Det är ju ändå söndag.

(null)

Klematisen blommar fint på garageväggen. 
Tog bilden väl hemma efter promenaden, i härligt väder och efter 11-kaffe hos äldste bonussonen Dennis och hans familj. Firade barnen, 4 och 2, lite sent eftersom vi befann oss i England när de fyllde. Fint att få en stund själva med dem, så härliga alla fyra!

(null)

Började gå igenom Linnéparken, så otroligt fint med alla blommor. Mormor och farmödrar med barnbarn satt och tittade när barnen lekte vid vattnet, familjer höll till vid lekparken medan andra låg på filtar och solade. Som en skön söndag, verkligen.

(null)

Haft massa hosta i natt, så förlorade en del sömn innan jag faktiskt tog hostmedicin. Det var inte riktigt astmahosta utan sjuk irriterande hosta bara som inte avtog av inhalationer. Satt uppe tills hostmedicinen hade effekt och somnade sedan gott. 
Är fortfarande trött men tror det beror på mitt dygn utan sömn mer, som om jag hade jobbat natt.

(null)

Sitter på balkongen nu, lite blåsigt men ändå skönt. Sippar sol och bubbelvatten och ska ta mig en stunds läsning innan matfix. Blir laxgryta idag, med potatis i ugn till. 

Fick förresten låna två feta böcker från vännerna i Karlshamn, Svärdet och spiran del 1 och 2, samt en fortsättning. Där har jag och göra, då de är tegelstenar båda två.

(null)

Kanske ska jag blunda lite.
Vila för att det behövs en liten stund, och för att jag kan. Det är skönt!

(null)

Helgen går fort, ändå har vi hunnit med en hel del. Skönt att ha varit i gång med kroppen både igår och idag, jag behöver det så väl. Både för lungsens del, men också för rastlöshetens liksom kliande i kroppen och för att stärka skelettet och musklerna. För at må bra och hålla längre.

(null)

(null)

Lyssnade på Knutby-Kristi bruds-skådespelerskans sommar, väldigt naket och öppet, smärtsamt och vackert. Lyssnade också på Emanuel (minns ej efternamn) som jämförde kyrkan med medier, intressanta vinklingar och en del kloka reflektioner. 

(null)

Japp, nu ska jag blunda lite.
Shuggie Bain får vänta. Så även laxen.
Det är ju ändå söndag!

Kram ❤️ Johanna 

Kommentera här: