Goda fredag <3


Världens sötaste handfat innehar nog Cafè de Lux:-)! Var där i onsdags kväll med ULVE-gänget, dvs alla huvudhandledare samt ULVE-lärare som har med studenter på CLV att göra. Vi åt otroligt god mat, blev serverad av avslappnad och trevlig personal, pratade och skrattade och mådde gott. Avslutade kvällen med gott vin och en mörk chokladbit som grädde på moset - inte fel, inte fel alls!!!! trevligt sällskap är bra för själen mina vänner <3!!!

Gårdagen var full lulle, trött som en gnu men sov en stund efter hemfärd från jobb innan det var dags för genrep i SBH inför Jakten på Tors Hammare - ett väldigt bra genrep!! Som alltid undrar man veckan före hur fasen allt ska lösas, läras in och flyta i en juste takt utan segdragna replikskiften...men oj, vad imponerad jag var igår! Gick superbra, det flöt på, var roligt, underhållande och så klart....dansarna var ju superba:-)!!

Varit som sjuksköterska på avdelningen idag, utan studenter. Trivts som fisken i vattnet! Kul att ha en hel grupp patienter, planera och fundera, stötta och organisera, ge smärtlindring, ta olika kontakter inför hemskrivning, remiss till annat sjukhus m m. Varit en bra dag! Ganska mycket har gjorts, men en bra dag!

Fridisen kom till jobbet, så vi hade sällskap i regnet (var tar solen vägen så fort jag går ut från jobbet.....?!) till stan en sväng, sen hem. Ikväll ska det slappas!!! Köpt grillad kyckling och potatiskroketter, och ska kolla på en  film. Kanske Anastasia...en väldigt lagom dag innan premiär och efter en jobbarvecka. Sega lungsen har gett med sig och är hyfsat pigga nu - skönt!
Hoppas på sol HELA dagen imorgon, vore najs!!!

Städat har jag förresten gjort nu, skönt att slappa i ett rent hem dessutom! Vardagslyx känns det som:-)

Fredagskram!
Joe

Kommentera här: