Inte ens här är det lätt.

(null)

Vaknade med ond kropp, från nacke till hälar. Det var längesedan det var så, faktiskt sedan i september då jag tydligen var hos en bra klinik som hjälpte mig.
Det ger ångest att ha ont, då andningen blir sämre liksom. Får tänka på att djupandas, att försöka slappna av mot min golfboll som jag ständigt förflyttar någon cm hit och dit. 
Gick och tränade ett lugnt pass, stretchade mycket och körde mest med min egen tyngd som vikt.  Nåja. Det brukar släppa, men får bli Alvedon och värme också. 
Ska på uppföljning till kliniken i Halmstad i början av mars, ser fram emot det!

(null)

Så dimmigt idag.
Trolskt och vackert.
Men ingen vidare luft.

Körde för matinköp på maxi efter gym och dusch. Söndagar är ändå en bra dag att handla på, när det är betydligt färre människor. Lurar i öronen och Fannys förebilder som sällskap, så gick det ännu bättre. 

(null)

Vi har beställt biljetter till konsert med Keith Urban! Han är i LAS Vegas när vi är på honeymoon (smakar bra i munnen. Bättre än bröllopsresa). 
Också bokat Cirque del Soleil en av kvällarna, ska bli fantastiskt! Alltså, vilken resa det kommer att bli! Hoppas världen håller sig vänligare så att det får bli en skön och härlig upplevelse. Tänk om ledarna i världen bara kunde gå samman, för att rädda det vi har. Låta människor få leva i fred och frihet utan hot om våld och krig. Tänk om alla bara fick älska den de vill, utan att riskera livet.
Såg QXgalan på play och påmindes om just det viktigaste: kärlek.
Det är väl inte så svårt ändå…
Kan en tycka. 
Men inte ens här är det lätt.
Det finns alltid något som stör och som hindrar ljuset på något sätt.
Så märkligt ändå.

(null)

(null)

Nu blir det kikärtsgryta med sötpotatis och kokos, så att mannen kan fylla på folacinförråden. En liten brist, visade det sig efter all provtagning som gjorts. Nya undersökningar väntar om ett par veckor, sen hoppas jag att vi har svar på vad känselbortfallen beror på. 
Fick glädjande besked i fredags från en läkare, att en misstänkt förändring inte var något. Det tackar vi vår lyckliga stjärna för!’

Kram ❤️ Joey 

Kommentera här: