Håll i och håll ut.

(null)

Har inte ställt någon klocka i veckan, låtit kroppen få bestämma när den vill upp.
Idag ville den upp ganska tidigt och så satte jag mig att jobba från strax efter halv åtta. Så himla bra ju, när en har jobbet ett par rum bort här hemma.
Känner mig piggare i min trötthet liksom, är snorig och hostig men bättre. Kroppen är inte tung och ovillig som sirap, det är skönt.
Varit ute och gått en runda här i kvarteren, lite drygt två km som var en liten smak på våren, på värmen, på syret utanför lägenheten.
Väldigt skönt.

(null)

Ringde vännen Connie, som jag hämtade mat hos idag. Ville tacka för god mat men mest höra hennes ljuva röst. Så skönt. Som en omfamning fast på håll.
Hämtade mat till oss själva och så till mamma och pappa. Satte den i kylen så de hade det när de kom hem från Lund.

Nu: SEX behandlingar kvar.
Håll i och håll ut. Det gäller verkligen nu. Det gör ont, det krävs det tyngre artilleriet av smärtlindring men jävlar vad det kämpas ändå.  När morgondagen är klar, så är det sista veckan kvar. Sista!!!!!
Må ni cancercellsäckel ha dött så det står härliga till, så att min mamma får läka och återhämta sig. Låt det visa sig vid återbesöket att det är gott så. Att det är så bra det bara går. 
Det hoppas vi innerligt. 
Så bra det bara går. Bara det.

(null)

Nu är jag trött efter arbetsdagen.
Blev en hel del gjort, pratat i telefon en massa, fått planera, boka och boka av. Så där precis när jag tänkte lägga ner för dagen. Men det löste sig fint ändå.

Fåtölj och filt, tjocka sockor.
Och boken Det börjar med oss. En uppföljare till Det slutar med oss, som jag tyckte mycket om. En stunds resande i bokens värld innan middagsdags. 

Kram ❤️ Johanna


Kommentera här: