Stor och stark jordemor.

(null)

Äntligen blommar prydnadsapeln i trädgården.,,också det magi, lika välkomnande varje år. Denna årstid är ju helt fantastisk! 

(null)

Haft en bra dag, trots lite eftersläpning med sömnen så flöt det på med lite sidospår som det alltid blir. Inget är statiskt tack och lov, det hade passat mig dåligt och gjort mig rastlös.

Var på gymmet efter jobbet, väldigt skönt. Kunde köra lite djupare knäböj utan att knät gick och dog. Hoppas det är samma känsla imorgon!

(null)

Utanför vår ytterdörr börjar det hända saker! Tulpaner och ormbunkar börjar visa sig. Ljuvligt, så ljuvligt.

(null)

Läst boken Svänan- de fattigas kungarike, efter att ha fått lite mer historia igår. Roligare att läsa när kopplingen finns, och när vi gick stigarna. Där de kämpat så för att få behålla sina torp och för att leva dag för dag. Läst om släktingen Tilda, som var kusin till min gammelmormors mors make Johannes. Hon sågs som stor och stark och tillförlitlig som jordemor, alltså den som hjälpte barn i trakten till världen. Visste inte att vi hade någon i släkten som på något sätt haft en dragning åt vårdande yrken. 

(null)

Ska börja läsa ny bok, Bali, bullar och bröllop av Tove Höglund. Följer henne på instagram så fick tipset därifrån. Hon skriver mycket om adhd på insta så det var därför jag började följa henne. Hoppas på skön läsning.

Kram ❤️ Joey

Kommentera här: