Lite som vanligt.

(null)

Efter många veckor blev det äntligen lördagsfika med mamma och pappa igen. En promenad med rullstol till stan så går det utmärkt för kära mor att närvara.
Satt i skuggan och drack kaffe, pratade och njöt. En allldeles särskilt fin lördag det, när den liksom blev lite som vanligt ändå!
Beställt tid för synundersökning, eftersom hon ser konstigt efter fallet, då benet under ögat knäcktes. Är undersökt efter olyckan men ser ändå dåligt, så i väntan på en ortoptist så får hon nu kolla synen på gammalt hederligt sätt också.

(null)

En stunds träning för maken blev det och sedan en sommarbilstur till Hynnenäs sockendag. Så väldigt charmigt! Vann på chokladjul, åt en god hemgjord burgare och drack kaffe. Köpte en ny liten gose i form av en drake, som sällskap till Maj-Stina. Den nya heter numera Gullviva. 

(null)

Hit kommer dansband hela sommaren när byn samlas och dansar, äter och dricker gott. En gammal folkpark som fortsätter leva - det är fint.

(null)

(null)

Maj-Stina och Gullviva, alltså.

(null)

Nu har jag packat, säkert alldeles för mycket som vanligt, och är redo för morgondagens tripp till Alicante. Husvakten är meddelad, blommorna vattnade och själen såååå redo.

Efter många veckors otrolig jobb-tankeverksamhet ska det bli otroligt skönt att få luftombyte. Få andra vyer och ledig hjärna, så gott det nu går… har en hjärna som sällan är i vila men ändå gott att få vila från somligt.

En veckas värme väntar, vilket är ett härligt sätt att förlänga sommaren på.
Bara en stund till!

Hoppas på lugn här hemma, utan fadäser och olyckor. För allas skull.
Ber till stjärnor och moder Jord om att hålla ett vakande öga för den som behöver.

Kram ❤️ Johanna

Kommentera här: