Rekreation & bonusmys

 Fridis & Dante

 Dante, Dennis o Ak

Måndag morgon.
En måndag med skön helg bakom mig, trots den vekling jag är:-)

Igår kom bonussönerna Dante och Dennis och deras ömma moder till Alpen för att inta fika, prata skit, fnissa och sälja Österlott! Vi ska nu vinna systemkamera eller resa, har vi bestämt:-)! I så fall vore det första gången jag vinner på lotteri, ser jag fram emot!!

Shit vad tiden går...
Kommer fortfarande så väl ihåg när jag träffade Dennis och Dante första gången, hur de fnissade över att vi var förälskade och Dante som var så himla klädmedveten sina knappt fyllda 4 år till trots. Vattenkamning, noga val av tröja inför dagisdagen och gärna olikfärgade strumpor eftersom det var snyggt enligt honom. Jo, jo!
Dennis var inte riktigt lika intresserad, tog på sig det man la fram bara det var mjuka kläder. Fy för jeans och annat stelt!
Och nu sitter de här, 16 och 19 år. Den äldste har precis tagit körkort som han stolt visar upp, den "lille" har nyss börjat gymnasiet. Och jag minns ju själv hur det var, gick på samma skola som Dante gör nu. Upplevde mycket kul där tack vare musiktillägg och goa människor!!! Resten kan diskuteras, men var nog ändå den perioden i mitt liv som jag tyckte det liksom blev ok att plugga. Tiden före dess var jag nog inte den mest engagerade eleven. Åtminstone inte vad det gäller att lära sig saker. Jag minns definitivt hur det var när jag tog körkort! Gick upp till mammas jobb och undrade om hon kunde ta bussen hem, för jag ville gärna låna hennes bil...stackars mamma!
Häftigt att åren går, att man nu sitter som vuxna människor och pratar, diskuterar och skojar. Tack goa ni för att ni finns♥!

Hemma från jobb idag också, ska ta det rysligt lugnt.
Ska bara ge mig ut på stan för att växla till mig dollar under dagen.
Läsning gäller. Yacoubians hus ligger nu på mitt nattygsbord, och verkar vara en intressant läsning.

Frida gick till sin pappa idag, känns tomt...vi har haft en bra och skön vecka.  
En kort vecka dock, då hon kommer redan på torsdag för att packa inför resan på lördag! Älskar dig gumman!

Kram
Johanna

Kommentera här: