Dags att flyga ändå...?

(null)

Ikväll blev det pizza från lokala pizzerian, Bara pizza, som har goda pizzor. Vi har ännu en kvarterspizzeria men där handlar jag inte sen ett par år tillbaka. Just idag var det perfekt att vi hade ytterligare en nära oss.

(null)

(null)

Gatan där pizzerian ligger har de senaste åren poppat upp med hus, som svampar ur marken. Gillar verkligen det, med icke linjära linjer bara och olika färger, smakfulla fasader och mysigt torg. Det behövdes verkligen då det varit en grusparkering över i stort sett hela högra sidan. Vilket lyft!

(null)

Hade bestämt mig för hemmajobb idag eftersom jag ändå skulle till röntgen. Det blev dock inget med cortison på röntgen då jag vaknade med huvudvärk. Förmodligen spänningshuvudvärk efter veckan, för det har blivit bättre och bättre. Hemmajobb blev det dock halvdag, fick en hel del gjort i lugn och ro och utan störningsmoment. Lite jazz, lite kaffe. 

Och så har jag suttit några timmar och läst igenom det jag skrivit. Sedan förra sommaren har jag skrivit, ibland mer, ibland mindre. Och nu är den nog klar. Har fått äran att få den läst och bedömd av en människa som jag litar på. Dels för att han kan ordet, berättelsen, rytmen i det som ska sägas, för att han är professionell i sitt tyckande, konstruktiv, och dels för att han visat sig vara en mycket fin person. Med bra värderingar och med en värme som han gärna förmedlar. Är otroligt tacksam att ha fått den läst, och är rörd och peppad, chockad över uppmuntran. 

Så frågan är om det är dags att försöka flyga ändå...? Försöka pröva vingarna istället för att bara spara ner den på hårddisken för min egen skull. Pratat med min kloka unge som absolut tycker att jag ska flyga. Att konst ägs av den som berättar och ingen annan oavsett ämne. Att jag alltid ska flyga, våga. Mannen min peppar, närmsta vännerna och även de som inte läst en rad likaså. 
Tack kära ni för ert stöd! 

Nu hänger vi i soffan, efter pizza och ett glas vin. Efter prat om dagen, om funderingarna den gett. Om spänning och lite nya vägar, om festligheter och musik. Inte dumt alls.

Kram ❤️ Joey

Kommentera här: