Underbart solsken <3!

Sovmorgon med ett par timmar är inte fel....! Hade någon sagt till mig att jag skulle vakna av mig själv 7.30 en lördag morgon, för en sisådär 20 år sen hade jag gapskrattat och sagt att de var tokgalna...men, men....det förändras liksom.

Utvilad. Nöjd. Skön morgon.
Promenerade med Frida till Kulturama för dagens föreställningar av jazz - och showdans. Trodde att jag skulle behöva hjälpa till på eftermiddagen med sminkning och grejer men när jag kom ner så var hon redan klar, så jag tog mig en glass på stan i gott sällskap och gick sen hem i solen....satte mig på balkongen, mediterade, läste, vilade...GUD vad härligt!!!! I love the sol! För min del kan det vara varmt fram till november, regna på nätterna och stråla på dagarna...då hade jag trivts!

Mötte upp mor, far och Fridas pappa för att se föreställningen ikväll. Den var så himla proffsig, skitsnygg verkligen! tack!!

Grillat hamburgare, kvälltsmat ungefär vid tiden som Italienarna käkar på...klockan blev 21 innan maten stod på bordet till hungriga tjejer. Men vi slogs inte, skrek inte...var nog ganska segt lugna:-)

Brown Brothers är det kvar av...tjoho! Så ett glas även ikväll får det bli. Skål på er!

Kramis Johanna

Kommentera här: