Som ett barn på julafton.

(null)

Suttit med patientbroschyrer en stor del av dagen, för att revidera dem både för att göra de mer kortfattade men framförallt tydligare. Ett kul jobb som efter några timmar gjorde mig helt snurrig av alla ändringar och genomläsningar. Imorgon ska det gås igenom och bestämmas så att jag kan skrida till slutgiltiga verket. 

(null)

Tog ett styrkepass utan konditionsträning, och det var så skönt. Skönt att använda kroppen igen, gå igenom den och ge den lite utmaning efter en dryg veckas vila. 
Lär ha träningsvärk närmsta dagarna men så får det vara. 

(null)

I lunchpausen åkte jag och maken äntligen och hämtade den nyss komma servisen vi beställt. Vi önskade oss presentkort på cervera i bröllopspresent för att det skulle bli en ny matservis och nu är den här! Daga heter den och vi har den i färgerna horisont (typ duvblå) och sand. Blir lite som ett barn på julafton när vi köpt något fint, känns liksom lyxigt och fint att kunna göra det.

(null)

Vi kollar en ganska sjuk,  liksom obehaglig och skruvad serie på HBO NU, white lotus. Det handlar om människor som alla åker till Hawaii till hotellet med titelns namn, och de är alla lite skumma på olika sätt eller så är relationerna märkliga. Får rysningar av mannen i det nygifta paret som är där. Så manipulativ, så otäck som med ett leende och lågmäld aggressivitet styr sin fru och möjligen fler i sin omvärld. En förfärlig människa, otroligt skickligt spelad.

Kram ❤️ Johanna 

Kommentera här: