Kanske ett litet mirakel.

(null)

Denna maj månad känns som en av de vackraste. Så vackert ute så det nästan gör ont. Vill hålla kvar den, stoppa tiden lite.
Vår trädgård just nu är en riktig oas faktiskt.
Tog bilden vid halv 7 imorse från sovrummet, och kände att jag hade kunnat sitta där hela dagen. Bara va där i solen, i skuggan, under tak…

(null)

Efter jobb blev det god lunch hos mamma och pappa, och glass och kaffe. Så mysigt att snacka ett par timmar, hjälpa de med lite överflyttning av pengar mellan banker och avsluta konton bland annat. För att göra det smidigare och också bättre. Det är ju kul att kunna hjälpa! 

Väl hemma efter lunch, promenad, och så svettigt träningspass fick jag se att våra rullgardiner äntligen var lika samma i båda fönstren! Så skönt för mitt huvud, som verkligen ogillar när det är skevt på så sätt. Två rum blev ju ett och rullgardinens färg synkade vi inte då, när det begav sig. Dock golvet, vilket ju kändes så himla bra när vi rev väggen igen!
Nu är det lugn och ro i hemmet…gott!

(null)

Fick hem fina smycken från @kavatglas igår, örhängen och ring som matchar. Älskar hennes gladsmycken!

(null)

En stund på balkongen efter dusch.
Lite packning inför en helg på Hasslö, som är ännu en fantasifull bröllopspresent. Lunch, Vingård med vinprovning och så middag imorgon kväll med mina barndomsvänner. Övernattning i deras stuga tillsammans med deras äkta hälfter. Så fint ju, när en får hänga med givarna dessutom.

Skulle varit på annat håll med jobbet ikväll men behövde bromsa mig. Ha en lugn hemmakväll för att få ro, samla kraft.

Tänker på min goda vän sedan tonåren och gymnasietiden. Hon har kaos just nu. Svår sjukdom och vidrigheter som gör att hennes partner för livet ligger i medvetslöshet. Ibland är livet för jävla grymt.
Så underbart och så vidrigt på samma gång.
Tänker vackra tankar om ljus, tänker på Moder Jord och stjärnors beskydd och hoppas på det bästa. Kanske ett litet mirakel så här den sista dagen i maj….!

Kramar ❤️ Johanna

Kommentera här: