppningsvis kommer gnagsmärtorna i höften lägga sig om någon vecka så blir det ännu bättre.

Fredag kväll och på spåret.
Ett glad rödtjut, och pizza från bästa pizzerian i vårt kvarter. Gott så.

Kram ❤️ Joey

Kommentera här: