Nån måtta.

(null)

Många ryck hit och dit med avbokningar, bokningar, samtal och planering fram och tillbaka. Lite möten och avstämning, då kollegan och jag jobbar på distans varannan dag och således aldrig är på plats samtidigt. Funkar ändå, men saknar det sociala. Det direkta. 
Fått mycket gjort, och det känns bra ändå.
Flera patienter blev nöjda och glada för att få en tid, trots allt, så hoppas att det nu kan hålla!

(null)

Höften fortsatt stel och öm, känns inte bra med längre promenad idag heller. Gjorde mig en lyxkaffe och tände ljusen. För att det är mysigt, liksom lugnande. En stunds läsning är tanken, och kanske serien Queens Gambit (se den!). Avslutade fjärde säsongen av The Crown igår, den serien vi kollat på ihop mannen och jag. Den är också riktigt välgjord.

(null)

Funderar på att åka till dottern nästa helg. I egen bil. Längtar och saknar och känner att ja, va fasen! Jag kan ju inte låta bli att träffa henne på månader även om vi bor i olika städer och situationen är knas. Går sönder då. Sex veckor sen vi sågs snart, det är för länge...!
Kanske en tur och retur över dagen, för att lalla runt och snacka. Käka något. Och ja, kramas. Det är den enda förutom min man, dotterns sambo och lillbonus som jag kramat sedan pandemins start. Sjukt egentligen, men ja, jag är och vill vara försiktig. 

Vill inte ha den skiten i min kropp, och inte i någon av min familjs eller vänners kroppar heller...! Håller vi ut så kommer det en ny tid.
Det kommer att bli bra.

Men längtet efter min älskelse...där går gränsen ändå. Någon måtta får det väl vara.

❤️
Kramar Johanna

Kommentera här: