De lungklenas förening...;p

 Vaxholmsvy

Somnade halv 9 igår kväll. Väldigt bra och välbehövligt antagligen.
Dock seg i min andning (har ni prövat att någon gång andas genom ett litet, smalt sugrör? Inte? Nå, pröva - så vet ni ungefär hur det känns) varför jag fick en ny tid till VC. Träffade samma dr som senast och han konstaterade icke vällåtande lungor. Ny antibiotika var förslaget - antaget!!! Ökad medicinering av astmamedel - redan antaget av mig själv. Sjukskrivning - ej antaget! Nu jäklar i havet ska jag bli kry!!! BASTA!

Jobbat, och handlett student idag. Reflekterat över vad som fungerat bra, och vad hon behöver arbeta vidare med. Ska handleda densamma på fredag så får vi se vad som hänt efter dagen och reflektionerna efter dagen.
Samtal med bashandledarna efter slutbedömningar och examinationer på T6 i morgon. Ska gå tidigare i morgon. Det har jag lovat mig själv, och doktorn på VC:-)

Framtidstankar virvlar nu runt i mitt huvud efter ett hyfsat väntat besked, men som ändå dragit ut en del på tiden. Nu är det verklighet. Och tankarna går till att kunna göra det så bra som möjligt, att planera och strukturera tiden så att vi blir så nöjda det går.
Jag har blivit mer spontan, mindre planerad och mindre kantig i mitt liv, min tillvaro, i mig själv senaste året. Och jag njuter verkligen av det!!!
För att kunna vara det, alltså spontan och mindre planerad, behövs ändå en viss frihet i tiden, en planeringsförmåga som ger utrymme för spontanitet. En del saker löser sig inte bara av sig själv, det behöver fixas till lite för att få flyt. Om ni förstår vad jag menar...min tanke är att saker är till för att lösas, utvägar finns, viljan finns och kärleken finns definitivt♥.
Kärleken till min fina dotter. Kärleken till min fina Pärla. Kärleken till vänner, familj och liv.


Är rädd om den. Kärleken. Det är det vackraste jag vet, och som faktiskt finns, och som kommit till mig...! Tack! Och återigen....hurra för mitt kaffe:-)!

Ett bad och bok med Skifs i bakgrunden nu blir hallon för själen. Eller balsam kanske....!

Lugn & Frid.

Johanna

Kommentera här: