Jesus Amalia!!!

Hade inte riktigt mage att väcka Frida illtidigt idag, så det fick bli en liten kompromiss...halv 7 istället för 06.45. Var på skolan med henne typ strax före halv 8. Lite småseg var hon, men det har nog gått bra hoppas jag!!! Inga hotmail om att hon ska bränna ner mitt hus p g a för tidig väckning har kommit i varje fall...:-) Tack älskelsen!

Planerat examinationssamtal med två av studenterna, som vi sedan genomfört. Gick bra. Kommer att bli bra sjuksköterskor!!!

Efter jobb idag stack jag till Peugeot för att byta lilla lampan till halvljuset, en halvtumme lång lampa för 120:-). Nåja, nu skiner jag igen...eller i alla fall bilen!! Raka färden till F&S efter det, har inte tränat på över 2 veckor och det känns! Jesus Amalia vad trött jag känner mig...lade mig i badet en stund och småslumrade lite. Ska gå runt sjön om en liten stund, prata lite skit med en kompis samtidigt. Sen blir det nog SÄNGEN!!! Skönt dock. Behöver det, behöver styrkan, rätta till mitt bäcken och få luft i mina lungor:-)!

Igår kväll innan sovdags förresten, vilken ynnest att få dela med min goa tjej! Sjöng för full hals i stämmor vid pianot, helt underbart härligt faktiskt! DET ger energi!

Lite tomt i kväll, lämnade Strömbergshyttan i sticket...hoppas det finns kaffe ändå;p! Rätt trevligt att sitta där med Annika och Suzan, Kristin och lite olika som ploppar upp/ner och delar några ord. Ikväll är det nog dock lite svalare än gårdagens repetition, så jag kanske inte ska vara alltför ledsen. Kostymrep ikväll dock, och det är roligt att se när det går framåt och växer fram. Det blir bra! Längtar efter min älskelse, roligt att se glädjen och uttrycket i dansen. Hon trivs som fisken i vattnet just nu <3! Love you!

En liten bit choklad med chili som promenaduppladdning....shit vad gott!!!! Fattas bara rödtjutet ju:-)!!

Skön afton till er.
Johanna

Kommentera här: