Ännu en dag

Idag kom en snäll mor, tillika mormor vid halv 7 då jag skulle gå till jobbet.
Skönt! Inget dåligt samvete, ingen tokstress...ingen illtrött Frida som måste kämpa emot naturens lagar och stiga upp en tid som är helt emot hela henne....:-)

Haft halvtidsbedömningar idag. Pratat en del om hur man uppfattas som människa.
Jag fick till mig av en student för ett tag sen att jag liksom var lite för "på", och läraren (ULVE) fick upp en bild av mig som Tiger studsande bredvid den lite lugna och oorgansierade studenten, glatt frågande hur det går, hur hon tänkte göra nu osv....och det gör att jag försöker ta det till mig. Arbeta mer med tungan i vilande läge, händerna på ryggen och mer försöka uppmuntra studenterna att komma till mig för att presentera hur de tänker än att jag ska gå på och fråga. Och det funkar, och jag har fått feedback på att jag numer är bra på att ha händera på ryggen. Ibland är det svårt att få fram precis vad man menar, men studenten idag är ingen Ior men ger ett väldigt laid back intryck, fast har koll på läget och vet vad som ska göras. Men intrycket kan ibland bli att hon är liksom trött. Vi pratade om det, och så kom jag på att va fan, det kanske är så att hon helt enkelt är ordentligt trött på att va student? Och lite så var det, hon känner ett sug efter att vara färdig. Helt förståligt. Och kanske är det så att om man själv är mer Ior blir man som handledare med Tiger och tvärtom....?
Jag hoppas hon tog åt sig på rätt sätt, så att hon tar det till sig och gör nåt bra av det utan att klanka ner på sig.

Dags för kvällens aktiviteter, precis gjort en kanna kaffe, packat ner fikat i picnickorgen för att dra först till pianolektion och sen repetitioner ute i det något mindre vackra vårvädret...! Men det är varmt:-)!

Kramiz Jo

Kommentera här: