Fortfarande rätt långt borta.

(null)

Igår kväll blev det El portal, en riktigt bra resturang som numera har en stjärna i Guide Michelin. God mat, fantastisk service, kul inredning som de ändrar i alla fall en gång om året- mer vet vi inte men det är alltid annorlunda varje gång vi kommer. 
Åt en riktigt god cotleta hamburguesa med fina såser till- mycket gott! Patrik åt deras magiska risotto, det är ju också så gott! 

(null)

(null)

(null)

Discotema med massor av glitter var temat nu, så härligt! 
(null)

Molnigt och blåsigt idag men fortsatt varmt, 28 grader. Det blev en långpromenad bort mot andra delar av Alicante, en öl på en irländsk pub med uteservering precis vid gatan - så som det är här. Trevligt att se sig om, se nya delar.

(null)

(null)

Det närmar sig veckans, och resans slut.
Jag har verkligen behövt denna veckan, för att rensa hjärnan. Så ljuvligt att få motion, sömn, sol och bad utan (nästan) en tanke på jobbet. Jag har roddat med saker som rör min älskade mamma, men jag har ändå kunnat släppa allt annat…så skönt.
Inser hur mycket vila jag egentligen behöver!

Det blir en eftermiddag med bok.
Ikväll ska jag försöka vinna till en middag, på casinot - en tradition att vi sätter oss vid datorrouletten och spelar för en förutbestämd summa var typ. Hittills har vi alltid gått med vinst, så jag känner pressen!

Är så tacksam och så nöjd med veckan, säkert ganska redo för verkligheten ändå. 
Just nu känns den dock fortfarande rätt långt borta!

Kram ❤️ Joey

Kommentera här: