Som en nöjd fisk liksom.

(null)

Tog en stilla promenad till en, för oss, ny restaurang igår. La Tagliatella, där jag tog en god scampi-risotto och maken en pasta med fläskfilé. Väldigt välsmakande och en skön omgivande temperatur, en svag bris…så skönt.

(null)

(null)
 
Avslutade kvällen på Soho bar, där vi efter rekommendationer tog varsin piña colada som var så otroligt god! 

(null)

Maken ville egentligen ha båda men fick nöja sig med EN. Jag slurpade i mig hela, till sista droppen.
Vet inte om det var den eller möjligen svampen i risotton som gav mig magkatarr sen, vem vet? Låg vaken och läste till klockan var över tre i natt så en tupplur nu var välbehövligt.

(null)

(null)

Efter ett besök på Alicantes arkeologiska museum och så två timmar på beachen blev det en lite tupplur i solstolen - på skuggsidan.
Tänkte såklart på min unge, när vi såg massa utgrävningar på museet.  Det var coolt uppbyggt, som att arbetet pågick hela tiden.
För min del hade tålamodet blivit allldeles skrynkligt av det yrket, men för Frida-Hedvigs del passar det nog utmärkt. Att få odla ett specialintresse är ju liksom livet för somliga!

(null)

Även idag har jag badat flera gånger, helt underbart att ligga där och guppa runt en stund. Som en nöjd fisk liksom. 
Tar det lugnt med solandet, ett par timmar trots insmörjning känns som att det är nog. Inte för att jag bränner mig eller upplever obehag utan bara för att det är snällare. Känns lugnare att inte pressa på, och ändå tillräckligt för vilobehovet.
Perfekt att njuta ett tag, vila, blunda och lyssna på vågorna, människorna. Läsa en stund, och så med jämna mellanrum ta ett dopp. 

Blir nog mat på vår italienska krog alldeles nära oss, ikväll. Kanske en pizza eller deras goda lasagne? 
Valen är få, livet är stilla och så även min trötta hjärna.

Kram ❤️ Johanna

Kommentera här: