Nästan inget bättre!

(null)

En skön förmiddag i trädgården med mor och far idag. Nästan som sommar på dagtid även om det, när solen går ner, blir kyligt. 
Suttit på balkongen och läst, njutit dagen. Läst lite till i mitt manus, min roman...korrekturläst lite och funderat lite. 

(null)

Vår trädgård är som en häftig djungel just nu, gillar det här gräset, vad det nu kan heta...? 

(null)

Ikväll blev det en tur till Wille, min äldsta bonusdotterns kille, som fyller 25. Han och kompisen Måsen firade ihop, så där var lekar, dricka och fika fram tills jag åkte. Valde hemfärd tidigare då jag valde att vara rädd om mina lungor, och låta dem må som de gjort senaste 1.5 året. Men vi höll oss ute i några timmar så det blev ändå lite firande från min sida också. Onekligen perfekt timing med vädret!

(null)

Här satt jag alltså idag. I värmande, ljuvlig sol. Läser Anna Fredrikssons Avskedsfesten men fastnar inte riktigt i den. Väljer att göra annat hellre än att läsa men den är inte så dålig så att jag vill lägga ner den heller. Blev så glad i de första böckerna av henne, tyckte verkligen om de flesta två i en serie av tre. Gillade berättelsen, den beskrivna miljön, flytet i språket, funderingarna och mötena. Tycker att det inte riktigt finns allt detta i de andra utan de blir lite mer på ytan på nåt sätt.
Så är det ibland. Det kan också vara mitt eget humör, min stämning som gör att upplevelsen blir annorlunda men nja, de är nog inte lika bra. Nästa bok jag läser önskar jag flyt, hunger efter att läsa och ovilja att lägga den ifrån mig. Det finns nästan inget bättre!

Kram och go lördagskväll❤️
Johanna

Kommentera här: