Nu och här är det bra!

(null)

En bild från 2022, nästan precis två år sedan. Vi gick en släkthistoriepromenad i Mohedatrakten. Med ljuvligt väder, en pigg mamma och intressanta tankar efter rundan.

Idag har vi varit i Lund, efter att sedan i slutet av december fram till nu gjort en annan slags resa, långt från trevligheterna i skogens historiebeskrivning…
Efter operation och 29 strålbehandlingar var vi på återbesök som visade på goda nyheter. Så här långt ser det bra ut, till och med bättre än förväntat enligt onkologläkaren. Så vi pustar ut igen. Om tre månader nytt besök fast här i Växjö, och då ser de egentligen slutresultatet på det hela. Det bådar dock tänker vi! Regelbundna kontroller framöver fem år framåt, så hon är omhuldad. 
Tack Moder Jord! Det var verkligen en skitresa att göra, men beskeden idag var så oerhört sköna att få. Ska försöka tänka så. Nu och här är det bra. 

Resan gick bra, kaffet i Höör var gott och middagen på Ikea likaså. 

(null)

Tog direkt på mig gå-ut-och-gå-utstyrsel för att få igång kroppen efter bilresa och stillasittande. Har så sjukt ont i kroppen, lite glömt hur det var innan jag fick hjälp från Alezzokliniken. Då kan det gå flera månader då jag är HELT smärtfri, overkligt skönt.
Just nu förfärligt, som febervärk i hela kroppen, från nacke till tårna. Lite mindre smärta i armarna men annars överallt. 
Det är oskönt, kan jag säga.

Sitter i solen, njuter.
Ska ta en varm dusch, Alvedon och sätta mig med massagebältet och värme. Lite lindring.
(null)

Vi har en ny kvarterskrog! 
Så himla fint renoverad och så serverar de hädiskt goda napolitanska pizzor. Lilla Rustik säger jag bara! 
Kul att kunna sitta där och käka och sedan gå hem, två minuter från vårt. 

(null)

(null)

Blir till att läsa ut boken Sjunde sonen. En riktigt bra fantasy, med lite magiska element som jag gillar. Kul personligheter och vidskepelse, trångsynta präster och vidöppna andra. Så mycket härligare att läsa när en längtar till berättelsen!

Kram ❤️ Johanna

Kommentera här: