Själen fick sitt.

(null)

Hade en energifylld dag igår.
Lugn morgon, och sedan promenad till mina päron, handel på Maxi, tvätt- och återvinningsfix.

Igår kväll kom vännen Göran hit. Det blev kräft- och laxpasta med gott vitt vin till, ett par rundor biljard och så KONSERT.
Bo Kaspers Orkester är mitt favoritband, alla kategorier, sedan de släppte sin första platta som tydligen var 1991. Trettiotre år har de bjudit oss på sina fina texter och ljuvligt, skönsvängande musik. 
Igår var inget undantag, utan det var en riktigt jäkla bra konsert!

(null)

De är så genommusikaliska, och de spelade låtar från många plattor, så även den nya. Som fyrmanna-band och också med kör, blås och percussion. Sittdansade konserten igenom och fick också möjligheten att faktiskt dansa stående också, jäklar vad gott och som det svängde!!

(null)

(null)

Var hög på musiken och livet efteråt så vi tog ett glas på PM efteråt. Fullt med folk, men vi lyckades få plats tack vare vänner som gick därifrån strax efter vi anlänt. Hoppas inte att det var på grund av oss utan att de faktiskt skulle gå…? 
Vi satt en stund, drack ur våra sent anlända drinkar och summerade kvällens upplevelse.

Gick hem i halvsen kväll, nöjda och glada över att själen fått sitt. 

(null)

(null)

Söndag, och träningspass är avklarat. Har lite svårt att göra vissa saker då jag fått ont i en axel, men tränade lite försiktigt och gjorde vissa rörelser mer men undvek andra. 
Ensamträning, vilket är en extra bonus. 
Då kan en höra det en har i lurarna, ordningen kan en bestämma själv och är inte beroende av att andra ska bli klara med just den maskinen eller de vikterna. Rummet är bara mitt, och det gillar jag.

Lite tvättfix även idag, men annars mest tänkt en lugn söndag. Blir bra det!

Kram ❤️ Johanna

Kommentera här: