Fantastiskt...

...skönt med ledig lördag. Ledig dag, utan att behöva rusa iväg. Utan tid att passa. Behövs ibland. Ligga kvar länge i sängen även om pensionären vaknar, men att ändå inte behöva gå upp - det är så gott! Lång dusch, några koppar kaffe, tidning....livet är apselut helt ok emellanåt:-)!!!
Gårdagskvällen likaså. Promenad runt Trummen gör gott, vänner gör gott. Måste nog ta med kamera där någon dag, det är väldigt fint!

Det går inte fort idag alltså...typ värsta segsnöret Allan, faktiskt. Handlat har jag i alla fall gjort. Nästan tvättat klart. Ska lägga mig i badet och läsa en stund innan det är dags att ta itu med kvällens middag för och med goda vänner <3! Vad vore livet utan de? Vänner som gillar mig för att jag e jag, som inte ställer motprestationskrav, utan som finns för mig - och jag för de, vi ses och fnissar, dricker vin, pratar trams och allvar, ger stöd och uppmuntran, reflektioner utifrån eget perspektiv...det är verkligen stort, och jag är så väldigt glad och tacksam för er godingar som finns i mitt liv!!!

Måste sjunga lite också, för att få energi....

Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
bara lukten gör mig svag
men jag vågar inte väcka dig nu
Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
när du inte ser på
Och genomskinlig grå
Blir jag, utan dina andetag

Min klocka har stannat
 under dina ögonlock
fladdrar drömmarna förbi
inuti är du fjäderlätt och vit
Och utan ett ljud
Mitt hjärta i din hand
Har jag tappat bort mitt språk
Det fastnar i ditt hår

Vad vore jag utan dina andetag....

En sång som jag ogillade med det arrangemanget jag första gången hörde den, men som jag gjort till min och får energi ifrån. Det finns några såna låtar, och det är så fantastiskt skönt att sätta sig vid pianot, spela och flyta med i sången. Ge efter för känslor och sjunga ut. En bra idé det där med musik helt enkelt:-)

Just nu spelas Norah Jones, inte heller alls fel på nåt sätt:-)!

Hoppas ni får en skön lördag.
Det ska jag ha!

Kram Jo

Kommentarer:

1 Eva:

skriven

Jag älskar den sången! Hoppas få höra den i din variation nångång. Kram E

Kommentera här: