Hoppas få en smäll av beröring.

(null)

Vaknade före klockan men sov i cirka åtta timmar. Så välbehövligt efter att det varje vecka känns som att jag har sömnbrist. Skönt att ta igen det på helgen, få återhämtningen en så väl behöver.

En lugn morgon. Låg kvar en stund, tog en långfrukost innan sång vid pianot. Behövde mjuka upp inför dagens uppdrag, barndop i min hembygds kyrka. Min barndomsväns barnbarn Noa skulle döpas, och som en surprise blev det även bröllop!
Väldigt fint var det allting, med skön stämning. Alltid så fint att få ära att sjunga på någons högtidligheter. Tacksam för det!

(null)

Här har jag sjungit fler gånger än jag kan räkna. Ingelstad kyrka, där jag började i barnkören som 6-åring, och sjöng mitt första solo i luciatåget som 9-åring. Många fina minnen med bra sångskola liksom!

(null)

Behövde röra på mig efter anspänningen, och efter matinköp på vägen hem.
Blev en hyfsat lång runda, i stadens olika stadsdelar. Emellan fotningarna går det fort, men måste stanna upp och ta en bild när det vackra poppar upp…!

(null)

(null)

Det blir slappt ett par timmar till innan ombyte inför kvällens föreställning på Vida Arena med Jesus Christ superstar. Ser verkligen fram emot detta! Galej med bästa musikalen som framförs av två otroligt skickliga musiker…
Hoppas få en smäll av beröring.

(null)

Klänningen efter dopet är nu utbytt till mysbrallor och linne innan nytt ombyte till svart kostym, polo och dr martens.

Kram ❤️ Joey

Kommentera här: