Mer på riktigt.

(null)

Trött morgon då mina knäppa lungor trilskades när jag skulle sova. Tog ett par timmar innan det lade sig, efter inhalationer och höjande av huvudände hit och dit.
Sov sedan lugnt men vaknade med kittlig bröstkorg, som det så tydligt känns när lungsen är tråkigare. Får köra lite hårdare med inhalationer ikväll, för att förebygga. Brukar gå rätt bra!

(null)

Kom ut till lätt regn i morse, ni vet den doften…?  Den är väldigt härlig, frisk och så förstärker den alla dofter på något sätt. 
Okul men bra med lite regn.
Kanske lägger sig pollen lite, och marken blir glad. 

Direkt efter jobb gick jag för att förtidsrösta, och sedan till bästa Söders blommor för fredagsblomma till mig och till vännen Maria.
Lunch hos henne, god laxsallad och så glass med kaffe. En ljuvlig eftermiddag med bra samtal, alltid djupdyk som blir så intressant.
Det är skillnaden på vänskap och bekantskap tänker jag. Det kan ju vara TREVLIGT liksom, där samtalen går mer på ytan, en skrattar, tar ett glas vin och konverserar liksom.
Men så kan det vara mer…på riktigt.
Det är stort, den där vänskapen, som är som en skön famn där allt kan dryftas, inget är fel eller fult. Inga färdiga svar eller gensvar alltid men allt är okej att lyfta. 

Påfylld och mätt, gick jag hem för att tvätta, stack och handlade och sa hej då till maken och hans vänner som ska tillbringa kvällen ihop.

(null)

Gjort köttbullar och gjorde två mackor med dessa på.
Ska tumla en tvätt, tömma en diskmaskin.
Städa toaletterna.
Och nu är det fredag.

God kväll!

Kram ❤️ Joey

Kommentera här: