Köksgolv

En skön kväll efter repetition igår...kom på när vi for hem efter 9 att det kanske kunde vara lämpligt för älskelsen att va kvar hos mig med tanke på dagens rep, så vi käkade kex sittande på köksgolvet, pratade, gjorde väldigt många snygga miner (jag vill lära mig att dela tungan i 3 delar ni vet, men lyckas inte....Frida kan!!!) och fnissade. En skön avslutning på dagen.

Idag tog jag mig en ledig dag...oansvarigt och skönt!
Varit med i Strömbergshyttan, och hade packat ner hela världen i ryggsäcken med tanke på det utlovade skitvädret....som aldrig kom:-)! Varit riktigt behagligt att sitta i, dricka alldeles för mycket kaffe...prata med goa Annika och andra godingar som sätter sig en stund och pratar, kollar...rätt skön avkoppling!

Och dammsugaren hade inte gjort jobbet å tmig när jag kom hem....dansade en snabb dans med den och svabben, skönt att slippa smulorna efter kexätningen mellan tårna på mina barfotafötter! Så, nu är det som det ska vara! Det är klart, började jag med strumpor så hade jag inte känt smulorna lika lätt....men nä...blä för strumpor inomhus:-)! Tårna vill veckla ut sig i det fria liksom!

Dags för kaffe med min forne granne strax. Kanske lite snack om....tja, vad vi ska bli när vi blir stora eller nåt?

God helgkväll till er.
Johanna

Kommentera här: