Kanske skönt för omgivningen.

(null)

Så skönt att ha tulpaner hemma.
Blir lite lättare då, allting.
Feberfri, gör det också lite lättare.
Ont till vänster i bröstkorgen gör det väl inte, men kanske antibiotikan kan mota en lunginflammation under ingående.
Tänker att jag nog är lite piggare, så är jag uppe en stund och längtar sedan till fåtöljen. Många timmar där, men lyckas sitta utan att få trycksår i alla fall - det är ju också bra!

Om jag är ett uns piggare imorgon ska jag åtminstone gå ut i trädgården lite för att insupa luft. Känner mig blek som en fis, som någon som måste ha lite vind i ansiktet för att få liv igen. 

Suttit med bordsplaceringar när nu alla anmälningar ramlat in, en konst att bra få ihop så att alla ska ha den bästa av dagar. Roligt pill men oj vad timmar jag lagt på det! Vet ju själv hur viktigt det är, för att alla ska känna sig bekväma, ha roligt, få något utbyte och liksom bara njuta av dagen!
Vill också få ihop det nu, även om det kan hända saker som gör att en måste ändra det, innan blivande maken åker på långresa. Känns bra att bocka av, för att sedan beställa trycksakerna när det närmar sig bara. Placeringstavla, placeringskort, vigselprogram…massa roligt!

Nu blir det sängen. Urtrött efter en hel dag sittande. Var är min energi liksom…?! 
Kanske sambon njuter av min icke-iller-sida lite. Vem vet? Ingen som dansar runt, vill ha svar på en sekund, och ingen som drar igång städ- eller rensnings- eller kanske tapetprojekt på en kvart…kan nog vara bra för omgivningen med en småseg Joey. För mig är det as-tråkigt. 
Som tur är så vänder det igen!

(null)

Fick bli en bild från när kollegan Sanne och jag och käkade lunch för ett par år sen. Har ingen lust att lägga ut en bild på mig från idag, det gläder icke någon tänker jag.

Kram ❤️ Johanna

Kommentera här: