Lite störd, that’s me!

(null)

Efter två dagar med vidrigt magont kör jag idag endast flytande kost, smoothies och kaffe latte på havremjölk, vatten…känns än så länge som det bästa på flera dagar. 

Märker efter bara två dagars stillhet att lungsen påverkas, och samlar på sig. Min lite maniska ådra i att ta långa kraftpromenader och att träna bär onekligen frukt - bättre hälsa, bättre flås och styrka och med det bättre andning. Så värt!
Så det fick bli en träff med mor och far på stan idag, när läget kändes bättre. Blev lite inköp av nya träningskläder också. Roligt att träna med fin outfit, tycker jag! Går lite lättare av farten då!

(null)

Så börjar tankarna om att förnya denna del av lägenheten, den är lite skum med sina prång och dörrar och tapeten är ganska sliten på sina håll. 

(null)

(null)

Uppmärksamma lillbonusen såg direkt i morse och gav sitt svar vad hon tyckte. 
Vad tycker ni?
Det blir hur som helst ett projekt lite längre fram, det ska gojsas runt lite först. Lite i min hjärna, och kanske lite mer i sambons.

(null)

Igår var det exakt 1 år till bröllopsdagen! Tänk ändå, vad tiden går. Lillbonus var på Ullared och inhandlade ljus och fat till detta, då stadshotellet faktiskt har undermåligt av både ljus och hållare. Älskar ljus, och vill ha det som mitt huvud säger…lite störd, och högst planeringsälskande. That’s me!

(null)

Lyssnar på operett och ska läsa i min bok Tour de chambre av Tine Hoeg. Fick den av yngsta bonussonen Dante på min födelsedag. En annorlunda roman, skriven som dikt nästan. Läst sjukt mycket dessa dagar, så fortsätter väl med det lite till innan bio ikväll.

Kram och god lördag❤️
Joey

Kommentera här: