En sån mes!!!

Är liksom både glad, nöjd och irriterat förbannad idag...!

Jag är glad för att jag har fått tillbringa skön tid med min dotter och mannen i mitt liv i helgen, bara varit och tagit det lugnt. Fått vila, mys och skönt umgänge.

Är mindre glad över min hälsa.
Känner jag mig bättre, så där på riktigt....? Förkyld, fortfarande rätt seg i lungsen, trött som ett as...ja, ett undantag finns nog. Jag har inte ont i kroppen, ni vet så där feberont i knän och fingrar. Nä, det har jag inte. Och det är BRA!!!

För 4 veckor sen var jag på VC p g a lite småfeber som pågått 1 vecka, de tyckte då att feber kan man ha upp till 3 veckor utan att man gör nåt. Ta lite alvedon vettja! Vilket jag ju gjort...i onsdags var jag så på VC igen, och fick då antibiotika och ordinerad vila, C-vitamin och inget jobb!!
Om jag hade kunnat vara lite mer bestämd, förklarat mig bättre, varit mer bitchig så kanske jag fått antibiotika för 4 veckor sen och sluppit denna sega period av förväntan att snart blir det nog bättre....?!
Som en gammal tant, som säger att jo, det kanske är så....men jag är ju trött....jaha, jo, det kanske blir bättre....och inte orkar stå upp för sig själv - sån kände jag mig sist jag var hos doktorn. En känsla av att jag var i vägen. En besvärlig kund.

Och jag blir arg på mig själv! Hur jävla mesig får man bli? Hade det varit någon anhörig, eller Fridis så hade jag stått på mig, stridit och visat glöd ur ögonen för att få det dit jag velat. Men med mig själv? Hallå bomullsmänniska, mespropp, slajmhög....stå upp för dig själv. Säg vad du vill ha!!!!
Be framför allt inte om ursäkt för att du söker läkare...de är liksom till för det.

Om ingen klar förbättring tills imorgon....GRRRR....jag laddar redan idag:-)!

Önskar dig en god söndag.
I gummistövlar:-)!

Kram
Johanna

Kommentarer:

1 din fru:

skriven

mmm...visst blir man trött på sig själv ibland, känner igen den känslan alltför väl. Nästa gång får jag följa med som lejonmamma du vet...hihihi... älskar dej och skickar massor med krya på dej energi...pusskram från floridan familjen

2 Johanna Roth:

skriven

Tack kära du <3!!!!

Krya på dig energi mottages tacksamt!

Kommentera här: