Har haft turen.

(null)

En halvdag med möten.
Ibland kan det ge kli i benen och en yttterst rastlös hjärna men möten av karaktären dokumentation, utveckling av kallelser och sådant ger mig en hjärna på högvarv som vill starta nu. Inte imorgon, utan mer nyss.
Blir nog bra det här!

Nya kollegan, som inte är så ny för mig då vi jobbat ihop i många år på avdelning, finner sin plats och sin uppgift väl. Känns bra, kommer  att bli väldigt bra även detta. 
Suttit ute på lunchen, så skönt ute!
Skönt att få lite luft i skallen så det är hur varmt som helst på vårt rum.

(null)

Hem en sväng efter jobb, fixa iordning lite tvätt, lite plock och mig själv, för att sluta upp på Sit & Go. En kväll för och med vår otroliga chef, som ska gå i pension. 
Jag har haft turen att ha flera riktigt bra chefer genom livet, och Ewa är verkligen en av de bästa. Som ser alla, tar sig tid, är en otrolig lyssnare, ger ansvar och vågar släppa. Hon ser när en tröttnar lite och  behöver utveckling för att trivas. Då  hittar hon liksom vägar för att en ska vilja vara kvar. Hitta drivet och lusten igen och ger full frihet för uppgiften vilket så gör att en vill återkoppla, vill göra mer och bättre. Hon har verkligen varit fantastisk, och kommer att vara såååå saknad.

(null)

Tänker på sången vi alltid sjöng på skolavslutningen i domkyrkan. Så i gymnasiet, då Maggan och jag stod bredvid varandra bland annat. Mötas och skiljas är livets gång…
Så är det.
Hela livet, om och om igen.

Gick hem lugnt i denna otroliga kväll.
Herregud så skönt det är!

Imorgon är det fredag, veckorna flyger.
Så ska jag gå på ansiktsbehandling och så träna efter det. Lyxigt!
På kvällen blir det en bit mat med goda vänner.

Kram ❤️ Johanna

Kommentera här: