Zeb Macahan, Plantan Bertil och parvård

   

Lite bilder från gårdagen på mig, tomatplantan Bertil och dess ägare Erika Pitbull....:-)
Någon roade sig med att göra solbrillor till densamma, ganska snygg om ni frågar mig! Skönt att va lite galna på jobbet, Pitbull är nog den som är galnast med att åka på droppställningar och rostfria små rullbord...förgyller onekligen vardagen:-)!

Var hos en patient igår, satte dropp och sprutade morfin...han hade väldigt ont av alla sina farkturer efter en trafikolycka förklarligt nog. Han verkade så trött, så jag presenterade mig lågmält. Sa vad jag hette och vilken funktion jag hade. Så tittar han upp och utbrister "Helvete, vilken snygging"! Haha...så han var ju hyfsat på bettet trots allt, det förgyllde också min dag:-)!

Haft hyfsad träningsvärk efter passet i förrgår, gick lite likt Zeb Macahan igår tycker jag...känns bättre idag även om det fortfarande känns i armar och bröstmuskler! Bra, då har jag jobbat i alla fall!
Efter jobbet igår fick jag låna sis garage för att dammsuga (typ sanera) min lilla bil....tyckte att den såg fin ut när jag var klar. Körde ut och upptäckte i solljuset att nja, så jäkla fin var den faktiskt inte...så jag stack till Statoil och dammsög den en gång till, och nu är den rätt fin! Fattas bara en biltvätt men det ska ske innan helgen!

Hyfsat lungseg idag, sovit sisådärbra inatt...men nu är jag uppe. Nybadad. Och ska försöka göra mig klar och gå till jobbet. Vi har ett viktigt möte idag. Om parvården, om hur vi kan förändra, förbättra, förfina tänket och arbetssättet. Hade handledning igår, då vi pratade en del om detta. Att det måste till en attitydförändring, och att förändringens kraft ju ligger i vårt eget knä och vi ska få det att funka. Så är det ju. Hoppas på ett bra möte.

Kvällen är tänkt att den ska vara på Café de Lux för lite ULVE-middag med huvudhandledarna och ULVE-lärararna. Ska bli najs!

God onsdag på er.
Johanna

Kommentarer:

1 Erika/Pitbull:):

skriven

Det är skönt att jag kan roa alla på avdelningen. Jag är bara sån.....pussss<3

2 Eva:

skriven

Var det Kråsskjortan som ankande upp och såg dig? Haha;)

3 Eva:

skriven

vaknade skulle d va.

Kommentera här: