Bubblan.

(null)

Vi är verkligen bortskämda i vårt kollektiv, som anlitar en fantastisk trädgårdsmästare. Hon kan verkligen sin sak, om vad som trivs var, hur en kan få det att blomma i vartannat i en plantering och hur de mår bäst. 
Älskar vår trädgård, den är undanskymd men så välkomnande, just nu galet fin med alla blommor men alltid trevlig med sina olika sociala ytor. Det är inte många kvadratmeter men de nyttjas väl, och det gillar jag.
Att bara sitta där och njuta är som en smekning!

(null)

Prydnadsapeln blommar så vackert, intensiv men kort period. 

(null)

Vet inte vad det är för söta blommor i dessa, någon som vet? 

(null)

(null)

Afrikansk lilja fick det bli i stora tunnorna, så fina. 

(null)

Själv har jag busat lite, klippt mig superkort och blonderat. Och jag gillar’t mycket! Känner mig lite som när jag var 26 och började läsa till sjuksköterska. Då var jag illblond och illkorthårig. 

Blir ingen träning idag.
Behöver gojsa in mig, så satte mig på balkongen efter jobbet. Blir lite matfix, läsning och kanske ett avsnitt av barnmorskorna på East end ikväll. Lagom asocialt efter supersocial dag igår, med jobb, besök hos min pappa och mamma och sen direkt till krogen för pensionsavtackning för vännen Lotta.
Då behöver jag bubblan idag.

Imorgon blir det halvdagsjobb, träning och så middag hos mor o far. Födelsedagsmiddag då min käre far fyllde 83 bast igår! Det ska vi ju fira! Ser fram emot det.

Kram ❤️ Johanna 

Kommentera här: